2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

παράβαση του δικαίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης. .


Εάν κάποιο κράτος μέλος ψηφίσει νομοθεσία που να αντιβαίνει στις αρχές της οδηγίας περί απορρήτου στο Διαδίκτυο, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία ενώπιον της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για παράβαση του δικαίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης. .»!!!!!!
μετά από αυτήν την ανάρτηση μας εδω  
από το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο 
οι αντιδράσεις είναι άμεσες 

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης απαντά στην ανοικτή επιστολή των Ενωμένων Μπλόγκερ και επιμένει
ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟ ΝΟΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ 

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ 

Και η δική μας απάντηση που δίνουμε με ανοικτή επιστολή 
ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

ήδη το Λαϊκό μέτωπο Λαϊκό κίνημα είχε προειδοποιήσει
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ AΠΟ   ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ  
ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ 
 
Ενημερώνουμε τον υπουργό της «Δικαιοσύνης» και τα μέλη της επιτροπής που συγκρότησε αυτός για να φιμώσει τον ελεύθερο λόγο των πολιτών μέσα από το διαδίκτυο, ότι υπάρχει επαρκέστατη και όλως ειδική και συγκεκριμένη διεθνής και ευρωπαϊκή νομοθεσία που προστατεύει κατά τρόπο απόλυτα ορισμένο την ανωνυμία στα blogs (ιστοχώρους) και στο διαδίκτυο. Η διεθνής νομοθεσία αυτή έχει υπέρτερη τυπική ισχύ από τον κοινό ημεδαπό νόμο.
Δηλώνουμε απερίφραστα προς την επιτροπή, τον υπουργό και όσους συνταχθούν νομοθετικά με πορίσματα, νομοσχέδια και νόμους που παραβιάζουν έστω και στο ελάχιστο τις ανωτέρω διατάξεις, ότι το Λαϊκό Κίνημα και τα μέλη του θα καταθέσουν εναντίον τους και μηνύσεις καθώς και ότι θα προσφύγουν σε κάθε ημεδαπό και διεθνές όργανο με σκοπό την κατάργηση κάθε τέτοιου «νομοθετήματος» και την παραδειγματική ποινική και αστική ατομική τιμωρία τους.  
ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ
ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: