2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ!!!


Γειά σας, φίλοι και φίλες!
Η εθελοντική μας κίνηση, στοχεύοντας στην προσφορά στα παιδιά, με το ταλέντο που διαθέτει ο καθένας από μας,  συνεχίζει την δράση της δυναμικά, γι΄αυτό έχουμε προγραμματίσει:
Την επόμενη Πέμπτη θα πάμε στην στέγη Ανηλίκων Περισσού, όπου με προτζέκτορα θα προβάλουμε το θέμα "ήρωες της Ντίσνευ και διάστημα". Τις επόμενες μέρες θα ζωγραφίζουμε την τοιχογραφία κι όποιος θέλει μπορεί να συμβάλει με τον τρόπο του στο έργο, ακόμα κι αν είναι ν΄ανακατεύει τα χρώματα....Θα κλείσουμε με μια μικρή εκδήλωση.
Την Κυριακή 4 Ιουνίου,ώρα 5.30 το απόγεμα,  θα παραδώσουμε τα έργα που φιλοτεχνήσαμε για τα παιδιά (αγόρια και κορίτσια), στην στέγη ανηλίκων Πειραιά, με μια μικρή γιορτή, για να γνωριστούμε με τα παιδιά και να αλληλεπιδράσουμε. Λεπτομέρειες προς το τέλος του μήνα.
Έχουμε προγραμματίσει με τον Δήμο Ν.Ιωνίας, στις 15 και 16 Οκτωβρίου, σ΄εναν πολύ ωραίο κτίριο, το Παναιτώλιο,  να εκθέσουμε έργα που θα δημιουργήσουμε και μετά να τα χαρίσουμε σε παιδιά που μένουν σε Ιδρύματα κ.λ.π.
Ο χρόνος είναι αρκετός, για όποιον θέλει να συμμετάσχει και να δώσει χαρά σ΄αυτά τα παιδιά. Σας διαβεβαιώ ότι η χαρά  κι η ικανοποίηση που θα πάρουμε εμείς, θα είναι πολύ μεγαλύτερη......
Παρακαλώ, όποιος ενδιαφέρεται, να στείλει email, για να μπορέσουμε να οργανώσουμε τις εκδηλώσεις και την έκθεση.

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: