2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Ενωμένοι μόνο μπορούμε να τους νικήσουμε! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ!


Νιώθω πως διαψεύσθηκαν οι ελπίδες μου για αυτό και δεν ξέρω τι να σας πω τελευταία... Δε ξέρω τι να σας γράψω. Είμαστε όλοι αδέρφια όμως και έτσι πρέπει να συμπεριφερόμαστε, ως αδέρφια. Ζούμε στη χώρα αυτή όλοι μας και αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα. Δυστυχώς πολλοί προσπαθούν να χωρίσουν τους Έλληνες, μια και οι ακήρυχτοι εμφύλιοι τους συμφέρουν και ως τώρα τα κατάφερναν μια χαρά... Κόμματα, ομάδες, θρησκείες (όμως υπάρχουν και αλλόθρησκοι και άθεοι στη χώρα) ήταν και είναι οι δυνάμεις του διχασμού. "Διαίρει και βασίλευε" ... Με αυτό τον τρόπο καταφέρνουν να μας χρησιμοποιούν σαν πιόνια!

Οι δυνάμεις του κακού είναι πολλές όμως. Το χάσμα των γενεών λένε είναι υπαρκτό, αλλά εγώ σας λέω να είμαστε όλοι ενωμένοι ανεξάρτητα από την ηλικία μας. Άντρες εναντίον γυναικών, άντρες εναντίον ανδρών, γυναίκες εναντίον γυναικών, έφηβοι εναντίον εφήβων και παιδιά εναντίον παιδιών. Φτάνει πια! Εκπροσωπώντας τις γυναίκες πρέπει να τονίσω την ανάγκη της δικής μας ενότητας. Πρέπει η νοικοκυρά να είναι φίλη με τη διανοούμενη, τη bimbo, τη λεσβία, την πόρνη και όλες μαζί να νικήσουμε εκείνους εκεί πάνω! 

Όλες μας βλάπτουν ανεξάρτητα από το που ανήκουμε... Το ίδιο βλάπτουν και τους άντρες, και τους ηλικιωμένους και τα παιδιά... Να κάνουμε πέρα τις διαφορές μας και να είμαστε μια γροθιά! Τότε ναι, θα υπάρχει στα αλήθεια ελπίδα.

Αγάπη. Πέρα από την ενότητα είναι αναγκαία η αγάπη. Και αν όλα αυτά σας ακούγονται κάτι σαν "χριστιανική κατήχηση", οφείλω να πω πως δεν πιστεύω στο Θεό γιατί διχάζει. Όχι άλλο μίσος. Να κάνουμε φίλους τους εχθρούς μας και να πολεμήσουμε μαζί. Είπαμε, ο εχθρός είναι κοινός για όλους για αυτό νιώστε αγάπη και όχι μίσος.

Και τώρα δείτε το βίντεο που ακολουθεί...




Από: 

3 σχόλια:

ΒLOGGERS ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ" είπε...

Είπαμε, ο εχθρός είναι κοινός για όλους για αυτό νιώστε αγάπη και όχι μίσος.


Aυτό είναι το κλειδί για ν' αλλαξουμε τον κόσμο...

Ανώνυμος είπε...

Δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ή όχι στο Θεό.

Άλλωστε αυτοί, που μας επέβαλαν το καθεστώς της χρεοκρατίας και ψήφισαν τα προδοτικά μνημόνια και υπόγραψαν τις προδοτικές δανειακές συμβάσεις, μόνο στο διάβολο μπορεί να πιστεύουν.

Όπως και αυτοί, που διέταξαν τους αστυνομικούς-τα παιδιά του λαού- να δείξουν τόσο μίσος απέναντι στους γονείς τους και τ' αδέλφια τους, μόνο στο διάβολο μπορεί να πιστεύουν.

Αλλά και οι πάσης αποχρώσεως θρησκευόμενοι- ακόμη και οι λεγόμενοι χριστιανοί- που μέσα στην ιστορική τους πορεία, αλλά και την τωρινή συγκυρία γίνονται εκφραστές του μίσους, όλοι αυτοί στο διάβολο πιστεύουν.

Και ο αλήστου μνήμης Μπους ήταν, τάχα, θρήσκος και προασευχόταν, όπως λένε. Μάλλον στον πατέρα του τον Βεελζεβούλ προσευχόταν. Όπως η υπερβάλλουσα πονηρία και κακουργία του αποδεικνύει!...

Δεν υπάρχει αγάπη, χωρίς Θεό.

Κι αυτοί, που συνιστούν μια αγάπη, χωρίς Θεό, το δρόμο του διαβόλου δείχνουν.

Του ΝΑΤΟ, της τρόικας, των τοκογλύφων. Και των πάσης φύσεως ιεροεξεταστων.

Που έκαψαν και καίνε τους συνανθρώπους τους στην Παλαιστίνη, στο Ιράκ, στο Αφγανιστών, στη Σερβία. Και οπουδήποτε αλλού...

Που θέλουν τη γη κόλαση. Όπως και την έχουν καταντήσει.

Μεγάλη προσοχή σε όσους λένε το σκοτάδι φως και το φως σκοτάδι!...

Aνεμος είπε...

ο εχθρός είναι κοινός για όλους για αυτό νιώστε αγάπη και όχι μίσος.
παπα ηλια καθε μορφη φανατισμου συνιστα μισος
και οι θρησκειες συνιστουν το ιδιο οπως ειπες
και οι πάσης αποχρώσεως θρησκευόμενοι- ακόμη και οι λεγόμενοι χριστιανοί- που μέσα στην ιστορική τους πορεία, αλλά και την τωρινή συγκυρία γίνονται εκφραστές του μίσους, όλοι αυτοί στο διάβολο πιστεύουν.
το υπεροχο αρθρο της νεαρης μιλαει για υπερβαση και χαιρομαι για την ενοτητα