2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Δ. Τσοβόλας: Τα κυβερνητικά ψεύδη και η αλήθεια για το Μεσοπρόθεσμο

Άρθρο του κ. Δημήτρη Τσοβόλα,
Δικηγόρου, τέως υπουργού Οικονομικών
Ο Πρωθυπουργός , κατ’ επανάληψη έχει ισχυριστεί σε δραματικούς τόνους, ότι ως μεσσίας απέτρεψε το 2010 με το μνημόνιο Ι την χρεωκοπία της χώρας μας. Επίσης, ισχυρίστηκε ότι με τα μέτρα που πάρθηκαν μέχρι τώρα, αλλά και με τα μέτρα του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος 2012 – 2015 θα εξέλθει η χώρα από τα αδιέξοδα, θα επανέλθει για δανεισμό στις αγορές και θα υπάρξει ανάπτυξη. Ακόμη για να τρομοκρατήσει τους πολίτες, να δικαιολογήσει τα άδικα υπερβολικά βάρη που φορτώνει στις μικρομεσαίες εισοδηματικές τάξεις και την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας, υποστήριξε, ότι αν δεν ψηφισθεί το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και ο εφαρμοστικός του νόμος, τον Ιούλιο δεν θα μπορεί το Δημόσιο να πληρώσει μισθούς και συντάξεις.
Όλα, όμως, τα ανωτέρω υποστηριζόμενα από τον Πρωθυπουργό και τους αρμόδιους Υπουργούς είναι εν γνώσει τους αναληθή και έχουν ως μοναδικό αποτέλεσμα να ωφελήσουν τους τοκογλύφους δανειστές, να βλάψουν τους μικρομεσαίους με τις αυξήσεις των φόρων και τις περικοπές μισθών και συντάξεων, αλλά και να μειώσουν τη δημόσια περιουσία προς όφελος των οικονομικά ισχυρών.
Είναι εν γνώσει τους αναληθή, γιατί από το περιεχόμενο των δύο ανωτέρω σχετικών νομοσχεδίων που ψήφισαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και κάποιοι άλλοι, προκύπτουν τα τελείως αντίθετα.
Ψεύτικα στοιχεία


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και της απάτης αυτών ουκ έσται τέλος!...