2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Πάγκαλος: "Επιστροφή στη δραχμή σημαίνει τανκς στις τράπεζες"

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το σχέδιο τρομοκράτησης λαού και βουλευτών για να ψηφιστεί πάση θυσία το μεσοπρόθεσμο.  Στην επιχείρηση αυτή… επιστρατεύτηκε κι ο Πάγκαλος, ο οποίος, χωρίς αιδώ, δήλωσε ότι αν γυρίζαμε στη δραχμή θα έβγαινε ο στρατός και τα τανκ στους δρόμους… για να προστατέψουν τις τράπεζες.
Αν αυτό δεν συνιστά δυσφήμηση της χώρας και επιχείρηση τρομοκρατίας τότε τι στην ευχή  μπορεί να είναι;
ENΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΡΝΑΔΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΑΙΛ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ 
ΕΝΑΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ;

"Θα γίνονταν παντού διαδηλώσεις, τα καταστήματα θα άδειαζαν και πολλοί άνθρωποι θα έπεφταν από το παράθυρο αναφέρει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σε ισπανική εφημερίδα.

ο στρατός θα πρέπει να τους προστατεύσει με τανκς γιατί δεν θα επαρκεί η αστυνομία".ενω σε αντίθετη περίπτωση ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ   δεν πέφτουν απο το παράθυρο και δεν κάνουμε μνημόσυνα;
εκφοβισμό του λαού με εργαλείο τα τανκς.;
Πότε οι ΕΛΛΗΝΕΣ φοβηθήκανε τα τανκς;
ΑΝΔΡΕΑ ΣΗΚΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΣΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

.Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
Τεράστια βλακεία" χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος την πρόταση εγκατάλειψης του ευρώ και επιστροφή της Ελλάδας στην δραχμή, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική εφημερίδα El Mundo.

"Η επιστροφή στην δραχμή θα σημάνει ότι την επόμενη ημέρα οι τράπεζες θα κατακλυστούν από τρομαγμένους πολίτες που θα προσπαθούν να αποσύρουν τα χρήματά τους, ο στρατός θα πρέπει να τους προστατεύσει με τανκς γιατί δεν θα επαρκεί η αστυνομία", πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

"Θα γίνονταν παντού διαδηλώσεις, τα καταστήματα θα άδειαζαν και πολλοί άνθρωποι θα έπεφταν από το παράθυρο. Κι αυτό επίσης θα ήταν καταστροφικό για την Ευρωπαϊκή Ενωση",
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έτσι μιλάει η αναισθησία των παχυδέρμων.

Αθανασία είπε...

Αχαααααααααααααααααχααααααααααααχααααααχααααααααααχαααααααααχααααααααχαααααααααααα!πλάκα έχει ο χοντρούλης!τι χοντρούλης το κήτος αλλά τέσπα...(γειάσου Άλκη μου)ε, και γελάω σε αντίθεση,με τον Παπά-Ηλία μας...επειδή αυτά που λέει ο...χοντρούλης...δείχνουν και πολύυ έντονα μάλιστα,ότι παρά το ότι κάνουν ότι δε καταλαβαίνουν την οργή του λαού,και κάνουν τις πάπιες ομαδικώς εκεί μέσα,οκ?και κάνουν πως δεν ακούν,και κατά καιρούς λένε πως,η οργή του κόσμου είναι α δι κιο λό γη τη οκ?(κοινώς ότι ο κόσμος,θα πρέπει να το ράψει και να...συναινέσει που λέει,κι ο Γιωργάκης)ε,παρ'όλα αυτά δείχνει ότι έχουν πλήρη,επίγνωση του τί θα γίνει εδώ πέρα,εάν χειροτερέψουν κι άλλο τα πράματα,σε μιά ενδεχόμενη επιστροφή στη δραχμή,ή σε μιά ενδεχόμενη στάση πληρωμών...κι εκτός αυτού αυτό δείχνει κι ότι,φ ο βού νται αφάνταστα την οργή,του λαού και τρέμουν π ως θα την αντιμετωπίσουν..θυμήσου πρίν κάμποσες μέρες με το μεσοπρόθεσμο και με όσα,γίναν στο κέντρο με αγανακτισμένους και κουκουλοφόρους που έσπασαν τα μάρμαρα μπροστά από τον άγνωστο στρατιώτη,κι έγινε της πουτάνας...ε,δε ξέρω εάν είχες δεί τότε τιβί,αν είδες το ύφος του Γιωργάκη που ήταν,σαν βγήκε από το τάφο?σάνα είδα τον Άγιο Πέτρο?ε, κάπως έτσι τέσπα...ε,φοβούνται και πολύυυ μάλιστα..μη κοιτάς που προσπαθούν να μη το δείχνουν!...φιλάκια πολλά...

Ράδιο Ρετρό είπε...

κ. Πάγκαλε τον στρατό να μη τον υπολογίζεται για την προστασία σας γιατί σε αυτόν υπηρετούν τα παιδιά μας τα οποία τα όπλα δεν θα τα στρέψουν εναντίον του λαού αλλά εναντίον αυτού που τα διατάζει. Αι σιχτίρ πια κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβετε ότι και η μ@@@@@α ο Γκεμπελισμό και ο εκφοβισμός έχει όρια!!!

marianaonice είπε...

Αυτός δεν έχει όρια!!
Ξεχάστε το!!
Ο άνθρωπος έχει εντελώς ξεφύγει!