2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

KAΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!!


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΧΑΡΑ ΠΕΡΑΤΗsto tsantiri.gr

Χιλιάδες διαδηλωτές κατέβηκαν στους δρόμους ανήμερα της Εργατικής Πρωτομαγιάς. Άνθρωποι όλων των ηλικιών συμμετείχαν με ειρηνικές διαθέσεις.
Σε «κάποιους» όμως δεν «άρεσε» αυτό και αποφάσισαν για άλλη μία φορά να προκαλέσουν και να δημιουργήσουν οι ΙΔΙΟΙ τα επεισόδια, αν και δεν τα κατάφεραν… Ο λόγος γίνεται για τους ΜΑΤατζήδες, οι οποίοι δεν έχασαν ευκαιρία να προκαλούν και να βρίζουν τους διαδηλωτές. Μπροστά στα μάτια μας οι «κύριοι» που φροντίζουν για την… ασφάλεια μας, έβρισαν ηλικιωμένο και του φώναζαν: «Π….γερε, κωλόγερε τι θέλεις στην πορεία;» Οι άκομψες χειρονομίες των ΜΑΤ  δεν έλειψαν καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας αφού δεν δυσκολευτήκαμε να αντιληφθούμε πολλά παρόμοια περιστατικά. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι καθώς περνούσαν οι διαδηλωτές από το Σύνταγμα, χωρίς να προκαλέσουν, οι δυνάμεις καταστολής έριξαν μία κρότου-λάμψης στο πλήθος.
Ένα μεγάλο «μπράβο» στους διαδηλωτές λοιπόν, οι οποίοι έχουν καταλάβει πλέον Ποιος είναι ο σκοπός της πορείας και Ποιος είναι ο ρόλος της Ελληνικής Αστυνομίας.
Η συμμετοχή ήταν μεγάλη, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. Παρότι η Πρωτομαγιά φέτος έπεσε Κυριακή, ημέρα αργίας, πλήθος κόσμου ήταν πιστό στο ραντεβού του. Στις 10.00 το πρωί οι διαδηλωτές του ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα. Στο τέλος των ομιλιών, οι παρευρισκόμενοι πραγματοποίησαν πορεία προς την Αμερικάνικη Πρεσβεία. Στις 11.00 η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κλαυθμώνος και η πορεία τους προς το Σύνταγμα ξεκίνησε γύρω στις 12.00. Τέλος, η τρίτη πορεία που έλαβε χώρα στην Αθήνα και συμμετείχε η «ΑΝΤΑΡΣΥΑ», ακολουθούμενη από μεγάλο μπλοκ αναρχικών καθώς και από πολλούς φοιτητές είχε και αυτή κατεύθυνση προς την Αμερικάνικη Πρεσβεία. Η Αστυνομία δεν τους επέτρεψε να συνεχίσουν αφού λίγο νωρίτερα έκλεισαν τη «Βασιλίσσης Σοφίας» στο ύψος της Βουλής με δύο κλούβες της Αστυνομίας.


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ είπε...

Μπράβο στους παρευρισκώμενους που δεν απάντησαν στα ματ.Μεγάλη δουλειά,να ξέρουμε γιατι πάμε.Ασε που δεν θέλω να διλητηριάζουμε τα νεα αυτά παιδια(ματ).Δεν είναι οι ηλικίες που πρέπει το κολοκράτος να στέλνει εκεί.Πρέπει να παντρέυωνται στα παγκάκια με γκομενιτσες,και όχι να τα δηλητήριάζουν.