2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Συνέχεια της δίκης που αφορά την προσωπική αντιδικία της δικαστή Μαριάνθης Παγουτέλη με τη δικηγόρο Ζωή Κωνσταντοπούλου



Σχετικό: Ξανά αναβολή της δίκης για την προσωπική της αντιδικία, με τη δικαστή Μαριάνθη Παγουτέλη, ζήτησε η δικηγόρος Ζωή Κωνσταντοπούλου!!

Και επειδή μας αφορά όλους, αφού αυθαίρετα, η δικαστής με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» της 5-12-2010, ταυτίστηκε με μια ανώνυμη ιστοσελίδα ενώ παραβιάστηκαν κατάφωρα ευαίσθητα προσωπικά της δεδομένα για εκκρεμή της αντιδικία, με την παραπάνω δικηγόρο, σας ενημερώνουμε ότι:  

Χθες ξεκίνησε η δίκη που αφορά την προσωπική αντιδικία της δικαστή Μαριάνθης Παγουτέλη με τη δικηγόρο Ζωή Κωνσταντοπούλου, αλλά διακόπηκε στις 12 το μεσημέρι λόγω στάσης εργασίας των γραμματέων.Το Δικαστήριο θα συνεδριάσει ξανά στις 20 Ιουνίου, αλλά πάλι θα διακοπεί η δίκη, λόγω υπηρεσιακών υποχρεώσεων ενός μέλους του δικαστηρίου και θα γίνει τελικά στο τέλος του μήνα. Ακριβώς δεν έχει καθοριστεί ακόμη αλλά θα γνωρίζουμε στις 20 του μήνα. 
Η δικαστής Μαριάνθη Παγουτέλη παραστάθηκε πάλι με τους συνηγόρους της που είχε στην πρώτη δίκη, Παναγιώτα Ζερβομπεάκου, (κόρη του τέως Αρεοπαγίτη Λεωνίδα Ζερβομπεάκου), Δημήτρη Καραμήτσα (αντιπρόεδρο του ν.ΙΝΚΑ και πρόεδρο της Ομοσπονδίας ΙΝΚ Ελλάδος) και Δημήτρη Τσοβόλα, που ανέλαβαν να την υπερασπιστούν αφιλοκερδώς γιατί το θέμα της άπτεται της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης, αλλά και του απόρρητου του διαδικτύου και της κατάφωρης παραβίασης προσωπικών δεδομένων, που αφορά όλους μας! 
 Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε μεταξύ άλλων, μάρτυρα και τον πατέρα της Νίκο Κωνσταντόπουλο και παραστάθηκε ως πολιτική αγωγή η ίδια αυτοπροσώπως και με το δικηγόρο της Νίκο Τσόλη. Η δικαστής ζήτησε να την εκπροσωπήσουν στη δίκη οι συνήγοροί της με εξουσιοδότηση, όπως δικαιούται από το νόμο και αρνήθηκε να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου, παρά την απαίτηση που διατύπωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου να μην επιτραπεί η διά πληρεξουσίου παράσταση από το δικαστήριο.  ...


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

4 σχόλια:

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Καλα τι σκοπεύουν να βγάλουν με τόσες αναβολές;

Ανώνυμος είπε...

όποιος χρωστάει βέβαια ένα ευρό στην εφορία δεν παίρνει αναβολή αλλά κλείνετε άμεσα φυλακή
να δούμε που θα φτάσετε την λαϊκή αγανάκτηση ήδη είναι στα όρια της
δεν σας προπηλακίζουν άδικα.
πολιτικοί μεγαλοεργολαβοι δικαστές μεγαλοδικηγόροι μεγαλοκαναλαρχες
μεγαλο δημοσιογράφοι
έρχεται η σειρά σας

Ανώνυμος είπε...

Η δικαστής αυτή είναι από τους ελάχιστους που έχουν κότσια και λέγεται ότι είναι πολύ καθαρή.
Γι' αυτό την κυνηγούν μάλλον.
Αλλά οι καταστάσεις θα τους προλάβουν και θα τρέχουν να κρυφτούν.
Όσο την κυνηγούν τόσο αποκαλύπτονται και τόσο αυτή πιο ηρωίδα γίνεται.

Ανώνυμος είπε...

Το Ευαγγέλιο λέει: "Ουαί τοις νομικοίς"!

Τους "επιστήμονες" της αδικίας και τους εκπροσώπους της διαστροφής κάθε έννοιας δικαίου.

Οι οποίοι με τις νομικίστικες αθλιότητες και τον αμοραλισμό τους βασανίζουν τους πολίτες και λεηλατούν την κοινωνία.

Οι οποίοι θα έπρεπε να ντρέπονται έστω και λίγο για την τόση αδιαντροπιά τους...

Με τις ευνόητες πάντα και αξιοθαύμαστες εξαιρέσεις.

Οι οποίοι, μέσα σ' αυτόν τον κυκεώνα της υποκρισίας και της απάτης, κατορθώνουν ν' ανάβουν κάποια κεράκια ή και πυρσούς δικαιοσύνης...