2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Ευρετήριο Παιδικού Ιστολογίου


 Καλοί μας φίλοι,
σας καλούμε να συμπληρώσετε τη Συλλογή «Παιδικό Ιστολόγιο».

  • Όταν ξεκίνησε το Χαμομηλάκι, τότε, τα Παιδικά Ιστολόγια, ήταν ελάχιστα. Από τότε, κύλισε πολύ νερό στο αυλάκι. Πολλά blogs, δημιουργήθηκαν και ασχολούνται με το Παιδί. Το Παιδί, που αντιπροσωπεύει ό,τι πιο όμορφο έχει να παρουσιάσει αυτός ο κόσμος, ειδικά τώρα που τον καταντήσαμε άχαρο και άσχημο.

  • Γέμισε το διαδίκτυο με ιστολόγια που ασχολούνται με το Παιδί, είτε σαν προσωπικά ιστολόγια, είτε σαν ομαδικά, είτε σαν πρωτοβουλίες φροντίδας του Παιδιού.

  • Επιθυμούμε να αναδείξουμε όλα αυτά τα ιστολόγια με θεματικό ενδιαφέρον το Παιδί. Θέλουμε να δημιουργήσουμε και να συντηρούμε ένα Ευρετήριο για το Παιδικό Ιστολόγιο.
  • Κάθε blog, κάθε ιστοσελίδα, κάθε ιστοχώρος που ασχολείται με το παιδί, μπορεί να προβληθεί στο Χαμομηλάκι. Δεν χρειάζεται να κάνετε αναφορά στο δικό σας ιστότοπο για το Χαμομηλάκι, δεν είναι προϋπόθεση για να καταχωρηθείτε στο Ευρετήριο Παιδικού Ιστολόγιου.
  • Απλά, ενημερώστε μας για να προσθέσουμε το ιστολόγιο σας στο Χαμομηλάκι  και συμπεριλάβετε ένα κείμενο σχετικά με τον προσανατολισμό του. Ακόμη και αν έχετε ένα blog που παρουσιάζει την δραστηριότητα των παιδιών σας, ειδικά αυτά τα blogs, τα αγαπάμε πιο πολύ, γιατί αναδεικνύουν την αγάπη σας στο παιδί σας.

    Είναι μια ανοιχτή πρόσκληση για όσους νοιάζονται για το παιδί
    Με αγάπη
    Το χαμομηλάκι

    1 σχόλιο:

    ΒLOGGERS ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ" είπε...

    Μπράβο πολύ ωραία!
    Θα μπει για λίγο στο πρόχειρο γιατί μπήκε πριν καλυφθεί το δίωρο από την προηγούμενη ανάρτηση και θα δημοσιευτεί στη συνέχεια.