2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Φίλοι bloggers... Θα τους αφήσουμε να μας φιμώσουν;


Προς κυβερνητικούς εγκεφάλους που θεωρούν «επικίνδυνα» τα blogs, 


Της Μαργαρίτας Ισιδώρου (σίβυλλα)
  
Ενώ στο Ελλαδιστάν της υπηρεσιακής κυβέρνησης του ΔΝΤ, τα πρωτοκλασάτα στελέχη της κυβέρνησης του ΓΑΠ ανησυχούν από τις αναρτήσεις των blogs, στο Περού, τη μακρινή Λ. Αμερική της υπανάπτυξης και της καταπίεσης, του κοινοβούλιο του Περού θεσμοθέτησε πως η πρόσβαση στο διαδίκτυο είναι θεμελιώδες δικαίωμα!
Ειδικότερα: «ΟΛΟΙ οι πολίτες πρέπει να έχουν ΕΛΕΥΘΕΡΗ πρόσβαση στο διαδίκτυο»!
Την περασμένη Παρασκευή, η...
 Βουλή του Περού υπερψήφισε σχέδιο νόμου που καθορίζει ότι η «ελεύθερη και δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο αποτελεί Θεμελιώδες Δικαίωμα»!
Α ρε ΓΑΠ που πιστέψαμε εσένα και τους νεοφιλελεύθερους συμβούλους που είχες προσλάβει μέσω chat (τώρα κάποιοι εξ αυτών ανέλαβαν κυβερνητικά καθήκοντα και ο πρώτος των πρώτων, διαχειρίζεται τις επιχορηγήσεις του ΟΠΑΠ), όταν πυροβολάγατε στον αέρα περί ελευθερίας στο διαδίκτυο και τώρα οι υπουργοί σου δεν χάνουν ευκαιρία να τρομοκρατούν bloggers και επεξεργάζεστε νομοσχέδιο φίμωσης των blogs…
Όμως, πίσω έχει η αχλάδα την ουρά…
==========================
Στοχασμός-Πολιτική
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

diaskronos είπε...

Μήπως πρέπει να οργανώσουμε κατι όλοι μαζί ταυτόχρονα;
Οπως π.χ. το κάναμε 50-60 blogs στις 2 του Μάρτη με θέμα : H EΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ- ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ Κ.Λ.Π.;
Π.Χ. Θέμα "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ - ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ" και να αναρτηθεί απο όλα τα blogs που συμφωνούν μια συγκεκριμένη ημέρα και για δυο ωρες ...ας πούμε.
Κάπως πρέπει να αντιδράσουμε
galaxiako.blogspot.com