2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα. Δεν τρομοκρατούμαστε!


Αγαπητοί Bloggers με αυτό το μήνυμα θα ήθελα να καταγγείλω τη βία την οποία υπέστην από το αυταρχικό σύστημα καταστολής εκτελώντας το δημοσιογραφικό μου καθήκον, το απόγευμα της Τετάρτης 5/10/2011 στην πλατεία Συντάγματος. Συγκεκριμένα, ενώ ευρισκόμουν στη συμβολή των οδών Φιλελλήνων και Όθωνος, προσπαθώντας να καταγράψω με τη φωτογραφική μου μηχανή τα τεκταινόμενα, από τη διμοιρία των ΜΑΤ εκσφενδόνισθηκε εναντίον μου ένα κομμάτι μαρμάρο το οποίο και προσέκρουσε στο κεφάλι μου. Το πρόσωπό μου γέμισε αίμα και έχασα τις αισθήσεις μου.
Ο συνεργάτης μου και παρουσιαστής της εκπομπής «Επανάσταση» του Κόντρα Channel μαζί με τον οποίο πραγματοποιούσαμε το ρεπορτάζ με μετέφερε άμεσα στους ιατρούς της πλατείας Συντάγματος από όπου έλαβα τις πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια, διακομίστηκα στον Ερυθρό Σταυρό όπου μου έκαναν ράμματα και σειρά εξετάσεων. Τη στιγμή αυτή που γράφω τούτες τις γραμμές, είμαι καλά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου κατά σειρά:
1) Το Μίκη Θεοδωράκη, την Επιτροπή Υποστήριξης Αγώνα και το σύνολο της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών για την αγάπη, στοργή και ενδιαφέρον που έδειξαν για την κατάσταση της υγείας μου όλες αυτές τις μέρες.

2)Το συνεργάτη μου Θωμά Παπατόλη, παρουσιαστή της εκπομπής «Επανάσταση», για τη στήριξη που μου παρείχε καθ’όλη τη διάρκεια του συμβάντος.

3) Τους φίλους ιστολόγους που ενδιαφέρθηκαν για την ανάδειξη του γεγονότος ώστε να σταματήσει κάποια στιγμή η κρατική καταστολή.

4) Τους ιατρούς της πλατείας Συντάγματος και του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός» για τη φροντίδα τους.

4)Τους φίλους, γνωστούς και αγνώστους που μέσα από τη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης facebook, έστειλαν ευχές.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Αλεξάνδρα Τράγκα



GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

15 σχόλια:

ΒLOGGERS ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ" είπε...

Κράτα γερά Αλεξάνδρα!
Τιμη μας να σ' έχουμε @συνοδοιπόρο στους Ενωμένους Μπλόγκερ!

Aνεμος είπε...

Αλεξανδρα και σίγουρα οι επαναστάσεις ξεκινάνε απο τους θαρραλέους όλοι στους δρόμους είναι μονόδρομος δεν μας φοβίζει καμία καταστολή

Ανώνυμος είπε...

-ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ;
-ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΚΑΛΑ;
- ΕΣΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΧΟ ΤΑ ΜΑΤ;
-ΜΗΠΩΣ ΛΙΜΠΙΖΕΣΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;

Aνεμος είπε...

ανώνυμε στην συγκεκριμένη σελίδα θα δεις πολλές περιπτώσεις ζαρντινιέρας με ντοκουμέντα
καλή η ιδέα σου για αποζημίωση,απλα επειδή ο Παπουτσης τους άδειασε και είπε οτι ενεργούν αυτοβούλως, καταλαβαίνεις οτι την αποζημίωση θα την πληρώσει ο αστυνομικός

marianaonice είπε...

Kανείς δεν μπορεί να τρομοκρατήσει πια τους πολίτες! Τι έχουν να χάσουν?

Καλή συνέχεια Αλεξάνδρα!
Εσύ δεν μασάς! το ξέρουμε όσοι σε γνωρίσαμε...

Ανώνυμος είπε...

Aγαπητέ Ανώνυμε, ήμουν παρών όταν χτυπήθηκε η κοπέλα. Το μάρμαρο έφυγε από τους ματατζήδες και όχι από τους αγανακτισμένους. Το κορίτσι ήταν ακριβώς απέναντί τους και τους φωτογράφιζε. Το πρώτο πράγμα που φώναξα μόλις την είδα έτσι ήταν "ένας γιατρός".

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ
-ΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ. ΑΦΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΗ ΣΚΗΝΗ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΝΟΡΚΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΑΝ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΩ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΤ ΞΗΛΩΝΑΝ ΜΑΡΜΑΡΑ
ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
Ο ΕΥΚΟΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ.
ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΗΞΕΡΕ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΕΓΙΝΕ ΦΙΡΜΑ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΠΡΩΞΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΓΙΝΕ ΠΙΘΑΝΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΝ. ΞΕΡΕΙΣ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΡΙΣΤΙΚΟΙ ,ΑΥΘΑΔΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΔΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΩΡΕΣ
ΝΑ ΤΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΤΟΥΝ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ.
ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΩΛΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΟΡΚΙΖΟΜΕΝΟΣ.''ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΕ ΑΙΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Η΄ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ''ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΗΓΑΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΕΓΙΝΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΟΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ.
''ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΚΑΤΑ ΔΕΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΜΕΡΕΣ ΓΩΝΙΕΣ,, ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΜΑΡΜΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
http://troktiko-orestis.blogspot.com/2011/06/photos.html

marianaonice είπε...

@Aνώνυμε 2.22 μ.μ.
Πολλά πράγματα δεν πιστεύαμε ότι γίνονται από τα πάσης φύσεως όργανα, ανώτατα και κατώτατα του κράτους, μέχρι που τα είδαμε με τα μάτια μας!
Τώρα λοιπόν δες κι εσύ το παραπάνω βίντεο που μας παρέμπεψε ο επόμενος ανώνυμος σχολιαστής για να πειστείς.
Όσο για την Αλεξάνδρα Τράγκα μα φυσικά και θα πάει στα δικαστήρια, και ευχόμαστε να είναι τυχερή και να κριθεί σωστά η υπόθεσή της...
Γιατί αν υπάρχουν δικαστές σαν αυτόν που άφησε τον Ψωμιάδη ελεύθερο για να μας "φτύνει" στα μούτρα τη βλακεία μας, εμάς των νομοταγών, φοβάμαι ότι θολή θα είναι η έκβαση των υποθέσεων όχι μόνο της Τράγκα αλλά και καθε άλλου επώνυμου ή ανώνυμου πολίτη που χτυπήθηκε από τα ΜΑΤ!

Όσο για το να μην πλησιάζουμε παράμερες γωνιές για να μην πατήσουμε ...σκατά, όπως λες, μάθε ότι τον κόσμο τον πήγανε ένα βήμα μπροστά αυτοί που τολμάνε να πλησιάσουν και τις απόμερες γωνιές για να αποκαλύψουν τα ...σκατά και να τα ξεβρωμίσουν!

Ανώνυμος είπε...

- ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΠΟΥ
ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΞΥΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΤΗ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΑ
ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΑΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
-ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΦΩΤΟ Η΄ ΒΙΝΤΕΟ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΔΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΟΠΩΣ ΔΙΠΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΔΑΡΗΣΑΝ ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ. .
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
ΑΠΛΗ ΑΜΥΧΗ : 1.000 €[ ΘΕΛΕΙ ΦΩΤΟ]
ΑΠΛΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ 1200 [ΘΕΛΕΙ ΦΩΤΟ]
ΧΤΥΜΗΜΑ ΓΚΛΟΠ 2.000 [ΘΕΛΕΙ ΦΩΤΟ]
ΑΝΟΙΓΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ 4.000[ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΟΣΗΛΕΙΑ]
ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ.

.newsbomb είπε...

«Ξήλωσαν» τους διοικητές της ομάδας ΔΙΑΣ, ΔΕΛΤΑ και ΜΑΤ
Οι έκτακτες απομακρύνσεις έχουν να κάνουν με την αλλαγή επιχειρησιακού σχεδιασμού, την δυσαρέσκεια της ηγεσίας μετά τα επεισόδια στο Σύνταγμα και τον ξυλοδαρμό των φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφων, αλλά και τον «εσωτερικό» πόλεμο μεταξύ ανώτατων αξιωματικών εν όψει τακτικών κρίσεων

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ έπρεπε να ξυλοφορτώσουν δημοσιογράφους;
τόσο καιρό που ξυλοκοπούν πολίτες δεν έτρεχε κάστανο;

marianaonice είπε...

Ακριβώς!
Τακτική αποπροσανατολισμού και παραπλάνησης... δήθεν δεν φταίει η κυβέρνηση και ο υπουργός της αλλά οι διορισμένοι από αυτούς διοικητές των σωμάτων αυτών...
Μα σε ποιούς τα πουλάνε αυτά?
Το ξέρουμε το κόλπο! Καίμε κάποιους από το σινάφι μας για να μη καούμε όλοι μας...
:))

marianaonice είπε...

Το κακό μ' αυτούς είναι όχι ότι δέρνουν πολίτες τα σώματα που διοικούν αλλά ότι έδειραν δημοσιογράφους που τους ξεφώνησαν!!
:))

Aνεμος είπε...

Ξήλωσαν» τους διοικητές της ομάδας ΔΙΑΣ, ΔΕΛΤΑ και ΜΑΤ;
ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ;
ΠΟΣΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
αλλά για τον «εσωτερικό» πόλεμο μεταξύ ανώτατων αξιωματικών εν όψει τακτικών κρίσεων και πιθανής ή όχι αλλαγής στην κεφαλή της ΕΛ.ΑΣ τον προσεχή Νοέμβριο, όπου λήγει η θητεία του Λευτέρη Οικονόμου
βέβαια εκαναν και την γκάφα,να μην ξυλοκοπήσουν μονο άοπλους πολίτες αυτή την φορά, αλλα
φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφων,απο όλο τον κόσμο
ανώνυμε με τα κεφαλαία γράμματα, μάλλον έχεις μπερδέψει κάτι
τους μεγαλοκαναλαρχες που επικαλούνται δημοσιογράφοι και τους απλούς ρεπόρτερ
δημοσιογράφος - blogger AΛΕΞΑΝΡΑ ΤΡΑΓΚΑ
εικονολήπτρια του Reuters Ελευθερία Ταμβακοπούλου
Λουίζα Γκουλιαμάκη, φωτορεπόρτερ του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων
Τατιάνα Μπόλαρη κτλπ
η βια είναι καταδικαστέα,απο όπου και αν προέρχεται
ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΗΝΕΣ
ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΓΙΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ..
TOYΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΕΙΛΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ
ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝ ΒΡΑΣΜΩ ΨΥΧΗΣ ΑΠΟΡΙΠΟΤΙΝΤΑΙ
θα έπρεπε ως υπουργός να έχει ήδη ξηλώσει την ηγεσία των ΜΑΤ και να έχει αυτός ζητήσει την ποινική δίωξη όσων αστυνομικών και υπευθύνων συμπεριφέρθηκαν ως παρακράτος και τραμπούκοι.
Οσο δεν πράττει τα πιο πάνω είναι έκθετος και νομικά, γιατί για πολιτική έκθεση απέναντι στους δημοκράτες όλης της χώρας
συμφωνώ απόλυτα με το άρθρο του ΛΑΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ
http://laikometopo.blogspot.com/