2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

“Δεν υπάρχουν υποθέσεις χαμένες παρά αυτές που εγκαταλείπουμε”

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Κοντεύουν δύο χρόνια που οι κυβερνώντες μας τρομοκρατούν με την δαμόκλεια σπάθη της χρεοκοπίας την οποία τάχατε θα αποφεύγαμε με την έλευση και την βοήθεια του Δ.Ν.Τ μετά με το μνημόνιο 1 (που κατακρεούργησε μισθούς, συντάξεις και εργασιακά δικαιώματα) εν συνεχεία με το ...
μεσοπρόθεσμο και τον εφαρμοστικό νόμο (ο οποίος μας γυρνάει στην δεκαετία του 50’) και φτάνουμε στο σήμερα (μόλις 15 ημέρες από την ψήφιση του) και έρχεται ο κ. Βενιζέλος και μιλάει για επιλεκτική χρεοκοπία!!!
Εδώ λοιπόν τίθεται το ερώτημα αν οι άνθρωποι είναι ανίκανοι ή είναι προδότες, που ενεργούν με συγκεκριμένο τρόπο και στόχο. Ας αφήσουμε την κοινή λογική του καθενός μας να βρει την απάντηση έχοντας υπόψη ότι οι κύριοι αυτοί εδώ και καιρό συνεχώς αυτοαναιρούνται μη δίνοντας λόγο και εξηγήσεις σε κανένα ενώ στις ειρηνικές διαμαρτυρίες μας, αντιδρούν με την νοοτροπία και την μεθοδολογία απολυταρχικών και φασιστικών καθεστώτων!
Φίλες/οι με τις Γκεμπελίστικες μεθόδους και την προπαγάνδα τους έχουν καταφέρει να μας κάνουν να νιώθουμε ότι όλα είναι προδιαγεγραμμένα και χαμένα αλλά εδώ θα πρέπει να θυμηθούμε την ρήση του Σωκράτη που λέει ότι “Δεν υπάρχουν υποθέσεις χαμένες παρά αυτές που εγκαταλείπουμε”

Δεν υπάρχουν σχόλια: