2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ..ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ...


Ως αναπόφευκτη κρίνεται σε δημοσίευμα της Wall Street Journal η χρεοκοπία της Ελλάδας, ενώ εκτιμάται ότι η επικείμενη αλλαγή ηγεσίας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θα σημάνει ακόμα χειρότερες μέρες για την Ελλάδα και γενικά τις χώρες που έχουν λάβει δάνειο από το Ταμείο.
ΔΕΝ είπε τελικά ψέματα ο Γιωργάκης:
Λεφτά υπάρχουν 600 δις στην Ελβετία,στις τράπεζες, (για αυτό και τους χαρίζουν συνεχεία δις..) στους χρηματοδότες των κομμάτων, που δεν τολμούν βέβαια να τους φορολογήσουν, στον ορυκτό πλούτο όπως το πετρέλαιο, που θα πάει κατευθείαν στους διεθνείς τοκογλύφους.
Και τι έκανε σήμερα ο Γιωργάκης;

Ό,τι ακριβώς κάνει καθ' υπόδειξη της τρόικας, δηλαδή κατακεραύνωση  των λαϊκών μαζών (παρότι η τρόικα λέει πατάξτε την διαφθορά)
Νέα φοροεπιδρομή αποφάσισε το υπουργικό συμβούλιο!
Ειδικός φόρος κατανάλωσης στα αναψυκτικά  και το νερό, και εξίσωση του φόρου στο πετρέλαιο.
Αύξηση των τελών κυκλοφορίας των ΙΧ κατά 20% -Επιβολή ειδικού φόρου κατανάλωσης στο φυσικό αέριο!
-Μετάταξη προϊόντων από το 13% στο 23%
-Κατάργηση των φοροαπαλλαγών (ακόμη και ένας συνταξιούχος δηλαδή των 500 ευρώ,θα πληρώνει φόρο.). έτσι θα ξεχρεώσει η Ελλάδα........
έκαναν 5 ώρες υπουργικό συμβούλιο.για περάσουν το νόμο περί αποκρατικοποιήσεων,που ήταν να ψηφίσει η ΝΔ το 2007.. και να πει την εύκολη λύση..  πάλι μέτρα κατά των λαϊκών μαζών.. οι Τούρκοι εν τω μεταξύ στη Θράκη, κάνουν πάρτι, ετοιμάζοντας νέο Κοσσυφοπέδιο,ο Ε.Μπαγίς
πουλάει προστασία" ως νταβατζής των Βαλκανίων ανενόχλητος επί ελληνικού εδάφους
  δήλωση στην Θράκη από τον Εγκεμέν Μπαγίς, Τούρκο υπουργό για υποθέσεις της Ε.Ε. ο οποίος με την σύζυγο του Ρ. Τ. Ερντογάν στο πλευρό του, μιλώντας σε Έλληνες πολίτες, μουσουλμάνους στο θρήσκευμα, ΕΙΠΕ τα  εξής:  
«Να ξέρετε ότι δεν είστε μόνοι. Η Δυτική Θράκη δεν είναι ορφανή. Στην πραγματικότητα, είμαστε πιο κοντά από κάποιες άλλες περιοχές της Τουρκίας. Και από άποψη της απόστασης αλλά και από την άποψη της καρδιάς».
η μεταναστευτική πολιτική λύθηκε.αφού οι μετανάστες,θα φύγουν από το κέντρο..και θα φιλοξενηθούν σε δεκάδες γκέτο, σε όλη την Ελλάδα.........  οπότε πρέπει να προσέχουμε την πολυπολιτισμικοτητα ... μας, διότι αλλιώς είμαστε ρατσιστές... 
Απελευθέρωσαν 152 επαγγέλματα, αλλά ξεχάσαν μερικά, όπως δικηγόροι και συμβολαιογράφοι..  όλως τυχαίως (οι δικηγόροι είναι ο κλάδος που δεν ελέγχεται για παροχή αποδείξεων) και εμείς ακόμα τους κοιτάμε...θαυμάζοντας τους αγωνιστές Ισπανούς  που βγήκαν στους δρόμους. Κατά του δικομματισμού, της διαφθοράς και της ανεργίας, και  εχτές φώναζαν .... συνθήματα συμπαράστασης για την Ελλάδα!!
Τους κοιτάμε παίζοντας  το παιχνίδι του παρακράτους και των πρακτόρων με δήθεν ακροδεξιούς και ακροαριστερούς, που επιδιώκουν εμφύλιο;
Ακόμα τους κοιτάμε;



GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

2 σχόλια:

SILVIA είπε...

LOVE LOVE LOVE YOUR STYLE!!!!=D
GREAT BLOG =D
XXX

Aνεμος είπε...

Gracias a los buenos juegos SILVIA
δεν την ξέρω αλλά μπήκα στη σελίδα της είναι Ισπανιδα καλούς αγώνες είπα