2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ


Το Κόμμα, ο λαός, οι…απολύσεις(!)
Του Θανάση Νικολαΐδη
ΜΕ το γνωστό της σύνθημα, έκανε η δεξιά τη «δουλειά» της. Χρεώθηκε την Πατρίδα, καπηλεύτηκε σύμβολα και ιερά και φόρεσε την υποκρισία για προσωπείο και περικάλυμμα. Αντίστοιχα και διαχρονικά, η αριστερά του ΚΚΕ χρεώθηκε τον…λαό. Δικός της και μη τον διεκδικήσει άλλος. Από’ δω αυτοί κι απέναντι οι υπόλοιποι. Και, βέβαια, καλύτερα να σε ξεγράψει ο Θεός, παρά το Κόμμα. Κι αν χρειαστεί, τον οδηγούμε στη σφαγή (Εμφύλιος) με την υπογραφή αγράμματων σε πόστα.
ΑΥΤΑ διαχρονικά, αντίστοιχα σήμερα και με το Κόμμα πανταχού παρόν. Με τον λαό στην πλάτη, σαν γυρολόγος. Τον (ξανα)χρεώθηκε, τον χρησιμοποιεί και καθαρίζει για πάρτη του. Με τις δυνάμεις και την πειθώ(;) του. Με τον Μαρξ αραχνιασμένο στο ράφι και πρακτικές ΠΑΜΕ. Μην ανθίσει λουλούδι (έτσι νομίζουν) στο λιβάδι του καπιταλισμού και «αποθανέτω η ψυχή μας…». Με τους καπηλευτές των λατρευτών τους καθεστώτων να’ χουν πέσει…ηρωικά, πνιγμένοι στην υποκρισία.



ΑΣ προκύψει απόλυση σε «καπιταλιστική» φάμπρικα και τα λέμε. Ας σκάσει μύτη η εκμετάλλευση εργαζομένων και θα’ χουν να κάνουν με το Κόμμα οι εκμεταλλευτές. Μη τολμήσει πλουτοκράτης να τα βάλει με την εργατιά…κάηκε. Στην πυρά ως «εχθρός του λαού» και χωρίς ιδεολογικές αναστολές. Θα παρατάξουμε τις «λαϊκές» δυνάμεις έξω απ’ το μαγαζί του, θα κάνουν τείχος οι ΠΑΜΕίτες, θα έχουν το λαό απέναντί τους.
ΕΣΤΗΣΕ το μαγαζί του (Τυποεκδοτική) το Κόμμα, έστησε τον «902» για την προπαγάνδα του με…προσβάσεις στον Υμηττό, στην Αίγινα και την Πάρνηθα, «γράφτηκε» στην HELLAS SAT (για δορυφορική κάλυψη κι ας κρατάει το…σφυροδρέπανο), έκανε και τις απολύσεις του! Οι απολυμένοι είναι κι αυτοί λαός που τον χρεώθηκαν για τους «αγώνες», ωστόσο, το «νέο» δεν μαθεύτηκε απ’ τους εργοδότες και ιδεολόγους του Περισσού, αλλά απ’ τους τεχνικούς Αττικής που απήργησαν για συμπαράσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: