2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Πόσο οργανωμένο σχέδιο είναι όλα;



Από τη στιγμή που ανέλαβε η τρόικα, η κρίση έχει βαθύνει, το ΑΕΠ πέφτει, η φτώχια εξαπλώνεται, η ύφεση βαθαίνει και το χρέος μεγαλώνει.
Δεν το λεμε εμεις το δήλωσε προεκλογικα ο γιωργακης...   και ειχε δικιο..

δειτε εδω
καμιά χώρα δεν βγήκε αλώβητη από το σκληρό εναγκαλισμό του ΔΝΤ!
Ήδη θα έχετε καταλάβει ότι ζούμε το τελευταίο στάδιο προδοσίας αυτής της χώρας
για την τρομοκρατία των κεφαλικών φόρων ,με απειλές για διακοπή ρεύματος και κατασχέσεων,θα αναφερθώ σε επόμενο άρθρο

ΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ 

ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ
σε pdf)



Όπως αποδεικνύεται από την έκθεση του Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, ενώ οι μισθοί μειώθηκαν κατά μέσο όρο 15%, το μισθολογικό κόστος του δημοσίου έχει μειωθεί μόνο κατά 7%,
αποδεικνύεται από την ετήσια έκθεση του ΑΣΕΠ ότι έχουν γίνει 25.850 προσλήψεις με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου και 3.353 με συμβάσεις έργου.
Ενώ το ΠΑΣΟΚ μιλάει για συγχωνεύσεις και καταργήσεις οργανισμών και μείωση του μισθολογικού κόστους, έχει δημιουργήσει 70 νέες κρατικές δομές προσλαμβάνοντας 1.230 άτομα ως νέο μόνιμο προσωπικό.
Την ώρα λοιπόν, που η κυβέρνηση σχεδιάζει να απολύσει άμεσα 20.000 δημοσίους υπαλλήλους «βαπτίζοντας» ως εργασιακή εφεδρεία τις απολύσεις, από την άλλη πλευρά προσλαμβάνει κόσμο.
Αλλά μην νομίζουν ότι ξεχνάμε όλα όσα κάνουν όλα καταγράφονται είναι υπόλογοι οχι μόνο για την οικονομική εξαθλίωση, αλλά και για την ηθική οι Ρωσοι κάποτε ένας περήφανος λαός, έκαναν τις γυναίκες τους λόγο ανέχειας, τις πουτάνες της Ευρώπης αργότερα ο .ΥΠΑΙΤΙΟΣ.. Γκορμπατσώφ διαφήμιζε πίτσες στην Αμερική!


Για εμένα δυο τινά συμβαίνουν: ή όντως έχουν πάρει λεφτά και ποντάρουν στην χρεωκοπία της χώρας.. ακόμα και το φιλαράκι τους ο ΣΟΡΟΣ ποντάρει στην χρεωκοπία μας..


Ή απειλούνται απο οικονομικούς δολοφόνους, πριν γελάσετε δείτε σχετικά ντοκυμαντέρ όπως εδώ   ή το σχέδιο δολοφονίας του Καραμανλή εδώ , πιθανόν να αληθεύει, γιατί τόλμησε να κάνει με την Ρωσία τον αγωγό του μπουρκας που τώρα θα ήμασταν πλούσιοι, αλλά όχι κάτω απο την κατοχή της Αμερικής!
Πως να εξηγήσει κανείς τα ύπουλα.. νομοσχέδια. όπως για την φίμωση των blogs ΟΛΩΣ ..ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ..

Σε εφαρμογή το στρατιωτικό δόγμα Ελλάδας - Ισραήλ εναντίον Τουρκίας

ΟΛΩΣ ΠΑΛΙ ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΗ

  H  Εκκλησία και το Κράτος!


ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΠΑΛΙ

Η κυβέρνηση  έκανε νομοσχέδιο  για την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών.
Και η Αργεντινή στην πτώχευσή της είχε αποποινικοποιήσει το πάκο(paco).
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ
Η ίδια κυβέρνηση που έχει τσακίσει με την πολιτική της τα τελευταία δύο χρόνια κάθε κατάκτηση του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας, από τα στοιχειώδη εργασιακά δικαιώματα έως και το δικαίωμα στην περίθαλψη, τη μόρφωση και την ασφάλιση, έρχεται τώρα να κατοχυρώσει το «δικαίωμα» στη χρήση ναρκωτικών!Μάλιστα, το ντύνει με εξαγγελίες για την καταπολέμηση της μάστιγας,και .. την εύκολη πρόσβαση στη θεραπεία.. διαβάστε τώρα αυτό από το ΠΟΝΤΙΚΙ 
να δείτε οτι οι άνθρωποι είναι σεσημασμένοι απατεώνες. Μπράβο για τις υποδομές που κάνατε ..και μετά ψηφίσατε το νομοσχέδιο..  που δεν ξέρουμε που αποσκοπεί..
τα σχόλια δικά σας
Πέρασε στα ψιλά της επικαιρότητας όπως και τόσα άλλα. Το ΚΕΘΕΑ (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων) βρίσκεται στο απόλυτο αδιέξοδο με απόφαση του υπουργείου Οικονομικών.  Και το απόλυτο αδιέξοδο μεταφράζεται σε ακύρωση, επί της ουσίας, των προγραμμάτων απεξάρτησης. Μεταφράζεται σε στάση πληρωμών που θα στερήσει από χιλιάδες εξαρτημένα άτομα τις υπηρεσίες του Οργανισμού και θα οδηγήσει πολλά από αυτά κυριολεκτικά στο δρόμο. Η απόφαση αυτή ισοδυναμεί με flat line για χιλιάδες εξαρτημένους που με μια υπογραφή χάνουν το δικαίωμα στη δεύτερη ευκαιρία.
Το υπουργείο Οικονομικών, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το ΚΕΘΕΑ, μείωσε την επιχορήγηση από τα 23 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, στα  11.270.000, περικοπή που αντιστοιχεί σε 51%. Και μείωσε τον προϋπολογισμό του 2011 προκαλώντας «έμφραγμα» στις υπηρεσίες του Κέντρου, αφού τα 11.270.000 ευρώ είναι το ποσό που έχει ήδη λάβει το ΚΕΘΕΑ φέτος μέχρι και τον Ιούλιο και αφορά τις ανάγκες του πρώτου εξαμήνου.
Στον Καιάδα οι δημόσιες υπηρεσίες απεξάρτησης
Η απόφαση δεν είναι και τόσο αθώα. Γιατί επί της ουσίας αυτό που επιχειρείται είναι η κατάργηση του κράτους δικαίου και η κατάργηση του θεμελιώδους δικαιώματος της πρόσβασης σε ποιοτικές και δωρεάν δημόσιες υπηρεσίες απεξάρτησης.
Οι χιλιάδες των εξαρτημένων, βλέπετε, και οι οικογένειές τους αποτελούν ιδανικό πεδίο δράσης για τους ιδιώτες της απεξάρτησης που είδαν τις δουλειές τους να πέφτουν με την ενίσχυση των κοινωνικών προγραμμάτων.
Η ανάγνωση και μόνο των στοιχείων αποκαλύπτει το μέγεθος της «πελατείας» που κάποιοι εποφθαλμιούν.
-το ΚΕΘΕΑ εξυπηρετεί ετησίως περίπου 15.000 άτομα, χρήστες ουσιών και μέλη οικογενειών
-διαθέτει 100 μονάδες «πρώτης γραμμής» σε 23 πόλεις και σε 15 σωφρονιστικά καταστήματα όλης της χώρας
-παρέχει δωρεάν στέγαση, διατροφή, επιστημονική υποστήριξη, προγράμματα επανένταξης
Την ίδια ώρα στο ΚΕΘΕΑ έχουν καταθέσει αιτήσεις περισσότερες από 20 πόλεις που ζητούν τη δημιουργία «στεγνών» θεραπευτικών προγραμμάτων
( χωρίς φάρμακα και υποκατάστατα).
Θα κλείσω αυτό το σημείωμα με τα λόγια του κ. Γεωργιάδη εκ μέρους
Του Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ: «Οι ανθρώπινες ζωές δεν αποτιμώνται με χρήματα».

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: