2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Έλληνες αγανακτισμένοι πολίτες, αστυνομικοί και στρατιώτες αγρυπνείτε!!!

Ενστολη διαμαρτυρία και πορεία στη Βουλή ! 

Πάνω από 1.000 αστυνομικοί, λιμενικοί και πυροσβέστες συγκεντρώθηκαν χθες το απόγευμα στην Πλατεία Κολοκοτρώνη, συμμετέχοντας στην ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής, που είχαν οργανώσει οι ομοσπονδίες τους.

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση γι' αυτούς αν οι αστυνομικοί αντιληφθούν ότι είναι κομμάτι του λαού, αν αντιληφθούν ότι πρέπει να είναι από την πλευρά του λαού και όχι απέναντί του!
Ποιός θα τους φυλάξει, ποιός θα διαλύσει τους αγανακτισμένους διαδηλωτές και ποιός θα εξασφαλίσει την εκτέλεση των δολοφονικών τους σχεδίων αν οι αστυνομικοί πάψουν να στρέφουν τα όπλα τους εναντίον Ελληνικού λαού?
Το άρθρο 120 του Συντάγματος αρχίζει να λαμβάνει σάρκα και οστά και φανερώνεται πλέον αδήριτη η ανάγκη της προσφυγής σ' αυτό για να απαλλαγούμε από τους διαχρονικούς εφιάλτες που μετέβαλαν την πατρίδα μας σε κράτος τους με στόχο τους  την παράδοση  μας στους ντόπιους και ξένους τραπεζίτες και τοκογλύφους, με το δικό τους αζημίωτο φυσικά!
Αγοράζουν φούσκες δάνεια για μας που καταλήγουν στις δικές τους τσέπες ενώ σε μας έρχεται ο λογαριασμός της εξόφλησής τους!!
Έλληνες αγανακτισμένοι πολίτες, αστυνομικοί και στρατιώτες αγρυπνείτε!!!

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι η ελπίδα θα αρχίσει να υλοποιείται αν οι αστυνομικοί πάψουν να τους προστατεύουν και να εκτελούν τις παράνομες εντολές τους!
Αν οι αστυνομικοί καταλάβουν ότι πάνω απ' όλα είναι κι αυτοί πολίτες αυτού του κράτους και οφείλουν να υπερασπίζονται τη δημοκρατία ακόμη και με το αίμα τους αφού καθήκον όλων πια είναι η εφαρμογή του ακροτελευταίου άρθρου 120 του Συντάγματος που ήρθε η ώρα να γίνει ο στόχος μας!