2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 600 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΗΜΕΡΑ



Τα συνθήματα "κλέφτες, κλέφτες" και "πάρτε το μνημόνιο και φύγετε! Οι υπολογισμοί δεν είναι αυθαίρετοι. Βασίζονται στο έμπειρο βλέμμα ενός «βετεράνου» στην τηλεοπτική κάλυψη πολιτικών συγκεντρώσεων, ο οποίος είχε αναλάβει την οργάνωση όλων των προεκλογικών εκστρατειών του Ανδρέα Παπανδρέου. Ο Τάσος Μπιρσίμ ήταν σαφέστατος, μιλώντας στο Zougla Radio. Τουλάχιστον 500.000 πολίτες βρέθηκαν στον χώρο αυτό της πλατείας Συντάγματος τη στιγμή της κορύφωσης της προσέλευσης, δηλαδή γύρω στις 21:30 το βράδυ της Κυριακής
ΕΓΩ ΛΕΩ ΑΠΟ ΑΠΟ 600 ΧΙΛΙΑΔΕΣ
ΕΔΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΝΤΟΡΑ
Προτείνω στο μεγαλειώδες Κίνημα των Αγανακτισμένων Ελλήνων, στους πρωτεργάτες του, στους απλούς διαδηλωτές, στούς συντρόφους σπιθιστές, στην Ελληνική νεολαία και σε όλους τους ανεξάρτητους ιστολόγους,
Να καλέσουν ΕΠΙΣΗΜΑ τον Μίκη Θεοδωράκη να δώσει παλλαϊκή συναυλία με το επικό του έργο και με ερμηνευτές τους κορυφαίους Έλληνες τραγουδιστές!

 
Ο Μίκης Θεοδωράκης περιμένει ένα απλό κάλεσμα και θα ανταποκριθεί ακαριαία δίνοντας το παρόν, διαβάζοντας μήνυμα - χαιρετισμό υποστήριξης και ενδεχομένως διευθύνοντας την ορχήστρα και τους τραγουδιστές ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠ' ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ
ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΔΕΛΤΙΟΥ, ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΔΕΚΑ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΤΑ ΣΠΑΓΑΝΕ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙ ΩΡΕΣ ΕΚΤΑΚΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΗΤΑΝ  ΣΤΟ ALTER Ο ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ;
ΕΒΑΛΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ
γιατί κύριοι του ΜΕGA  ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ;
εσείς κυκλοφορείτε με εφτά μπράβους και φοβάστε;
οταν απαιτούσαμε ΟΧΙ άρση της ανωνυμίας στο ιντερνετ απο απλούς πολίτες δεν ήσασταν τσάμπα μάγκες;
τώρα είδατε την δυναμική ..ακόμα και ο Πάγκαλος που δήλωσε έχω πει βλακείες
δεν είπες καθόλου βλακείες εγκάθετε κατά του λαού, προπαγάνδα πέρναγες , μόνο με τον φόβο μαζεύτηκες

όποιος ψηφίσει το μνημόνιο λοιπόν 2  θα στιγματιστεί ως προδότης σύμφωνα με τις αποφάσεις των επιτροπών,και θα αποκλειστεί μέσα στην βουλή
αφίσες σε όλες τις πόλεις γιατί πολλοί αγανακτισμένοι δεν έχουν ιντερνετ και θα καταντήσει είδος πολυτελείας σε λίγο
τέρμα τα ψέματα!!
Σύσταση επιτροπής λογιστικού ελέγχου του "χρέους"!!!
Προφυλάκιση των "βουλευτών" που εκκρεμεί εναντίον τους η μήνυση για εσχάτη προδοσία!!!
Και των δημοσιογράφων και εγκάθετων δικαστών που τους καλύπτουν και τους προστατεύουν!!!
Και Αν και εφόσον αποδειχθεί η ενοχή τους φυλάκιση και δήμευση της οικογενειακής τους περιουσίας!!! 
 ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ
                                 ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
                               ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ--ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ

                                  ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ----ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ!
                                                 Α  Π  Ο  Φ  Α  Σ  Ι  Σ  Μ  Ε  Ν  Ο  Ι
                                                ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Απαιτούν δικαιοσύνη και πραγματική δημοκρατία που δε θα τους καταστήσει σύγχρονους σκλάβους του 21ου αιώνα.
Το μήνυμα το οποίο στάλθηκε ήταν κάτι παραπάνω από ηχηρό και ταρακούνησε συθέμελα το πολιτικό σύστημα και τους εκπροσώπους του. Η πλατεία κατακλύστηκε από ανθρώπους κάθε ηλικίας, οι οποίοι θεώρησαν υποχρέωσή τους να διαμαρτυρηθούν για όσα συμβαίνουν στη χώρα τους.


Οι νέοι άνθρωποι έδωσαν βροντερό ''παρών'', αποδεικνύοντας με τη συμμετοχή τους ότι, η γενιά του καναπέ και των 500 ευρώ, δεν είναι άβουλα υποκείμενα που δέχονται κάθε απόφαση παθητικά.

Η τρομακτική προσέλευση των ακομμάτιστων πολιτών έστειλε το μήνυμα, εντός και εκτός των τειχών, ότι οι Έλληνες δεν αστειεύονται. Το μέλλον τους είναι στα χέρια τους και δεν καθορίζεται από κανένα άλλο εξωτερικό παράγοντα.



Τέτοια μεγαλειώδης και συνάμα ειρηνική συγκέντρωση είχε πάρα πολλά χρόνια να οργανωθεί σε κάποια ελληνική πόλη. Κάθε κομμάτι της πλατείας ήταν γεμάτο κόσμο. Το πρωτοφανές ανθρώπινο ''κύμα'' έδωσε τεράστιο παλμό και έστειλε μήνυμα οργής και αγανάκτησης σε όσους παίζουν με τις τύχες του.

Μία από τις ωραιότερες μαντινάδες, των Κρητικών που κατέφθασαν με κάθε μέσο στην Αθήνα, έλεγε ''Βρείτε μου ένα βουλευτή που να μην είναι ψεύτης, για να μου δείξει υπουργό που να μην είναι κλέφτης'', συμπυκνώνοντας σε δύο φράσεις το μήνυμα των κινητοποιήσεων και τη γενικότερη στάση απέναντι στους πολιτικούς.

Δεν τους αρκεί η ανάδειξη κάποιου άλλου πολιτικού κόμματος στην εξουσία, απαιτούν ριζική αναδιάρθρωση και άμεση τιμωρία όσων καταχράστηκαν την ψήφο τους.

Η πλειοψηφία των συνθημάτων που ακούγονται έχει ως κεντρικό άξονα την απαξίωση του πολιτικού συστήματος. Για τους πολίτες δεν είναι μόνο οι επαίσχυντες πράξεις των πολιτικών που τους αγανάκτησαν. Αισθάνονται προδομένοι και εξαπατημένοι από εκείνους που δε νοιάστηκαν για τη χώρα τους και την κατέστησαν έρμαιο των ξένων δυνάμεων.



Απαιτούν δικαιοσύνη και πραγματική δημοκρατία που δε θα τους καταστήσει σύγχρονους σκλάβους του 21ου αιώνα.

Εμμένουν στο σύνθημα, ''Δε χρωστάμε, δεν πουλάμε, δεν πληρώνουμε'', το οποίο τείνει να γίνει αξίωμα στα χείλια των εκατοντάδων διαμαρτυρόμενων.