2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα.


Η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας γίνεται ολοένα πιο ανυπόφορη, η εγκληματικότητα και η παραβατικότητα αυξάνονται, το παραεμπόριο ανθεί μέχρι και την πλατεία Συντάγματος, οι κάτοικοι του κέντρου είναι έντρομοι και απελπισμένοι. Κάθε μέρα έχουμε συμπλοκές, φόνους, ληστείες, βιασμούς. Το ζήτημα των παράνομων μεταναστών μπαίνει εκρηκτικά!
Ο κ Καμίνης υποσχέθηκε προεκλογικά ότι θα δώσει άμεσα προτεραιότητα στα θέματα αυτά και θα προσπαθήσει να λύσει τα μείζονα προβλήματα της περιοχής του κέντρου του Δήμου και όχι μόνο.
Και τι έκανε ο κ Καμίνης όλον αυτό τον καιρό; Βρίσκεται σε καλό δρόμο για την αντιμετώπισή τους; Μπα!
Δεν είναι εύκολο να λυθούν τα προβλήματα αυτά, θέλει θέληση και αποφασιστικότητα και πίστη. Θέλει και υποστήριξη από την κυβέρνηση. Ο κ Καμίνης φαίνεται ότι εγκατέλειψε την Αθήνα στην τύχη της! Κλασικός Γιωργάκης μας γέμισε φούμαρα και τώρα κάνει το κορόϊδο.

 
Όμως, μια στιγμή, μήπως τον αδικούμε;
Ναι κύριοι τον αδικούμε. Ο κ Καμίνης ασχολήθηκε και αντιμετώπισε με επιτυχία το μεγαλύτερο πρόβλημα του Δήμου της Αθήνας το απαράδεκτο «camping» στην πλατεία Συντάγματος. Διότι, όπως όλοι γνωρίζουμε, η εικόνα της χώρας απειλήθηκε σοβαρά από την αισθητική ασχήμια της πλατείας. Έκανε κακό στον τουρισμό!
Μάλιστα κύριοι, στον τουρισμό δεν κάνει κακό η εγκληματικότητα αλλά τα κουρέλια και τα τσαντήρια στην πλατεία, όχι οι επιθέσεις των ΜΑΤ σε όλο το κέντρο, (φτάσανε μέχρι του Μπαϊρακτάρη όπου οι τουρίστες που έτρωγαν πετάχτηκαν έντρομοι στην θέα των μονάδων καταστολής, που τους γέμισαν χημικά).
Έπρεπε να αποκατασταθεί η αισθητική στην πλατεία Συντάγματος, να αποδοθεί ο χώρος απολίτικα στολισμένος, να εξαφανιστούν τα κουρέλια - πανώ της διαμαρτυρίας από τον δημόσιο χώρο και μαζί με αυτά κάθε διαμαρτυρία και αντίθεση στις κυβερνητικές επιλογές. Τα ΜΑΤ, οι Εισαγγελείς και η Δημοτική Αστυνομία του δήμου είναι εξ' άλλου φημισμένοι θεσμοί για τις μεγάλες αισθητικές ανησυχίες τους.
Επιτρέπει την παρέλαση των gay (και καλώς κάνει) στην πόλη, μια φανταχτερή παρέλαση με χρώματα και συνθήματα. Είναι προοδευτικός, δεν μπορεί! Η αισθητική των gay δεν τον αφορά. Δίνει βήμα σε όλα τα κινήματα διαμαρτυρίας, αρκεί να μην είναι πολιτικά! Ο κ Καμίνης είναι φανατικός οπαδός της ελευθερίας έκφρασης του απολίτικου.
Από δω και πέρα, ας πάνε να πνιγούνε όλοι οι διαμαρτυρόμενοι στις παραλίες και μετά στα σπίτια τους μέσα στην φτώχεια, την εξαθλίωση και την απελπισία, χαμηλόμισθοι, χαμηλοσυνταξιούχοι, άνεργοι, άστεγοι, όχι - όχι ο κ Καμίνης δεν έχει να πει ούτε μια λέξη συμπάθειας γι’ αυτούς.
Τα ΜΑΤ επιτέθηκαν σε χιλιάδες πολίτες του Δήμου Αθηναίων, ασκώντας περισσή βία και τρομοκρατία, χτυπώντας δικαίους και αδίκους γεμίζοντάς τους τόνους ληγμένων παράνομων χημικών. Ασχολήθηκε καθόλου ο κ Καμίνης με την βία επί των πολιτών του Δήμου του; Την κατήγγειλε;
Μπα, σχεδίαζε την ίδια ώρα την αισθητική αποκατάσταση της πλατείας Συντάγματος!
Πιστός στο ΠΑΣΟΚ ο κ Καμίνης ενεργεί σαν πειθήνιος υπάλληλος της κεντρικής εξουσίας.
Ο υποκριτικός καθωσπρεπισμός στην υπηρεσία του Δήμου. Επί τέλους μεγάλη ανακούφιση. Τα τσαντήρια, τα κουρέλια, τα πανώ ξηλώθηκαν. Οι Αθηναίοι μπορούν ήσυχα πια να απολαύσουν τα μπάνια τους στις παραλίες.

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: