2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ Η ΔΗΘΕΝ ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ


ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ Η ΔΗΘΕΝ ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΒΙΑΣΤΩΝ, ΚΑΙ ΛΗΣΤΩΝ.
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΛΕΕΙΝΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ-ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΗ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

ΓΙΑ ΝΕΑ ΠΟΓΚΡΟΜ.
ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ.
ΓΙΑ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΑΘΩΩΝ.
ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ.

Από προχθές είχε κυκλοφορήσει παντού στο διαδίκτυο μια αφίσα που εμφανιζόταν ως αφίσα του ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α και έδειχνε να υποστηρίζει τους εγκληματίες της συμμορίας που βίαζε, λήστευε, κακοποιούσε κλπ.


Βλέποντάς την, ανατρίχιασα και ψάχνοντας γι αυτήν την είδα αναρτημένη σε πολλά blogs. Και όχι μόνο του φασιστικού χώρου.

Ήταν και σε πολλά σοβαρά blogs.

Ομολογώ πως εξαπατήθηκα επειδή λειτούργησα εν θερμώ, όπως εξαπατήθηκαν και πολλοί άλλοι που έχουν Blogs επειδή λειτούργησαν κι αυτοί εν θερμώ.
Κι έτσι έκανα ένα κείμενο-δριμύ κατηγορώ στον ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α παρασυρμένος από αυτήν την φαινομενικά άθλια αφίσα που είχε δήθεν βγάλει ο ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α

Ο ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α, ευτυχώς, έστω και με καθυστέρηση δύο ημερών, έβγαλε επιτέλους σήμερα ανακοινωση (βλ. παρακάτω) που διαψεύδει κατηγορηματικά την ύπαρξη αυτής της αφίσας.



Του οφείλω μία μεγάλη συγνώμη για το λάθος, όπως οφείλω μια συγνώμη και στους αναγνώστες του "τοίχο-τοίχο" για την ανακριβή αυτήν πληροφορία που ανέβασα εχθες.

Δεν είμαι δημοσιογράφος και δεν έχω τη δυνατότητα πλήρους φιλτραρίσματος κάθε πληροφορίας.

Μακάρι βέβαια το γραφείο τύπου του ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α να λειτουργούσε λίγο πιο γρήγορα για να αποφεύγονται τέτοιου είδους παρεξηγήσεις.

Γιατί έτσι κι αλλιώς οι φασίστες την ίδια άποψη είχαν, έχουν και θα έχουν, αλλά είναι κρίμα να σέρνονται τέτοιες εντυπώσεις σε ανθρώπους και σε μέσα τα οποία κάθε άλλο παρά αντιμεταναστευτικά ή ξενοφοβικά είναι.

Ίσα-ίσα που εδώ επαναλάμβανα διαρκώς την ανάγκη για "ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ!!!"

Οφείλω να ευχηθώ σε αυτούς που οργάνωσαν την ελεινή αυτή προβοκάτσια με το φωτομοντάζ της αφίσας να πάνε να γαμηθούν και να 'χουν κακό ψόφο, διότι δεν τους αξίζει κάτι άλλο πέρα από αυτό.

Παραπληροφόρησαν για να δημιουργήσουν μίσος και να την πληρώσουν πάλι οι μετανάστες.

Και καλό είναι να ψάξει ο ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α ποιοι του την έστησαν και να τους δώσει ένα καλό μαθηματάκι.

Και όσοι διάβασαν την χθεσινή μου ανάρτηση, σίγουρα διαπίστωσαν ότι είχε τον ακριβώς αντίθετο σκοπό: να υπερασπιστεί τους μετανάστες από τέτοιου είδους αστοχίες και "προστασίες".

Επειδή λοιπόν έχω φίλους και γνωστούς από τον ακροαριστερό και τον αναρχικό χώρο, έχω διαπιστώσει μερικες φορές μια "αθώωση" κάποιων μεταναστών που επιδίδονται στο μικροέγκλημα, με δικαιολογία ότι "άμα πεινάς, θα κλέψεις και θα σκοτώσεις".

Ναι μεν ισχύει αυτό, αλλά δεν αποτελεί και αθώωση!

Για κανέναν από όπου και αν προέρχεται, είτε απ τη Λάρισα είτε απ την Καμπούλ.

Επειδή , κακά τα ψέματα, αυτός ο χώρος στρουθοκαμηλίζει σε κάποιο βαθμό στα γκέτο κάποιων μεταναστών (με εξαίρεση τον αξιολογώτατο Αλέκο Αλαβάνο ο οποίος, προς τιμήν του, συνεχώς αναφέρεται στα γκέτο των περιοχών αυτών και για αυτό τον κατηγορούν πολλοί "του χώρου" ότι κάνει ανοίγματα στην ξενοφοβία), δεν ήταν πια και τόσο απίθανο στο μυαλό μου να γίνει κάποια μέρα και αυτό το οποίο φοβηθήκαμε όλοι εχθές πως έγινε (σ.σ. η πολιτική στήριξη κόμματος σε συμμορία ποινικού εγκλήματος).

Θα επαναλάβω γι άλλη μια φορά πάντως αυτό που έγραψα και χθες (ανεξαρτήτως προβοκάτσιας):
Όταν χρησιμοποιεί κάποιος τη λογική "αυτός είναι αθώος επειδή είναι μετανάστης", τότε στην ουσία νομιμοποιεί και τον αντίλογο ότι "αυτός είναι ένοχος γιατί είναι μετανάστης", ως το συμπλήρωμα του κάθε λογικού διπόλου.
Και αυτή η λογική είναι εγκληματική, αφού εκεί στηρίχτηκε και ο Ναζισμός κάποτε, όπως και ο σημερινός αντι-ισλαμικός και αντι-εβραικός νεοφασισμός.
Αυτή η λογική φέρνει μόνο αίμα.
Αίμα αθώων.



Ευτυχώς λοιπόν, διαψεύστηκαν οι φόβοι μου για κάποιες εγκληματικές πολιτικές αστοχίες κομμάτων του προοδευτικού χώρου και ελπίζω να συνεχίσουν να διαψεύδονται.

Εκφράζω άλλη μια φορά τη συγνώμη μου και στον ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α και στους αναγνώστες που έδωσα , παρά τη θέλησή μου, λανθασμένη πληροφορία.

Ελπίζω να μου γίνει μάθημα αυτό και να μη λειτουργώ εν θερμώ, ούτως ώστε να μην την πατάω σε ελεεινές προβοκάτσιες ανθρωπόμορφων φασιστών που στοχεύουν στο αίμα.

Είθε να γίνω σοφότερος από αυτό.

Εξάλλου αυτοί που οργάνωσαν την προβοκάτσια αυτή ανήκουν στον ίδιο πολιτικό χώρο με τον Γκαίμπελς που φώναζε τους ομοιδεάτες του:
"Συκοφαντείτε, συκοφαντείτε, όλο και κάτι θα μείνει!!!"

Αποδείχτηκε για άλλη μια φορά ότι η λάσπη διαδίδεται εν ριπή οφθαλμού.
Θέλω αντίστοιχα να δω πόσο γρήγορα θα διαδοθεί και η σημερινή αποκατάσταση της αλήθειας.

Εξάλλου πολλές φορές έχω γράψει και εδώ και αλλού για την ανάγκη συμμαχίας όλων των προοδευτικών και αριστερών δυνάμεων για την ανατροπή του παρόντος συστήματος και σε αυτές πάντοτε συμπεριλαμβάνω, εκτός των άλλων, τον πάντα δυναμικό ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α

Και αυτό το τονίζω για να εξηγηθώ ότι δεν έχω κακή προδιάθεση προς το κόμμα αυτό.

Γι αυτό κιόλας με πόνεσε η χθεσινή αφίσα και λειτούργησα λανθασμένα με αυτόν τον τρόπο.

(προφανώς η χθεσινή μου ανάρτηση διαγράφεται πάραυτα από το blog ελπίζοντας πως θα διαβάσουν τη σημερινή ακόμη περισσότεροι. Θα στείλω παντού, όπου μπορώ, τη διάψευση, ως ελάχιστο δείγμα συγνώμης)

Ακολουθεί η ανακοίνωση- αποστομωτική διάψευση του ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α για την φασιστο-προβοκατόρικη αφίσα:

Προβοκατόρικη δήθεν αφίσα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ


ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ
ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Γραφείο Τύπου

Προβοκατόρικη δήθεν αφίσα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ανήσυχοι οιτυφλοπόντικες του συστήματος από την άνοδο της πάλης των εργαζομένων και τουλαού για την ανατροπή της κυβέρνησης και του κοινωνικού σφαγείου κεφαλαίου – ΕΕ- ΔΝΤ, τον ρόλο που παίζει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε αυτή την κοινωνική εργατική ανταρσία,αποφάσισαν να κτυπήσουν με βρόμικα κόλπα. Με εκτελεστικά όργανα λαθρόβια σάιτκαι μπλογκ της ακροδεξιάς κατασκεύασαν μια δήθεν αφίσα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με τηνοποία δήθεν το μέτωπο ζητά την απελευθέρωση των συλληφθέντων Αλβανών,υπονοώντας ότι αναφερόμαστε στους κατηγορούμενους για ληστείες, κακοποιήσεις,βιασμούς κλπ!
Προφανώς,πρόκειται για προβοκάτσια, που ελάχιστοι μπορεί να πιστέψουν. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑαγωνίζεται για τα δικαιώματα των εργαζομένων Ελλήνων και μεταναστών, ενάντιαστον ρατσισμό και τη φτώχεια, για την ανατροπή της πολιτικής και του συστήματοςπου γεννά την ανέχεια, τη βία, την εγκληματικότητα.
Τυφλοπόντικες πίσωστις τρύπες σας! Η οργή του λαού δεν ανακόπτεται!

Διαβάστε και τη σχετική ανάρτηση από το blog του Νάσου Μπράτσου

Προβοκάτσια ενάντια στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ


Ενημερωτικά, η αφίσα αυτή είναι βασισμένη στην αφίσα για τις βουλευτικές του 2009

Κρατήσανε το κάτω με την 'υπογραφή', 'καθαρίσανε' την σημαία από το κείμενο, βγάλανε και το στηρίζουμε-ψηφίζουμε και φτιάξανε την αισχρή (πέρα από την προβοκάτσια αυτή καθ'αυτή) φωτοσοπιά, άσχετη γραμματοσειρά, άλλο μέγεθος fonts στο δεύτερο σύνθημα σε σχέση με το πρώτο, μικρά γράμματα χωρίς τονισμό που δε χρησιμοποιεί ποτέ η ΑΝΤΑΡΣΥΑ... ακόμα και το γεγονός ότι το συλληφθέντες πατάει πάνω στην τσάκιση της σημαίας και είναι αισθητικά άσχημα είναι ενδεικτικά στοιχεία

Η διάψευση βρέθηκε στο:

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

4 σχόλια:

marianaonice είπε...

Πάααλιιι καλάααα!! είπα κι εγώ!! τόση απροκάλυπτη θρασύτητα ποιόν ωφελούσε?
Τώρα εξηγούνται όλα.
Πράγματι πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί πλέον, οι καιροί είναι σκοτεινοί και οι εφιάλτες και προβοκάτορες καιροφυλακτούν έτοιμοι να διχάσουν το λαό και να αιματοκυλήσουν τους αγώνες του...
Σ' ευχαριστούμε Μαζέστιξ για την ενημέρωση.

Μαζεστίξ είπε...

Είχα χρέος να κάνω τη διόρθωση.
Αλλιώς θα ήμουν κι εγώ μέρος της προβοκάτσιας και όχι θύμα της.

Το ότι ΄το συγκεκριμένο συμβάν ήταν στημένο βέβαια, δεν αναιρεί τις επιφυλάξεις που έχω κι εγώ και πολλοί άλλοι σχετικά με την μεταναστευτική πολιτική κάποιων ακροαριστερών κομμάτων ή ομάδων.

Αλλά ευτυχώς δεν υποστηρίζουν κατά συρροή φονιάδες.

Εννοείται πως διαγράφω τώρα και την σχετική λανθασμένη ανάρτηση και στο παρόν blog, ζητώντας συγνώμη από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες σ αυτό το blog και τους αναγνώστες του για την χθεσινή μου ακούσια εξαπάτηση.

Στο μέλλον πιο προσεκτικοί!

Aνεμος είπε...

είναι μεγάλο πράγμα που έκανες ερεύνα και ανέδειξες την αλήθεια
για καποιους που μας θεωρούν κουκουλοφόρους η καλύτερη απάντηση
έχετε δει κανένα ΜΜΕ να αναιρεί μια είδηση του;

Μαζεστίξ είπε...

Φυσικά και όχι!
Ακόμη κι όταν ακούσια συκοφαντήσουν κάποιον, το πολύ-πολύ να περάσουν στα πολύ ψιλά την ανασκευή της κατηγορίας, ενώ όταν προέβαλλαν την κατηγορία την είχαν πρωτοσέλιδο...
Κι αυτό κατόπιν ασφαλιστικών μέτρων του θιγομένου βεβαίως.
Από μόνοι τους ποτέ!!

Να πω την αλήθεια, ακόμη ντρέπομαι που ανέβασα ψευδή είδηση, έστω και παρά τη θέλησή μου.
Είναι πολύ άσχημο να συκοφαντείται κάποιος.
Όποιος κι αν είναι.