2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ Η ΕΥΠ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔIΚΤYΟ




Έκτος από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για ενδεχόμενες ΚΑΙ ΚΑΛΑ.. επιθέσεις σε ιστοσελίδες δημοσίων οργανισμών και υπηρεσιών, αναφέρει σε έγγραφο του υπουργού Προστασίας που διαβιβάστηκε στην  Βουλή, είναι και η ΕΥΠ. 
ΔΗΛΑΔΗ με πρόσχημα και καλά,,επιθέσεις σε κρατικές σελίδες...(και άντε και κλείσανε το site της βουλής για 1 μέρα.. και τι έγινε)δίνουν  αφορμή στην ΕΥΠ ΑΝΟΙΚΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ Όλους ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΚΕΛΩΝΟΥΝ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΣΑΝ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ 
ΚΥΒΕΡΝΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!!
«Η ΕΥΠ, ως εθνική αρχή αντιμετώπισης ηλεκτρονικών επιθέσεων, έχει γνωστοποιήσει εγγράφως προς όλο το δημόσιο φορέα τις αρμοδιότητες της και έχει ζητήσει να της αναφέρονται όλα τα περιστατικά ηλεκτρονικών επιθέσεων, ώστε να μπορεί να προσφέρει βοήθεια σε θέματα ηλεκτρονικής ασφάλειας», αναφέρει ο Χρήστος Παπουτσής. 
ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΝΑΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ  ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΜΟΥ;
ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΥΠ;
ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ;

ΥΓ
ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ BLOGS ΑΝΑΙΤΙΑ  ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΠ;
Ο μόνος αγώνας που χάνεται είναι αυτός που δεν δόθηκε ποτέ...
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ ΣΤΙΣ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ



GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: