2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Το 48ο Τουρκικό Διεθνές Φεστιβάλ Τροίας

Η ηλεκτρονική έκδοση της τουρκικής εφημερίδας Hurriyet μας ενημερώνει με άρθρο της για τη διεξαγωγή και φέτος του 48ου διεθνούς φεστιβάλ Τροίας και, μάλιστα, συνοδεύεται με απονομή του βραβείου Πολιτισμού, Τεχνών και Επιστημών "Όμηρος".
Όποιος παρακολουθεί τα τουρκικά πολιτιστικά καταλαβαίνει σε ποιο βαθμό έχουν προχωρήσει οι Τούρκοι την προσπάθειά τους να πουλήσουν τους εαυτούς τους ως αυτόχθονες με ιστορική συνέχεια στην περιοχή. Για το σκοπό αυτό δίνουν μάχες να επαναπατρίσουν κειμήλια βυζαντινά, αρχαιοελληνικά και άλλων πολιτισμών της περιοχής, εμφανίζοντάς τα μέσ' από επικοινωνιακή προπαγάνδα που συμπληρώνεται από εορτασμούς, ως κομμάτια του τουρκικού "ιστορικού πλούτου"( δείτε εδώ κι εδώ)!

Φυσικά, στην όλη προσπάθεια αρωγός είναι η "ελληνική" κυβέρνηση που αφενός δανείζει αρχαιοελληνικά ευρήματα στους Τούρκους, για να παρουσιάσουν τους πολιτιστικούς δεσμούς των δύο λαών απ' την αρχαιότητα - λες και η Μικρά Ασία δεν κατοικούνταν από Έλληνες κατά την αρχαιότητα!, και αφετέρου κάνουν ό, τι μπορούν, για να περιορίσουν, ή να αφανίσουν τη διδασκαλία της ελληνικής ιστορίας και, αν το καταφέρουν και της ελληνικής γλώσσας. Την ίδια ώρα που η τουρκική κοντεύει να γίνει η επίσημη γλώσσα της "ελληνικής" τηλεόρασης, αφού τα τηλεοπτικά κανάλια λυσσωδώς μας τα διδάσκουν επί 24ώρου βάσεως.

Όπως πάμε με τις προσπάθειες "ελληνικής" κυβέρνησης και μέσων μαζικού εκτουρκισμού, οι Έλληνες θα βγούμε απόγονοι των Τούρκων και οι Τούρκοι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων.. Φευ!

http://endelehia.blogspot.com/2011/08/48.html



GoPetitionΚανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: