2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ



Ούτε δημεύσεις(!), ούτε επιστροφές(!!)
Του Θανάση Νικολαΐδη
(“Φίλος μεν Πλάτων, φιλτέρα δε η αλήθεια”)
ΔΕΝ ομολόγησε ο κ. Στρος Καν κι όμως έχει τέτοια μεταχείριση. Σαν «γνήσιος» κακοποιός, ισότιμα με άλλους απέναντι στο νόμο. Με τους νόμους να λειτουργούν «εκεί» και… λάστιχο «εδώ». Για κάποια (πολλά) ημεδαπά παλικάρια στην Ελλάδα της διαφθοράς, δεν χρειάστηκαν ομολογίες. Το ξέρουν κι οι πέτρες πως τα ‘κονόμησαν μεγαλογιατροί από παραγγελίες ορθοπεδικού υλικού (και όχι μόνο). Με την μίζα να… ξεκινάει απ’ το Υπουργείο με τα «αφανή» τσακάλια του και με τη μερίδα του λέοντος στον γιατρό του νοσοκομείου που καλοπιάνει τη γριούλα με το σπασμένο πόδι.
ΕΧΟΥΜΕ και ομολογίες. Πολιτικοί ξέρασαν την αλήθεια τεμαχισμένη, άλλοι την (απ)έκρυψαν επιμελώς, ωστόσο, όλοι την ξέρουμε και περιμένουμε. Μόνο η… νομοθεσία δεν την ξέρει και ο καιρός περνάει
. Με τους κ.κ. Μαντέλη και Τσουκάτο να κερδίζουν χρόνο και… λήθη και, βέβαια, με τους αντίστοιχους της Ν.Δ. να μην ομολογούν. Πιο...περπατημένοι και «έμπειροι», δεν το’ καναν το… λάθος. Δεν «ομολόγησαν» για π.χ. Βατοπέδια, και πάλι… μάγκες. Θα το πάρουν μαζί τους το «μυστικό» κι ας τρέχουν απ’ τα μπατζάκια τα κλεμμένα και η πολιτική αλητεία.
 
ΒΛΕΠΟΥΜΕ τις χειροπέδες στα χέρια του Στρος Καν κι αρχίσαμε τους… συνειρμούς. Και την ιεράρχηση των «εγκλημάτων», γιατί όλα σχετικά είναι σ’ αυτόν τον κόσμο. Κι αν η «σεμνότυφη» Αμερική έχει στην κορυφή το «έγκλημα» του «Μίστερ ΔΝΤ», εμείς δεν το’ χουμε. Κι αν το είχαμε, θα αλλάζαμε… προσωρινά τη σειρά, για να δούμε κάποιους άλλους με τις χειροπέδες. Να τους τραβολογούν ανάκατους με τα κλεφτρόνια και να κοιμούνται στο κελί, την πρώτη νύχτα. Κι ύστερα; Ύστερα να φέρνουν τα κλεμμένα. Κι αν δεν τα φέρνουν, να τα δημεύει το Κράτος. Με συνοπτικές διαδικασίες και με νομοθεσία «επείγουσα». Όπως τα εισέπραξε απ’ τους αδύναμους κι ανώνυμους, χωρίς να τους ρωτήσουν.
ΤΑ καινούρια (μας) αφεντικά μας επιβάλλουν μέτρα, μας συνιστούν και φυλακίσεις κλεφτών. Εμείς επιμένουμε ελληνικά. Η Κυβέρνηση δεν γράπωσε ούτε ΕΝΑΝ ΚΛΕΦΤΗ, δεν δήμευσε ούτε ένα ευρώ κλεμμένης περιουσίας, δεν τόλμησε να «σκοτώσει» ένα πιράνχας, να κλειδώσει ένα «σκάφος», να τσακίσει έναν μιζαδόρο.
Ο κόσμος περιμένει, υπομένει κι αυτοί δεν το πρόσεξαν πως τρίζουν δόντια και πως η κλεψύδρα τελειώνει. Αν δεν εισαγάγουν διαδικασίες ταχείας απόδοσης δικαιοσύνης (αντιγράφοντας τους «κακούς» Αμερικανούς) και δεν επιστραφούν (τα) κλεμμένα, δεν ξαναβλέπουν… βουλή ΟΛΟΙ οι σημερινοί άτολμοι και ψοφοδεείς, ηθικοί αυτουργοί του φαινομένου της ατιμωρησίας και φορείς της πολιτικής μαλθακότητας.

2 σχόλια:

Aνεμος είπε...

oxι ότι συμπαθώ βέβαια την αμερικάνικη πολιτικη,αλλά τους παραδέχομαι εδώ
την ίδια αντιμετώπιση έχει ο δεν έστρωσα καν,με τον απλό πολίτη
και βέβαια ,η περιβόητη google,που έχει νομοθεσία,άρση ανωνυμίας,μόνο για κακουργήματα,κα εδώ κυνηγάνε ανθρώπους με ταυτοποίηση μιας φωτογραφίας...χωρίς να έχουν κάνει τίποτα
ε λοιπόν

Ανώνυμος είπε...

Τα ντόπια παπαγαλάκια δεν μπορούν να καταλάβουν ότι ορισμένα κράτη έχουν δομές, ισχύ και δικαιοσύνη που είναι ίση για όλους. Συνηθισμένοι οι παπαγάλοι από το ελληνικό “κάντε ότι θέλετε αρκεί να με ψηφίζετε” και της παναδρεικής κοπής αμοραλισμό που επιβλήθηκε στους Έλληνες δεν μπορούν να καταλάβουν τις χειροπέδες στο Στρος-Καν.