2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Αναλαμβάνουν ξένοι και δοσίλογοι τον έλεγχο της χώρας.




ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ, εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, άνεργοι, συνταξιούχοι, νέοι, μικρομεσαίοι επαγγελματίες,φοιτητές, μαθητές και  αγρότες στους δρόμους των αγώνων.
Μπορούμε και πρέπει να τους ανατρέψουμε.
Πέμπτη, 20/10 ολοήμερη, και ολονύχτια αν χρειαστεί, παραμονή στο
Σύνταγμα και περικύκλωση της Βουλής.
Η πηγή αυτή δήλωσε: Χρειάζεσαι κάποιον που μιλάει Ελληνικά, αλλά που δεν είναι στο πλευρό των Ελλήνων. Οι εξουσίες του σώματος αυτού θα είναι συνδεδεμένες με τους όρους του δανείου. Πρέπει να παρουσιαστεί προσεκτικά -να το ονομάσουμε τεχνική βοήθεια ή κάπως έτσι. Δεν μπορείς να τους ποδοπατήσεις τελείως.
Reuters:Μιλούν για έλεγχο κάποιων από τις κυριαρχικές εξουσίες του κράτους.Για κάποιον που μιλάει Ελληνικά, αλλά που δεν είναι στο πλευρό των Ελλήνων.Φοβούνται ότι θα υπάρξει μεγάλη αντίσταση όταν οι ντόπιοι καταλάβουν ότι η επίσημη εξουσία δεν είναι στα χέρια τους
Μερικές χώρες της Ευρωζώνης θέλουν να δοθούν υπερ-αρμοδιότητες στην ομάδα δράσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, για την επίβλεψη της πώλησης δημόσιας περιουσίας καθώς και των δημόσιων υπηρεσιών της χώρας. Σύμφωνα με Ευρωπαϊκές πηγές του Reuters, αυτό εντάσσεται σε ένα ευρύτερο σχέδιο για την πιο αυστηρή επιτήρηση των Αθηνών.
Μία πηγή της Ευρωζώνης που υποστηρίζει την πρόταση η Ελληνική ομάδα δράσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να πάρει τον έλεγχο κάποιων από τις κυριαρχικές εξουσίες του κράτους για να αρχίσει να λειτουργεί η μηχανή δήλωσε: Είναι ή αυτό ή δεν έχει άλλα λεφτά.

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: