2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Πάγκαλος στο «ΕΘΝΟΣ» της Κυριακής,..



Aπό το http://insultus.blogspot.com

«Να ψηφίσει εδώ και τώρα, μαζί με την κυβέρνηση, νέο εκλογικό νόμο που να οδηγεί σε ισχυρή κυβέρνηση» καλεί τη ΝΔ, ο Θόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξή του στο ‘Έθνος της Κυριακής.

«Με τον υπάρχοντα εκλογικό νόμο», τονίζει ο Θ. Πάγκαλος, «θα πάμε σε ακυβερνησία, που σημαίνει πως την επόμενη των εκλογών το δημόσιο δεν θα καταβάλει μισθούς και συντάξεις, ενώ η χώρα θα μετατραπεί σε προτεκτοράτο», χαρακτηριστικά επισημαίνοντας προς τον Αντώνη Σαμαρά πως «αν θέλει πραγματικά να αμφισβητήσει τη λαϊκή νομιμοποίηση της κυβέρνησης, τότε να ψηφίσουμε νέο εκλογικό νόμο που να ισχύσει άμεσα και να εγγυάται ότι το πρώτο κόμμα θα σχηματίσει ισχυρή κυβέρνηση.»
Οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει εντελώς! Φασιστοειδή, με περίσσια περιφρόνηση για τις επιθυμίες της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού, με κύριο εκπρόσωπο της αθλιότητας τον αντιπρόεδρο της κυβερνητικής  χούντας  Θ. Πάγκαλο.  Πως είναι δυνατόν να προτείνει ότι και 20% να πάρει ένα κόμμα (ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ) θα μπορέσει με εκλογικά τερτίπια να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση; Πόσο αδίσταχτοι είναι; Μέχρι  που μπορούν να φτάσουν ακόμα; Θα βγάλουν και τα τανκς στους δρόμους; Πως είναι δυνατόν να λέγονται αυτά τα πράγματα;

Ο Θ. Πάγκαλος προφανώς είναι ο «λαγός» του κ. Παπανδρέου και εκφράζει τις δικές του απόψεις (αλλιώς ο κ. Παπανδρέου θα τον είχε αποπέμψει).
Ώστε θέλει και επίσημα με νόμο ο κ Παπανδρέου να επιβάλει χουντική ολιγαρχία στη χώρα;
Θέλουν να ξεπουλήσουν κοψοχρονιά τα λιμάνια, τα νερά, το ηλεκτρικό ρεύμα, τις τηλεπικοινωνίες, σε συνεννόηση  με τα αδίσταχτα αρπακτικά του διεθνούς κεφαλαίου.
Γιατί λοιπόν επιμένουν σε αυτή την καταστροφική λογική;
Απάντηση και σε αυτό το ερώτημα δίνει ο Γκρεγκ  Πάλαστ στο βιβλίο του «Δημοκρατία σε τιμή ευκαιρίας» (κυκλοφόρησε στην Ελλάδα το 2003 από τις εκδόσεις Σύγχρονοι Ορίζοντες- μτφ. Ερρίκος Μπαρτζινόπουλος).
 «Γουρλώνουν τα μάτια, λέει, αναφερόμενος στους ηγέτες των κρατών που συναινούν στο ξεπούλημα, στην προοπτική της προμήθειας του 10%, ποσό που καταβάλλεται σε λογαριασμούς στην Ελβετία».
Καταλαβαίνετε με τι έχουμε μπλέξει;

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

4 σχόλια:

Aνεμος είπε...

κωστα,εχω ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΊΑ
ΤΟ ΑΜΜΕΣΟ ΣΧΕΔΙΟ του ήταν να γίνει εμφύλιος..αφού δεν του πέρασε με την ενότητα,που έχει προκύψει σε όλη την Ελλάδα,αφήστε τον να χτυπιέται
φραπες δεν γίνεται.......
όλοι στους δρόμους
αα άσχετο κύριε Πάγκαλε
η επανάσταση της κατσαρόλας που ειρωνεύεστε ,έριξε κυβερνήσεις δοσίλογων σε Χιλή και Αργεντινή

KOSTAS PAP είπε...

Διαβάζω διάφορα ανησυχητικά για τους Αγνακτισμένους της πλατείας Συντάγματος και θα ήθελα να στα πώ. Ίσως τα ξέρεις και εσύ.
1. Διαδίδεται ότι θα εισχωρήσουν στις γραμμές τους ποδοσφαιροχουλιγκάνοι και θα δημιουργήσουν έκτροπα. Αυτό μπορεί να λέγεται και για εκφοβισμό και να μην ισχύει.
2. Τα κανάλια που υποστηρίζουν τον Παπανδρέου (τα κρατικά, το ΜΕΓΚΑ και ο ΣΚΑΙ) διατηρούν μια περίεργη στάση απέναντι στους Αγανακτισμένους. Λένε όλοι ότι τους προβάλλουν πολύ. Επειδή τα κανάλια εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία πό τον Παπανδρέου κάποιο λάκο έχει η φάβα. Προσπαθούν να εκφυλίσουν το κίνημα.
3. Τα κανάλια αυτά δείχνουν συνεντεύξεις (και μάλιστα στα στούντιό τους) με διάφορους που λένε ότι ανήκουν στους Αγανακτισμένους οι οποίοι όμως είναι άσχετοι δεν ξέρουν καν τα αιτήματα, που βγαίνουν από τις συνελεύσεις των Αγανακτισμένων και τους εμφανίζουν σαν απολίτικους.
4. Ο Πάγκαλος δηλώνει ότι τέτοια κινήματα οδηγούν σε ολοκληρωτικά καθεστώτα, που σημαίνει ότι άρχισαν να συκοφαντούν το κίνημα (και όχι μόνο ο Πάγκαλος).
5. Το κίνημα κατά τη γνώμη μου δεν έχει (ακόμα τουλάχιστον) μία εμπνευσμένη ηγεσία, που κατά τη γνώμη μου είναι απαραίτητη για τη συνέχεια. Το κίνημα, αν και το απεύχομαι, μπορεί να εκφυλιστεί σιγά σιγά. Η κυβέρνηση (και όχι μόνο) περιμένει απαθής. Σου λέει τι θα γίνει. Θα κάτσουν μια βδομάδα, θα κάτσουν ένα μήνα και σιγά σιγά θα διαλυθούν.
Και άλλες παγίδες υπάρχουν που δεν είναι του παρόντος. Καλό μεσημέρι. Κώστας.

Ανώνυμος είπε...

Οι εγκάθετοι πάντα βρίσκουν τρόπους, για να συκοφαντούν τις σοβαρές προσπάθειες..

Aνεμος είπε...

το παρακράτος όντως εχει γερούς μηχανισμούς
μια εκδοχή λέει αφού δεν μπορείς να τους φοβίσεις.. αγκάλιασε τους
καπήλευση δεν έχει γίνει όμως,γιατί ακριβώς ο κόσμος ειναι αγανακτισμένος
στην ισπανια με πρόσχημα να καθαρίσουν την πλατεια,τους απώθησαν
εδώ όμως έγινε πανευρωπαϊκό συλλαλητήριο πλέον που το διοργάνωσαν ελληνες