2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Το Μεσοπρόθεσμο και οι 155 μοιραίοι!

Η Βουλή ψήφισε το Μεσοπρόθεσμο, τα ΜΑΤ των Παπανδρέου – Παπουτσή έπνιξαν το κέντρο της Αθήνας με χημικά, δακρυγόνα και πολλούς τραυματίες από τους απλούς ανθρώπους κάθε τάξεως και ηλικίας, που μαζεύτηκαν στο Σύνταγμα για να διαμαρτυρηθούν για την καταστροφή της ζωής τους. Οι χιλιάδες πολίτες, που δέχτηκαν, χθες και προχθές, την απροκάλυπτη και παράνομη βία των ΜΑΤ, θα πρέπει να ερωτηθούν για τη γνώμη τους για την ποιότητα της δημοκρατίας μας.
Στη Βουλή ο κ Παπανδρέου επέβαλλε με απειλές και εκβιασμούς προς τους βουλευτές του την ψήφιση του νομοσχεδίου, επιστρατεύτηκαν δε η αποστασία του 65, τα τανκς, οι νεκροί, η καταστροφή της χώρας και όλα τα κακά της μοίρας μας αν δεν παίρναμε τη 5η δόση και άλλα παρόμοια. Ανάλογοι εκβιασμοί είχαν εκτοξευθεί και για την ψήφιση του Μνημονίου Ι (ότι έπρεπε να το ψηφίσουνε για να σωθούμε και αντί να σωθούμε πιάσαμε πάτο) και παρόμοιοι θα αναφερθούν και για την ενδεχόμενη περίπτωση υποβολής για ψήφιση και άλλων μνημονίων και νόμων, που θα έλθουν στο μέλλον, γιατί η πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση έχει αποδειχθεί (και από την παταγώδη αποτυχία του Μνημονίου Ι) πλήρως λαθεμένη, αδιέξοδη και αναποτελεσματική.


Έτσι, απλά, η πλειοψηφία των βουλευτών της Βουλής, Ελλήνων το πολίτευμα, ορκισμένων να υπηρετούν το λαό και το Σύνταγμα της χώρας, κρατικοδίαιτων (από τους φόρους των φτωχών, γιατί πολλοί έχοντες φοροδιαφεύγουν και δεν πληρώνουν φόρους), με την «ανθρώπινη» ιδιότητά τους και την «αλληλεγγύη τους» στον λαό, ψηφίσανε εν ψυχρώ το σφαγιασμό του μεγαλυτέρου μέρους της Ελληνικής κοινωνίας, των εργαζομένων, των ανέργων, των συνταξιούχων, των νέων. Για να μη χάσουνε, την εύνοια του αφέντη τους Παπανδρέου και σε περίπτωση εκλογών την κοινοβουλευτική τους έδρα, την οποία οι περισσότεροι δεν έχουν καν ανάγκη για την οικονομική τους επιβίωση.
Έτσι, απλά, παρέδωσαν τη χώρα στους ξένους σαν μία νέο-κατοχική κοινοβουλευτική πλειοψηφία δοσιλόγων.
Δεν έγινε και τίποτα, 155 βουλευτές ψήφισαν, «πεισμένοι» από τους κ Παπανδρέου και Βενιζέλο ένα Μεσοπρόθεσμο το οποίο θα διάβασαν υποθέτω όσο και το Μνημόνιο. Ψηφίσανε ένα νομοσχέδιο, το οποίο υποπτευόντουσαν ότι ήταν καταστροφικό για τη χώρα, τι στην ευχή τόση φασαρία, τόσες διαδηλώσεις και δηλώσεις διαφωνίας αγορεύσεις της αντιπολίτευσης, εκκλήσεις από σωματεία και φορείς, τις δικιές τους ΓΕΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ κάτι θα ψυλλιαστήκανε, δεν μπορεί.
Όμως μπροστά στην κοινοβουλευτική έδρα ας πάει το παλιάμπελο! Ας πάει στο καλό η χώρα και οι πολίτες της! Και αυτή είναι η πεμπτουσία γι’ αυτούς της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.
Κάποιοι τους ψηφίσανε, θα μου πείτε. Και με γνωστό τον βίο και την πολιτεία του ΠΑΣΟΚ, από τον Ανδρέα Παπανδρέου μέχρι τον Σημίτη, δεν ήταν ανυποψίαστοι, ξέρανε πολύ καλά και για την διαφθορά και για την διαπλοκή και για την «αγάπη» των ΠΑΣΟΚΩΝ για την πατρίδα, την ιστορία τη γλώσσα και τον πολιτισμό. Τρεις οικογένειες των Καραμανλήδων, των Παπανδρέου και των Μητσοτάκηδων κυρίως υπεύθυνες για την τραγική μοίρα του τόπου αυτού. Και με την ψήφο του Ελληνικού λαού. Μπράβο μας!

GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: