2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ»:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ»:
ΣΤΟΧΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
Μέσα στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τους, οι «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ» αποφάσισαν να απευθύνουν ανοικτή πρόσκληση, σε όποιον επιθυμεί να ενταχθεί στην κοινή τους προσπάθεια. Για τον σκοπό αυτό διοργανώνουν μία ομαδική έκθεση, στις 15 και 16 Οκτωβρίου 2011, στο Παναιτώλιο της Ν. Ιωνίας, προσκαλώντας και άλλους ζωγράφους να συμμετάσχουν σε αυτήν με το ταλέντο τους. Μετά το τέλος της έκθεσης, οι πίνακες θα δοθούν, από τους ίδιους τους καλλιτέχνες, σε ιδρύματα, με εκδήλωση που θα διοργανώσουν με διάφορα δρώμενα (ζωγραφική με τα παιδιά, face painting, αφήγηση παραμυθιού κ.λ.π. κ.ά.).

Οι πίνακες θα είναι μεγέθους μέχρι 40Χ50, με θέματα και χρώματα κατάλληλα για παιδιά από 8-18 χρονών και θα συνοδεύονται από ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα του καλλιτέχνη και τον τίτλο του κάθε έργου του.

Για περισσότερες πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνείτε:

στο e-mail: irenekourtz@gmail.com,

στο κινητό: 6973748298 (ΕΙΡΗΝΗ)

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: