2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

"Ούτε στον πόλεμο δεν γίνονται αυτά"



ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΟΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΕΣ ΤΡΟΜΑΞΑΝ
ΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ..ΥΛΙΚΟ
ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΜΑΣ 
Η εκπομπή «Ζωντανά»
ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΙΚΗ ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΥ

radio enomenoi
Αβίαστα προκύπτει από τη μελέτη της πολύτιμης μαρτυρίας και του οπτικοακουστικού υλικού, ποιός ψεύδεται δημόσια και ποιός έχει διάθεση για αίμα. Μόνο από τύχη δεν είχαμε νεκρούς στις 29/06/2011 στο Σύνταγμα, όταν λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα, η αστυνομία έκανε έφοδο και προχώρησε σε εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων, ασφυξιογόνων και χειροβομβίδων κρότου-λάμψης, προκειμένου να διαλύσει το συγκεντρωμένο πλήθος, εκατοντάδες διαδηλωτές που εκείνη τη στιγμή διαδήλωναν ειρηνικά και χόρευαν στο χώρο της πλατείας. Από τον πανικό που επικράτησε πολλοί ποδοπατήθηκαν, προσπαθώντας να απομακρυνθούν από το χημικό νέφος και να αναπνεύσουν. Ορισμένοι έχασαν τις αισθήσεις τους. Από την επίθεση δε γλύτωσε ούτε το ιατρείο, όπου περιθάλπονταν τραυματίες, ενώ δακρυγόνα έπεσαν μέχρι και στις εισόδους του ΜΕΤΡΟ, προκαλώντας ασφυξία στον κόσμο στις αποβάθρες.
Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ
Υλικό βίντεο και μαρτυρίες καταδεικνύουν την επαναλαμβανόμενη χρήση υπερβολικής βίας από την αστυνομία ειρηνικών στην μεγάλη τους πλειονότητα διαδηλωτών.
 δυσανάλογης και αδιάκριτης χρήσης δακρυγόνων ουσιών 
έγιναν μάρτυρες περιστατικών όπου ειρηνικοί διαδηλωτές χτυπήθηκαν από αστυνομικούς.
Δείτε το οπτικό υλικό του Γ.Αυγερόπουλου εδώ:
http://pamet-thessaloniki.com/
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

2 σχόλια:

marianaonice είπε...

Σιγά μη τα δουν όλα αυτά!
Καρφί δεν τους καίγεται, άλλωστε τα ξέρουν αφού οι ίδιοι τα δημιούργησαν!
Μ' αρέσει που υπουργοί έχουν και ιστοσελίδες με μέηλ επικοινωνίας που όμως αν τους στείλεις κάτι σε γράφουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι και απάντηση δεν θα πάρεις στον αιώνα τον άπαντα!

Ανώνυμος είπε...

Πρόκειται για νεκροταφείο συνειδήσεων!...