2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Α. Σαμαράς: Επαγγελματίας αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης

Μετά τη χθεσινή συναίνεση της Νέας "Δημοκρατίας" στο νομοσχέδιο του ΠΑΣΟΚ για την τριτοβάθμια εκπαίδευση γίνεται ακόμη πιο φανερό ότι ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, δεν έχει καμία πρόθεση να δημιουργήσει προβλήματα στην κυβέρνηση, στην εκτέλεση του εγκληματικού της έργου κατά της χώρας.

Ενώ μία - μία οι κατακτήσεις και οι δημιουργίες δεκαετιών των Ελλήνων γκρεμίζονται συθέμελα από τα "ιστορικής σημασίας" νομοσχέδια του πρωθυπουργού και των συνεργατών του, ο κ. Σαμαράς και τα στελέχη της ΝΔ αγκαλιάζονται και ασπάζονται με τους κυβερνητικούς βουλευτές, δηλώνοντας προκλητικά στον απελπισμένο και εξοργισμένο ελληνικό λαό ότι βρίσκεται στο έλεος μιας συμμορίας που έχει καταλάβει και τα δεξιά και τα αριστερά έδρανα της Βουλής και ότι δεν έχει να περιμένει από κανέναν εκπρόσωπο "έρημο κι απρόσωπο" να υπερασπιστεί αυτόν, τα παιδιά του και την πατρίδα του.

Έδωσε για μια ακόμη φορά συναίνεση στην κυβέρνηση, δίνοντάς της παράλληλα παράταση κι αέρα να συνεχίσει τη διάλυση της Ελλάδας και την εξαφάνιση των Ελλήνων, ενώ θα έπρεπε πάση θυσία να πασχίζει, ώστε αυτή η κυβέρνηση που εδώ και καιρό έχει αποδεδειγμένα απολέσει τη δεδηλωμένη να φύγει, μήπως και μπορέσουμε να σώσουμε ό, τι έχει απομείνει.


Αλλά ο κ. Σαμαράς, σαν πειθήνιο παιδί, εν αντιθέσει με το σημερινό πρωθυπουργό που επί Καραμανλή χρησιμοποίησε όλα τα μέσα, θεμιτά κι αθέμιτα, για να τον ρίξει και να αναλάβει ο ίδιος, συναινεί συνεχώς, χαρίζοντας ο ίδιος στον παλιό συμμαθητή του το φιλί της ζωής της "πρώτης συναίνεσης μετά τη μεταπολίτευση". Δεν είναι, λοιπόν, τυχαίο που η ΝΔ μετά από δύο χρόνια σχεδόν, προδοτικών συμφωνιών για τη χώρα, καταστροφικών αποφάσεων για τους Έλληνες, δεν κατάφερε να εμφανίσει σπουδαία ποσοστά στην προτίμηση του κόσμου.

Ο κ. Σαμαράς θα έπρεπε να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, ως ο μόνος αρχηγός αντιπολίτευσης στον κόσμο που όχι μόνο δεν κατάφερε να ρίξει μια κυβέρνηση που η πλειοψηφία του λαού δε θέλει, αλλά και ούτε καν κατάφερε να την ξεπεράσει με αξιόλογα ποσοστά στις προτιμήσεις του λαού. Φαίνεται ότι ο αρχηγός της ΝΔ ενδιαφέρεται περισσότερο για την εξουδετέρωση των εσωκομματικών του αντιπάλων, παρά για τη θέση του πρωθυπουργού.

Ο πολιτικός που δήλωνε ότι δε θα επέστρεφε στη ΝΔ ούτε ως αρχηγός δέχτηκε να επιστρέψει και να γίνει αρχηγός της, για να την καθηλώσει στην αντιπολίτευση. Συμπεριφέρεται σαν να είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τη θέση του σε χειμερία νάρκη αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και αποφασισμένος να συμπληρώσει τα ένσημά του και να πάρει σύνταξη ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Θα είναι μια καλή σύνταξη, χωρίς αμφιβολία, αφού ο κ. Παπανδρέου δικαιολογημένα ούτε στο όνειρό του δε θα είχε τέτοιον βολικό "αντίπαλο".

Αρκεί να θυμηθούμε ότι πολλά στελέχη της ΝΔ που τώρα απολαμβάνουν την εύνοια του κ. Σαμαρά (π. χ. Γιάννης Μανώλης, Δ. Αβραμόπουλος) ασκούσαν αγριότερη αντιπολίτευση κι έδιναν πολύ λιγότερη συναίνεση στον πρόεδρό τους, κ. Καραμανλή παρά στον κομματικό αντίπαλο κ. Παπανδρέου, για να αντιληφθούμε κάποια πράγματα για τα παιχνίδια που παίζονται πίσω από τις πλάτες μας... Δικαίως ο απελπισμένος Έλληνας πολίτης διερωτάται τι καλό μπορεί να περιμένει από κάποιον που συναινεί στην πολιτική μιας καταστροφικής κυβέρνησης που φανερά εχθρεύεται την Ελλάδα και τους Έλληνες.
http://endelehia.blogspot.com/2011/08/blog-post_4245.html


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: