2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Η μπάλα χάθηκε!πείτε την αλήθεια στο λαό κι αλλάξτε τα όλα τώρα


Η μπάλα χάθηκε και δεν χάθηκε τώρα αλλά 20 μήνες πριν όταν κατέρρεε ο άλλος καταλληλότερος!
Τότε που εν μια νυκτί ο Γιωργάκης έγινε Γιώργος,να είναι καλά τα καθεστωτικά ΜΜΕ και στο κενό τέρμα της εκλογικής διαδικασίας φλόμωσε τον Ελληνικό λαό στα ψέματα για να βάλει το γκολ της νίκης.
Η φράση του "Λεφτά υπάρχουν" θα τον καταδιώκει και θα είναι αυτή που θα μπει στην ταφόπλακα της πολιτικής του καριέρας.

Ο λαός τον εμπιστεύτηκε για ένα καλύτερο αύριο,για να βάλει μια τάξη στο απέραντο χάος,για να βάλει τέλος στις ρεμούλες και στη φυλακή τα λαμόγια.
Κι αυτός με τη δύναμη των 160 βουλευτών,εκ των οποίων οι 156 ακολουθούν ακόμα ως πρόβατα,έφτιαξε μια Κυβέρνηση παρέας και παρέδωσε τη χώρα και τα κυριαρχικά της δικαιώματα στο ΔΝΤ.

Υπέγραψαν χωρίς να διαβάσουν ένα μνημόνιο που έπεσε σαν λαίλαπα σε μισθούς και συντάξεις και με πολιορκητικό κριό έναν μάλλον ανεύθυνο για να μην πούμε κατευθυνόμενο υπουργό Οικονομικών έσβησε τις ελπίδες και τα όνειρα κάθε μικρομεσαίου επιχειρηματία.Αποφάσεις παρμένες στο πόδι ή επιμελώς προσεγμένες ώστε να οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή.
Συνεχίζοντας την αλόγιστη σπατάλη,καμία ενέργεια για την είσπραξη των ήδη βεβαιωμένων  οφειλών και χωρίς έστω μία σκέψη να μπει ένα κλέφτης στη φυλακή.



Ενα χρόνο μετά έκπληκτοι,λες και ζούσαν σ' άλλη χώρα,διαπιστώνουν την αποτυχία των μέτρων τους  και ως τσοπάνηδες βγαίνουν στην κορυφή του βουνού και φωνάζουν "λύκος στα πρόβατα"!Μέχρι και την πρώην συντρόφισσα από τας Ευρώπας επιστράτευσαν για να μας τρομοκρατήσουν.Για να δεχτούμε τι;Το ξεπούλημα των πάντων και την μεταστροφή της Ελλάδας σε μια τριτοκοσμική χώρα (που θα δουλεύουμε για ένα ξεροκόμματο),γεμάτη λαθρομετανάστες,με καλπάζουσα εγκληματικότητα κι ένα καινούργιο φαινόμενο αυτό των αυτοκτονιών.Δεν περνάει μέρα που να μην καταγράφεται και μία αυτοκτονία για οικονομικούς λόγους.

Κι αυτή η ίδια η παρέα που παριστάνει την Κυβέρνηση,στην ουσία οι διαχειριστές του χάους,μοιάζει να κατάλαβε το αδιέξοδο στο οποίο μας οδήγησε με την επιμονή της να λέει ναι σε όλα στους δανειστές μας και ψάχνει σανίδα σωτηρίας.Βλέπουν την οργή του κόσμου μέρα με τη μέρα να παίρνει διαστάσεις και πανικόβλητοι προκάλεσαν συμβούλιο πολιτικών αρχηγών λίγες μόνο ώρες αφού ο πρωθυπουργός συναντήθηκε κατ' ιδίαν με τους αρχηγούς των κομμάτων και εισέπραξε τη διαφωνία τους στο δρόμο που 'χει χαράξει.

Πολλά λέγονται κι ακόμα περισσότερα θρυλούνται γι' αυτή την κατόπιν εορτής άτυπη μάζωξη στο Προεδρικό Μέγαρο σήμερα το μεσημέρι.Είμαστε περίεργοι να ακούσουμε τι συζήτησαν και τι αποφάσισαν.Και με ποιο ηθικό σθένος όλοι αυτοί,με πρώτο και χειρότερο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας,που μας έφτασαν ως το χείλος του γκρεμού πιστεύουν ακόμα πως έχουν περιθώρια για παιχνίδια στις πλάτες του λαού.Χορτάσαμε παραμύθια,όμορφα μεγάλα λόγια και κλίμα συναίνεσης.Μιλήστε τη γλώσσα της αλήθειας και δείτε την πραγματικότητα την οποία βιώνει η κοινωνία!Αλλάξτε τώρα νοοτροπία!Αλλάξτε το μνημόνιο!Αλλάξτε το Σύνταγμα,καταργήστε το νόμο περί ευθύνης υπουργών και φτιάξτε εκλογικό νόμο απλής αναλογικής.
http://zeidoron.blogspot.com/2011/05/blog-post_8840.html

2 σχόλια:

marianaonice είπε...

Καταργήστε το νόμο περί ευθύνης υπουργών και φτιάξτε εκλογικό νόμο απλής αναλογικής.

Από εκεί πρέπει ν' αρχίσουμε!!

ΛΥΧΝΟΣ ΚΑΙΟΜΕΝΟΣ είπε...

σ’ ένα πράγμα θα διαφωνήσω μαζί σου: το μνημόνιο το ξέρανε και το είχανε διαβάσει καλά προτού καν μας αλλάξει η κυβέρνηση του καταλληλότερου…