2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Τα επικίνδυνα παιχνίδια του κ Παπανδρέου.

http://insultus.blogspot.com
Ο κ Παπανδρέου παίζει επικίνδυνα με τους θεσμούς με τρόπο απολύτως τυχοδιωκτικό. Δεν διστάζει μπροστά σε τίποτα. Μας έχει γεμίσει με απίστευτα ψέματα.
Την ίδια μέρα που βγαίνουν τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων, όπου ο λαός στην μεγάλη πλειοψηφία του τάσσεται κατά του Μνημονίου και της κυβέρνησης του Παπανδρέου, αυτός δηλώνει ότι έχει την στηρίξει όλου του Ελληνικού λαού. Μας δουλεύει χοντρά. Είναι αδίσταχτος! Είναι ανάλγητος! Είναι προδότης των Εθνικών Συμφερόντων της χώρας!
Το Μνημόνιο 1, που μας είπε ότι ήταν απολύτως αναγκαίο για να σωθούμε, δεν μας έσωσε αλλά μας έστειλε στα τάρταρα, αλλά ο κ Παπανδρέου, ο κύριος υπεύθυνος της αποτυχίας του Μνημονίου 1 με την αλλοπρόσαλλη πολιτική του, ο ίδιος μας ζητά τώρα επιτακτικά και εκβιαστικά να μας σώσει ξανά με το Μνημόνιο 2. Ο άνθρωπος δεν παίζεται. Έχει απίστευτο θράσος!
Έχει όλα σχεδόν τα ΜΜΕ (που κατέχονται από μεγαλοεργολάβους και μεγαλοεπιχειρηματίες) στο πλευρό του ασκώντας μαύρη προπαγάνδα.
Ο κ Παπανδρέου έπαιξε και πάλι με τους θεσμούς, όταν ενέπλεξε στον εκβιασμό και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος δυστυχώς πρόθυμα «εξυπηρέτησε» τον κ Παπανδρέου. Διλήμματα του τύπου, αν δεν ξεπουληθούμε πάμε για πτώχευση ή του τύπου ευρώ ή δραχμή, που μπήκαν στο τραπέζι, προκάλεσαν μεγάλη σύγχυση.
Τώρα ο κ Παπανδρέου δηλώνει πως δεν θα κάνει εκλογές, ούτε δημοψήφισμα, τα οποία επέσειε τις προηγούμενες μέρες εκβιαστικά. Όλα ήταν μια ακόμα μπλόφα, ένας ακόμα εκβιασμός.
Ο κ Παπανδρέου δεν μπορεί και δεν θέλει να κάνει εκλογές, ούτε αντέχει να απολέσει την εξουσία. Πρώτα γιατί είναι εξουσιομανής και δεν θέλει να απογοητεύσει την μαμά του, η οποία τον καμαρώνει σαν πρωθυπουργό. Δεύτερο ο κ Παπανδρέου εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία των Αμερικανών, του ΔΝΤ και της Ευρώπης.
Ο κ Παπανδρέου δεν έχει ακόμα τελειώσει με τις «δουλειές» που έχει αναλάβει να εκτελέσει στην Ελλάδα. Ο κ Παπανδρέου ανέλαβε να εξοντώσει τον Ελληνικό λαό, να αφανίσει την μικρομεσαία τάξη, να φτωχύνει περισσότερο τους φτωχούς και να εξασφαλίσει μεγάλα κέρδη για τις τράπεζες και το μεγάλο κεφάλαιο.

Πέρα από αυτό όμως φαίνεται να έχει αναλάβει και την παράδοση της Εθνικής κυριαρχίας της χώρας στους τοκογλύφους οφειλέτες μας. Ένα άλλο βρώμικο παιχνίδι που παίζει ο κ Παπανδρέου είναι η πλήρης υποταγή του στις απαιτήσεις της Άγκυρας. Δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει ακόμα και το άμεσο μέλλον, για το Αιγαίο, τα νησιά του, την Θράκη και την Κύπρο. Έχει αναλάβει επίσης την αποστολή του αφανισμού της Ελληνικής γλώσσας, της παιδείας, του πολιτισμού για να υποδουλώσει τους Έλληνες πολίτες και να τους οδηγήσει στην αμάθεια και στην αποχαύνωση.
Δεν ασκεί μεταναστευτική πολιτική αφήνοντας όλους τους μετανάστες που στέλνει η Τουρκία στην Ελλάδα να περιφέρονται και κάποιοι να εγκληματούν. Με αυτό τον τρόπο, όσοι περισσότεροι μετανάστες έρχονται, τόσο μεγαλύτερο το σπάσιμο του κοινωνικού ιστού και η διάλυση της χώρας.
Ο κ Παπανδρέου είναι ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος για τα συμφέροντα του λαού και του τόπου.
Τα κολαούζα του, ο κ Καρατζαφέρης και η Ντόρα παίζουν επίσης αισχρά παιχνίδια εξουσίας και σιγοντάρουν τον κ Παπανδρέου σε όποιες αθλιότητες. Ο κ Κουβέλης που τον υποστήριξε στην αρχή (το Μνημόνιο είναι αναγκαίο κακό), τώρα μπροστά στον τυφώνα της αθλιότητας του κ Παπανδρέου φάνηκε να μαζεύεται λίγο και να κρατά μια χαλαρή αντιπολιτευτική στάση.
Κύριε Παπανδρέου η καλύτερη υπηρεσία που μπορείτε να προσφέρετε στη χώρα είναι να τα μαζέψετε την μαμά σας, τον Νικολάκη και τον Αντρίκο και να πάτε στην πατρίδα σας τις ΗΠΑ. Κάντε το πριν είναι πολύ αργά για τη χώρα!
Υ.Γ. Μόλις τέλειωσε η σύσκεψη και Ο Σαμαράς είπε όχι ύστερα από λίγο τέλειωσε ο εκβιασμός των Αμερικάνων και Ευρωπαίων και ξαφνικά άρχισαν όλοι να δηλώνουν ότι η Ελλάδα θα πάρει τελικά την 5η δόση. Ένα ακόμα στοιχείο που αποδεικνύει τον χυδαίο εκβιασμό του Παπανδρέου, των Αμερικάνων και των Ευρωπαίων.

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: