2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Παραμένει ο φόβος της «κανονικής χρεοκοπίας»... εκτός και εάν...

 "Ξεπεράσαμε λοιπόν τον κίνδυνο ενός πιστωτικού γεγονότος,
δηλαδή της «κανονικής χρεοκοπίας», για την ελληνική οικονομία, μετά τις αποφάσεις, χθες τα ξημερώματα;"
αναρωτιέται ο συντάκτης του voria, και συνεχίζει:
"Κατηγορηματική απάντηση, σε αυτό το κρίσιμο ερώτημα, ακόμα και τώρα δεν μπορεί να δοθεί. Ο λόγος απλός: αν κάποιος ή κάποιοι από τους ομολογιούχους, που θα πρέπει να συμμετάσχουν, εθελοντικά, στο «κούρεμα» του 50%, αρνηθούν να το κάνουν και ζητήσουν νομική προστασία, τότε, όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά.
Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν εξειδικευμένα δικηγορικά γραφεία, τα οποία, για λογαριασμό πελατών τους, έχουν ξεκινήσει να ανιχνεύουν τις λεπτομέρειες της συμφωνίας. Κι όπως λένε και από το Βερολίνο, αυτές τις λεπτομέρειες θα πρέπει να προσέξουμε, γιατί εκεί κρύβεται ο διάβολος, συνήθως. 
Για την ιστορία και όχι μόνο, αυτό το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι ότι αν υπάρξουν ομολογιούχοι που θα ζητήσουν ενεργοποίηση των CDS αυτοί δεν θα είναι Έλληνες. Για ευνόητους λόγους. 
Οι ξένοι όμως είναι «ύποπτοι», καθώς ήδη από χθες βράδυ έστελναν σχετικά μηνύματα, τα οποία κάθε άλλο παρά καθησυχαστικά ήταν."
Το ότι δεν διαπραγματεύεται αυτή η εθνοπροδοτική κυβέρνηση δεν  είναι το ζητούμενο, είναι παγκοίνως γνωστό και δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση. Αυτό που πρέπει να μας απασχολήσει από εδώ και πέρα είναι τι μας περιμένει ή τι άλλο έχουν αποφασίσει για εμάς χωρίς εμάς.
Η συμφωνία αυτή πάρθηκε βεβιασμένα και χωρίς να υπολογίσει τους αστάθμητους παράγοντες που μπορούν να αλλάξουν άρδην τα δεδομένα. 
Η Μέρκελ μπροστά στο "έρημο ψητό" (ελληνικός δημόσιος πλούτος), πιθανόν από αμετροεπή βουλιμία εύκολου αντιπάλου, δεν υπελόγισε αντιδράσεις από τα μέσα. Οι γερμανοί δικαστές βλέπουν με άλλη ματιά το εθνικό συμφέρον και τις τσέπες των πολιτών της Γερμανίας. Ένα δημοσίευμα (Possible Setback for Bailout Plans - German Constitutional Court Halts Special Euro Panel) από το spiegel, ίσως αλλάξει την λαίμαργη καγκελάριο από την  επεκτατική της πολιτική. 
Η εξαγορά της χώρας μας ίσως μπορεί να διασωθεί από την νομική παρέμβαση του νομικού πολιτισμού της Γερμανίας (διαβάστε σε μετάφραση το σχετικό)

Νάσος



GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: