2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

«Διαμαρτυρόμενοι» στο Σύνταγμα, σήμερα...


Aπό το http://insultus.blogspot.com

Ξεκίνησα σήμερα Κυριακή 29/5/2011 κατά τις 06.00 μ.μ. με κατεύθυνση την Πλατεία Συντάγματος. Από Συγγρού – ΦΙΞ προσπάθησα να πάρω το Μετρό. Στα εισιτήρια μας είπανε ότι δεν θα μπορέσουμε να επιβιβαστούμε στους συρμούς  λόγω του μεγάλου πλήθους ανθρώπων.  Ωστόσο κατεβήκαμε στην πλατφόρμα του Μετρό προς Σύνταγμα. Οι άνθρωποι ήταν εκατοντάδες. Με μεγάλη δυσκολία και αρκετή τύχη επιβιβάστηκα στον συρμό και έφτασα στο Σύνταγμα. Ήταν απίστευτο το πλήθος του κόσμου που ευρισκότανε στην πλατεία και κυρίως επί της Λεωφόρου Αμαλίας μπροστά από τη Βουλή. Η πυκνότητα στον δρόμο ήταν τέτοια που με μεγάλη δυσκολία μπορούσες να περπατήσεις μερικά μέτρα. Με μια πρώτη εκτίμηση το πλήθος υπερέβαινε τις 70.000. Ήταν απλοί άνθρωποι εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νέοι, ποδηλάτες, οικογένειες με τα παιδιά τους (ακόμα και μωρά). Τα συνθήματα  είχαν αρχίσει. «Κλέφτες – Κλέφτες»,  «πάρτε το Μνημόνιο και φύγετε από εδώ» κ.α.  και χιλιάδες μούντζες προς το μέρος της Βουλής. Διαδήλωση ειρηνική  ενάντια στο Μνημόνιο, στην κυβέρνηση Παπανδρέου, στους βουλευτές. Άνθρωποι συζητούσαν μεταξύ τους για την οικονομική κατάσταση στη χώρα, ασκώντας πολύ έντονη κριτική στις επιλογές της κυβέρνησης με τις οποίες διαφωνούσαν εντελώς! Μιλούσαν όλοι για τη Χούντα του Παπανδρέου, για το ξεπούλημα της χώρας, της Εθνικής κυριαρχίας και της δημόσιας περιουσίας. Χωρίς καμιά παρουσία όλων των κομμάτων,  συνδικαλιστών και κουκουλοφόρων. Πρέπει όμως σιγά – σιγά να διατυπώσουν οι διαδηλωτές και συγκεκριμένα αιτήματα. Να μην ξεφουσκώσει η αντίδραση του λαού πριν κερδίσει τους στόχους της.

 Υπάρχουν μερικά μπλογκς τα οποία σνομπάρουν τις συγκεντρώσεις των «Αγανακτισμένων» λέγοντας ότι είναι απολίτικες, υποκινούμενες και άλλα παρόμοια. Κύριοι, οι διαδηλώσεις των τελευταίων ημερών είναι από τις  πιο αυθεντικά πολιτικές διαδηλώσεις που έχουν γίνει ποτέ.
Σήμερα διαδηλώνουν όλοι οι Ευρωπαίοι ενάντια στη λιτότητα των τραπεζιτών και των κυβερνήσεων – υπαλλήλων τους.
Η κυβέρνηση των ανδρεικέλων του κατοχικού πρωθυπουργού Παπανδρέου είναι έκθετη μπροστά σε όλο τον Ελληνικό λαό. Η κυβέρνηση πια έχει χάσει κάθε νομιμοποίηση απέναντι στον λαό και αυτό πια είναι ολοφάνερο. Πρέπει να τα μαζέψουν και να φύγουν αμέσως από τη χώρα. Είναι επικίνδυνοι! Είναι ανεπιθύμητοι. Είναι ψεύτες, εκβιαστές, ανάλγητοι, θρασείς, απάτριδες!
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κάνει, ότι δεν ακούει τις δεκάδες χιλιάδες του λαού, δεν ακούει την οργή των Ελλήνων πολιτών, τον θυμό τους και παίζει δυστυχώς το παιχνίδι του κ Παπανδρέου.
Κε Παπούλια, έστω την τελευταία στιγμή, σταματήστε τον κατήφορο της κατοχικής κυβέρνησης του Παπανδρέου. Μην καταπατάτε τον όρκο σας! Μην υπηρετείτε ακόμα την οικογένεια Παπανδρέου! Έχετε σπουδαίο θεσμικό ρόλο! Κάνετε κάτι! Τώρα!
Έλληνες, Αθηναίοι, πυκνώσετε τις γραμμές της αντίστασης των «Αγανακτισμένων» κάθε μέρα. Κινητοποιηθείτε!  Κατεβείτε στις πλατείες, διαμαρτυρηθείτε. Αντισταθείτε στην επαπειλούμενη  καταστροφή της χώρας από τον κ Παπανδρέου και τους υπουργούς του! Πριν είναι πολύ αργά!

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

ΒLOGGERS ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ" είπε...

Σ' ευχαριστούμε Κώστα για την ενημέρωση.
Μόλις είχαμε έτοιμη ανάρτηση για μία ενημέρωση που μας μετέδωσαν τηλεφωνικά και που μας είπαν ότι:

Δυστυχώς η κάμερα του Stop Cartel σήμερα παρά τις προσδοκίες μας δεν μπόρεσε να μας δώσει live τη μεγαλειώδη συγκέντρωση που απόψε βούλιαξε το Σύνταγμα!! Και ο λόγος όπως μας πληροφόρησαν είναι ότι στο Κέντρο δεν είχε σήμα του ιντερνετ!! Όπως και την πρώτη μέρα οι κατοχικοί εξουσιαστές μας μάλλον κατέβασαν το διακόπτη και έκοψαν τη σύνδεση στην πλατεία Συντάγματος για να μη μεταδοθεί αυτό που σήμερα συμβαίνει εκεί κάτω και που λένε ότι έχει ξεπεράσει τις 300.000 κόσμο, κι όχι τις 50.000 που είπε η ΕΡΤ ή τις 60.000 που λέει το Ζougla.gr