2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Έχουμε πρωθυπουργό, ή υπάλληλο αποσπασμένο στην Ελλάδα;

Δεν μπορεί να ειπωθεί πως προκάλεσε έκπληξη η είδηση πως ο πρωθυπουργός - κατ' ευφημισμόν - Γιώργος Παπανδρέου προτίθεται να μεταβεί στην Τουρκία με επιτελείο υπουργών, για να συσφίξει τις σχέσεις του με τον Τα - γύπ - α Ερντογάν. Δυστυχώς, έχει συνηθίσει η ελληνική κοινή γνώμη από τις κινήσεις υποτέλειας του Γιώργου έναντι του Τούρκου πρωθυπουργού, ο οποίος έχοντας απέναντί του έναν αρχηγό κράτους που τρέμει και τη σκιά του, φυσικά, δεν έχει κανέναν δισταγμό να προβαίνει σε πειρατικές ενέργειες σε ξένες επικράτειες και να παριστάνει τον παλληκαρά.

Για πολλοστή φορά, ο αγαπητός μας Γιώργος μετατρέπεται σε Γιωργάκη - όπως του ταιριάζει, άλλωστε - και αντί να βάλει στη θέση του τον κύριο Ερντογάν που συνεχώς παραβιάζει το Διεθνές Δίκαιο και την κυριαρχία Ελλάδας και Κύπρου, του τηλεφωνεί, για να συστήσει "ψυχραιμία" και να κλείσει ημερομηνία συνάντησης σε τουρκικό έδαφος, λες και είναι αρμοστής κατεχόμενης περιοχής και πάει να συμβουλευτεί το βασιλιά του!
Μια συνάντηση που οι Έλληνες την πληροφορούνται από τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, αφού επί της διαχείρισης του πρωθυπουργού, η εξωτερική πολιτική της χώρας ασκείται μυστικά, χωρίς να ενημερώνεται κανείς. Η τουρκική Hurriyet, δυστυχώς, αμέλησε να μας ενημερώσει για το αν ο τούρκος πρωθυπουργός έβαλε τα γέλια πριν, ή μετά τη συνδιάλεξη με το Γιώργο...

 

Θα πρέπει να είναι παγκόσμια πρωτοτυπία η ενέργεια αυτή του Γιώργου Παπανδρέου (αν δε διαψευστεί). Ηγέτης ανεξάρτητου κράτους του οποίου τα κυριαρχικά δικαιώματα αμφισβητούνται και, μάλιστα, με τέτοιο ακραίο τρόπο, να πηγαίνει στη χώρα η οποία προβαίνει σ' αυτές τις ενέργειες, για να συσφίξει τις σχέσεις των δύο χωρών! Μόνο κάποιος χωρίς σύνεση θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο, κάποιος που αδιαφορεί για το αν η χώρα του και αυτός ο ίδιος είναι σεβαστοί στη διεθνή σκηνή - ασφαλώς, τέτοιες έγνοιες δεν απασχολούν τον πρωθυπουργό "μας" που καιρό τώρα έχει μετατρέψει τη χώρα που του ανατέθηκε και τον εαυτό του σε οντότητες, χωρίς αξιοπρέπεια, περηφάνια και ανεξαρτησία, που άγονται και φέρονται από τον οποιονδήποτε.

Έτσι, παρά τους αστείους λεονταρισμούς του κ. Παγκάλου ότι η Ελλάδα θα απαντήσει αν η Τουρκία επιτεθεί στην Κύπρο (εδώ γελάμε), ο θίασος του θεάτρου σκιών που κυβερνάει τη χώρα, θα μεταβεί στο σαράι του Πασά με επικεφαλής τον Χατζηαβάτη, για να προβούν σε ασκήσεις σπασίματος της μέσης και να διαβεβαιώσουν τον κουρελή Πασά ότι τα συμφέροντά του δεν κινδυνεύουν.

Φυσικά, έπρεπε να το περιμένουμε, μιας και δε συνάδουν λεονταρισμοί σαν του κ. Πάγκαλου - του μεγαλύτερου, αν όχι μοναδικού, κόλακα της εργατικότητας των Τούρκων - με την πλημμύρα τουρκικών σειρών που σαρώνει την Τουρκική πρώην ελληνική τηλεόραση και με τα προγράμματα εκμάθησης τουρκικών που προσφέρονται απλόχερα, σαν να επιδοτούνται, για να προετοιμάσουν τους Έλληνες να γίνουν νεο - ραγιάδες μετά από μόλις 190 χρόνια ανεξαρτησίας.. Ούτε είναι τυχαίο το ότι ο κ. Τατσόπουλος ο οποίος πρόσβαλε με τον πλέον επαίσχυντο τρόπο τον ήρωα της ελληνικής επανάστασης, Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, έγινε ξαφνικά τόσο έγκριτο και αξιόπιστο πρόσωπο, ώστε το Μεγάλο Κανάλι τον προσκαλεί να σχολιάσει τα πολιτικά τεκταινόμενα...

http://endelehia.blogspot.com/2011/09/blog-post_27.html



GoPetitionΚανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

2 σχόλια:

marianaonice είπε...

Tι ερώτημα;;!!!
Ποιός μπορεί σήμερα να λέει σοβαρά ότι έχουμε πρωθυπουργό;;
Δυστυχώς... επιβεβαιώνεται ότι μας κυβερνούν υπάλληλοι της Παγκοσμιοποίησης.

Ενδελέχεια είπε...

Ήταν ρητορικό το ερώτημα. Βλέπεις, υπάρχουν ακόμη κάποιοι που θεωρούν το Γιωργάκη πρωθυπουργό και πιστεύουν ότι θα κάνει κράτος...