2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Η Αντίσταση των Ελλήνων πολιτών.

                              
Οι Ισπανοί διαδηλωτές παραμένουν στην κεντρική πλατεία της Μαδρίτης για δέκατη μέρα. Η Ισπανική αστυνομία δεν έχει κάνει κάποια κίνηση να διαλύσει τις συγκεντρώσεις. Στην Ελλάδα φαίνεται η αρχή μιας καινούριας μορφής διαμαρτυρίας μέσα από το Facebook από όπου καλούνται πολίτες σε πολλές πόλεις της χώρας να διαδηλώσουν στις 6 η ώρα το απόγευμα.
Από την άλλη υπάρχει το νέο κίνημα 300 Έλληνες το οποίο οργανώνεται με υπογραφές πολιτών, του οποίου δεν γνωρίζουμε τις πιθανότητες επιτυχίας.
Οι σημερινές συγκεντρώσεις των «Αγανακτισμένων» σήμερα το απόγευμα (στην Αθήνα η συγκέντρωση θα γίνει στην πλατεία Συντάγματος) δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι που θα καταλήξουν και που θα οδηγηθούν. Υπάρχει μία φρεσκάδα Ιντερνετικής νεολαίας, που μπορεί να υπόσχεται συνέχεια και κλιμάκωση των διαδηλώσεων ή την επιλογή και άλλων μέσων αντίστασης στην κυβερνητική λαίλαπα. Ας ευχηθούμε ότι, κάποια στιγμή (ίσως σήμερα), θα συνειδητοποιήσουν οι Έλληνες πολίτες την κρισιμότητα των ημερών και θα προβάλουν πιο ουσιαστική, και μαζική αντίσταση διαρκείας. Με τα κόμματα της αριστεράς, τις πουλημένες ηγεσίες της ΓΕΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτε παραπάνω από ανώδυνο παιχνίδι εντυπώσεων (το ΚΚΕ π.χ. καλεί σε ανυπακοή και σε κάθε ανυπάκουο (εκτός γραμμής του κόμματος) τον στολίζει με όλα τα κοσμητικά επίθετα).
Το ΠΑΣΟΚ με την βοήθεια των κρατικοδίαιτων ΜΜΕ έχει καταφέρει και έχει πλήξει το ηθικό των Ελλήνων πολιτών και τους έχει καταστήσει συνένοχους στο διαπραχθέν έγκλημα των πολιτικών. Δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση για μαζικές και μόνιμες κινητοποιήσεις ακόμα και από τους άνεργους.
Το ερώτημα για τις σημερινές συγκεντρώσεις είναι αν η κυβέρνηση και η Αστυνομία θα δείξουν σε αυτές ανάλογη ανοχή με αυτή της Αστυνομίας της Μαδρίτης. Ή θα συμβεί το συνηθισμένο, να εμφανιστούν κουκουλοφόροι, να ρίξουν μερικές μολότωφ και η αστυνομία να διαλύσει τις συγκεντρώσεις με την γνωστή της αγριότητα.

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

ΕΡΥΣΙΠΤΟΛΙΣ είπε...

Εύχομαι να πάνε όλα καλά! Το χρειαζόμαστε να πιστέψουμε!