2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Σήμερα το Σύνταγμα βούλιαξεε!!!



Δυστυχώς η κάμερα του Stop Cartel, σήμερα παρά τις προσδοκίες μας δεν μπόρεσε να μας δώσει live από την αρχή, τη μεγαλειώδη συγκέντρωση που απόψε βούλιαξε το Σύνταγμα!!
Και ο λόγος όπως μας πληροφόρησαν είναι ότι στο Κέντρο δεν είχε σήμα του ιντερνετ!! Όπως και την πρώτη μέρα οι κατοχικοί εξουσιαστές μας μάλλον κατέβασαν το διακόπτη και έκοψαν τη σύνδεση στην πλατεία Συντάγματος για να μη μεταδοθεί αυτό που σήμερα συμβαίνει εκεί κάτω και που λένε ότι έχει ξεπεράσει τις 300.000 κόσμο, κι όχι τις 50.000 που είπε η ΕΡΤ ή τις 60.000 που λέει  το Ζougla.gr ή τις 120.000 που είπε το MEGA.
Κάτι καινούριο γεννιέται, μακριά από κόμματα και χρώματα, που μαύρισαν και ρήμαξαν τη ζωή μας...
Κάτι μεγαλειώδες, χωρίς ινστρούχτορες και γκρουπόσκυλα κομματικά...
Ενότητα και ομοψυχία απαιτεί  ο κόσμος και κανείς δεν τόλμησε να κατεβάσει πανώ και σημαία κομματική στις πλατείες! Μόνο σημαία Ελληνική πια στα χέρια μας και τίποτε άλλο!!!
Δείτε φωτορεπορτάζ στο tsantiri.gr
 
GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

Μαζεστίξ είπε...

Με το μάτι υπολόγισα πως ο κόσμος ήταν περίπου 100 χιλιάδες.
Και ίσως παραπάνω.
Όχι παρακάτω.
Δεν πα να λέει η ΕΡΤ...