2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΥ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ;O TIMΩΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ BLOGGERS;

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ ΑΠΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΙΟΝ ΕΡΕΥΝΑΣ 
ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ (4) ΕΤΗ ΕΔΩ 
ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΑΣ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΩΣ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Ο ΠΡΟΤΕΡΟΣ  ΕΝΤΙΜΟΣ ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΔΕΧOΜΕΘΑ "ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩΜΕΝ ΑΙΤΗΣIN ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚOΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ"
ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ GOOGLE  EIΔΑΜΕ ΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΙΣΤΑ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΜΠΑΦΟΚ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΛΛΟΥΝ...
ΙΣΩΣ ΕΝΝΟΕΙ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ BLOGGER ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ
ΟΠΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΙΚΙΑΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ



ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ
Το Κοινοβούλιο και η Δικαιοσύνη ευθύνονται για τη παραγραφή των σκανδάλων δήλωσε ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου.
Δεν θέλω να δω στο επόμενο χρονικό διάστημα που θα  τελειώσουν οι εξεταστικές επιτροπές που σήμερα ερευνούν τα τελευταία σκάνδαλα και επειδή  πολιτικά έχουν παραγραφεί, να κουκουλωθούν για μια ακόμη φορά  από την κουφή Δικαιοσύνη. 
Εχουμε διασφαλίσει και διασφαλίζουμε και στο Σύνταγμα κατά τον καλύτερο τρόπο την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης. Υπάρχει και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για κάθε έλληνα πολίτη.

ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ 
Βιώνουμε ότι το διαδίκτυο στα χέρια ολίγων, έχει καταντήσει εργαλείο μεταφοράς λάσπης και απειλών κατά της ζωής συμπολιτών μας.
Ακροδεξιά και ακροαριστερά στοιχεία μάχονται και υπονομεύουν τη δημοκρατία και τους θεσμούς της.

Μιλτιάδης Παπαϊωάννου: Οι Αγανακτισμένοι είναι ένα «τσαντίρι»

Ερωτηθείς, για τις καταγγελίες σύμφωνα με τις οποίες κατά τη διάρκεια των τελευταίων διαδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας, τα ΜΑΤ χρησιμοποιούσαν ληγμένα χημικά, ο κ. Παπαϊωάννου προτίμησε να κρατήσει αποστάσεις: «Δεν μπορώ να εκφέρω κρίση.



ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ
Το κοινωνικό Κράτος καταρρέει. Υπάρχει φτώχεια και απόγνωση. Τα φτερά των νέων τσακίζονται. Η αξιοπρέπεια των πολιτών καταρρακώνεται. 
Απαισιοδοξία, φόβος και ανασφάλεια είναι οι λέξεις που προσδιορίζουν την συγκυρία και ένα γενικευμένο αίσθημα κοινωνικής αδικίας κυριαρχεί στη χώρα.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΕΛΙΔΑ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΑΕΙ ΕΙΔΙΚΑ  ΤΟ ΜΕΓΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ
Το τηλεοπτικό τοπίο και στο χώρο της ενημέρωσης είναι στη χώρα μας θλιβερό. Είναι εκτός θέματος. Τα γεγονότα σε μεγάλο βαθμό κατασκευάζονται και σκηνοθετούνται. Αγνοούνται τα ουσιώδη και αναδεικνύονται τα επουσιώδη. Η πολιτική απουσιάζει και δεν είναι λίγες οι φορές που υπηρετεί μόνο την επικοινωνία. Η παραπολιτική οργιάζει. Συζητήσεις οργανωμένου δημοκρατικού διαλόγου δεν υπάρχουν και αν υπάρχουν είναι ελάχιστες, είναι «οάσεις». Έτσι βιώνουμε ανούσιες συζητήσεις και ακατάσχετη φλυαρία. Ο σοβαρός και υπεύθυνος λόγος δεν έχει την «φιλοξενία της». Δεν μπορείς να πεις αυτά που εσύ θέλεις να πεις. Μετριότητες αναδεικνύονται ως αυθεντίες και «προφήτες». Είναι έτσι επιλογή μου να μην συμμετέχω, για λόγους αυτοσεβασμού και αξιοπρέπειας, σ’ αυτό το θλιβερό θέαμα, που θέλει να χρησιμοποιεί τους πολιτικούς ως προϊόν φθηνής και ευρείας κατανάλωσης.
 ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ KΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ

Ο Τουρίστας της Βουλής: Μιλτιάδης Παπαϊωάννου


Ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου είναι ο άνθρωπος φαινόμενο. Γεννήθηκε το 1946 και εκλέγεται βουλευτής από το 1981 (!). Έχει περάσει από πλείστα υπουργεία ως υπουργός και υφυπουργός. Έχει σπουδάσει δικηγόρος την περίοδο της Χούντας και θεωρείται κι εκείνος παιδί της "γενιάς του Πολυτεχνείου".

Στην προσπάθειά μας να παρουσιάσουμε την δραστηριότητα του στην Ελληνική Βουλή, ως βουλευτής Β' Αθηνών, δεν ιδρώσαμε καθόλου. Μια ερώτηση όλη κι όλη μέχρι σήμερα έχει να επιδείξει από την ημέρα που εκλέχθηκε το 2009 (
βλέπε εδώ).

Ψάχναμε, ψάχναμε, αλλά μάταια. Έχει βέβαια μιλήσει τρεις φορές (
βλέπε εδώ).

Στην ιστοσελίδα του το υλικό μετράει πάνω από 5ετία, τότε που ήταν ακόμα αντιπολίτευση, με ομιλίες του 2006! Το ίδιο και στο Facebook όπου φαίνεται πως το χρησιμοποίησε δυναμικά ο υπεύθυνος στο γραφείο του, μέχρι την εκλογή. Αργότερα, το θυμάται μόνο για να ανεβάσει τις πολλές είναι η αλήθεια συνεντεύξεις του βουλευτή στο ραδιόφωνο και τις εφημερίδες (
εδώ η σελίδα).

Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω. Αν κάνουμε λάθος, τον παρακαλούμε να μας διορθώσει. Άλλωστε πρέπει να ξέρουν οι 24.769 άνθρωποι που τον έστειλαν στην Ελληνική Βουλή. Η στήλη θα συνεχίσει να παρουσιάζει και τους υπόλοιπους Τουρίστες.
ΥΓ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ ΑΠΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΙΟΝ ΕΡΕΥΝΑΣ 


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

2 σχόλια:

marianaonice είπε...

Δεν φταίει κανείς...
Φταίμε εμείς που τους ψηφίζουμε.

Ανώνυμος είπε...

Ο Τουρίστας της Βουλής: Μιλτιάδης Παπαϊωάννου
θαυμαστε τον
ο τιμωρος των bloggers