2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Αφήνουμε ΌΛΟΙ ανοιχτό το wifi. Για να έχουν ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!

Ένας υπολογιστής σήμερα άχρηστος χωρίς πρόσβαση στο διαδίκτυο. Οι πληροφορίες που λαμβάνουν οι πολίτες μέσω του διαδικτύου είναι ελεύθερες και δεν ελέγχονται από τα κέντρα της εξουσίας. Έχουμε τη δύναμη να δώσουμε στους γείτονες μας που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο την πρόσβαση στις ανεξάρτητες πληροφορίες κάνοντας μια απλή μα πολύ σημαντική κίνηση, αφήνοντας ανοιχτό wifi, ώστε να μπορούν να μπαίνουν ελεύθερα χωρίς κωδικό. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι, η δική μας ταχύτητα πρόσβασης στο διαδίκτυο δε θα μειωθεί αν συνδεόμαστε και εμείς ασύρματα, αφού συντριπτική η πλειονότητα των γειτόνων μας έχουν και αυτοί τη δική τους σύνδεση στο διαδίκτυο. Αν πάλι εμείς συνδεόμαστε ενσύρματα η ταχύτητα μένει ανεπηρέαστη. Σε τι βοηθάμε; Ακόμη και ένας χωρίς πρόσβαση να υπάρχει τον βοηθάμε να έχει πρόσβαση στην πληροφορία!

Μη βιαστείτε να σκεφτείτε πως όσοι μπουν από το δικό σας δίκτυο θα είναι "τσαμπατζήδες"... Σκεφτείτε πόσα πολλά θα μπορέσουν να μάθουν χάρη στο διαδίκτυο! Όλα αυτά που δε θα μάθουν ποτέ από την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και τις εφημερίδες! ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ!
ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΙΚΡΗ, ΜΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ!
  
http://trupokarudos.com/?p=5321

3 σχόλια:

Dimitris Kalatzis είπε...

Μπράβο για το σχόλιο! Είμαι κι εγώ ένας τέτοιος "τζαμπατζής". Βρίσκομαι σε πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση διότι είμαι άνεργος σχεδόν 3 χρόνια και μου έχουν κόψει το τηλέφωνο και το ίντερνετ μαζί. Συνδέομαι από τον γείτονα. Δεν το ξέρει, αλλά όταν τον δω θα τον ευχαριστήσω. Ελπίζω να μην το πάρει στραβά και παρεξηγηθεί. Υπόσχομαι πως όταν εγώ ξαναβάλω τηλεφωνική γραμμή και ίντερνετ δεν θα βάλω κωδικό για να παίρνει από την σύνδεσή μου και όποιος γείτονας δεν μπορεί να έχει δική του σύνδεση!

marianaonice είπε...

Mπράβο Τρυποκάρυδε!
Πολύ καλή ιδέα και νομίζω ότι έτσι πρέπει να ενεργήσουμε με αλληλεγγύρη όλοι, για να έχει ο κόσμος πρόσβαση στην πληροφόρηση την πραγματική και να μη μπορούν να τον παραμυθιάζουν τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ.

marianaonice είπε...

@Dimitris Kalatzis
Σ' ευχαριστούμε για την ενημέρωση σου αυτή, μόνο έτσι μπορούμε να αντιληφθούμε την πραγματική κατάσταση που βιώνουν οι πολίτες αυτής της χώρας!