2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ: Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ!!!




Aπό το ΑΝΤΙ - ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ 

Λέει: "Η Δικαιοσύνη δεν ειναι ανεξάρτητη" - "Οι βουλευτές είναι κούκλες." λέει: για τα διόδια, για τους τραπεζίτες, για το ΣΤΕ, "... Η γενιά του πολυτεχνείου είναι η γενιά του μνημονίου... προτείνει ενότητα στους Έλληνες, ένωση των δυνάμεων μας, όχι μ' αυτή την κυβέρνηση ή μ' αυτές τις κυβερνήσεις... οι περισσότεροι είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να υπάρξει ως αντιπροσωπευτικό είδος Έλληνα... ξεκαθάρισμα και ανάδειξη προσώπων που θέλουν και μπορούν... είναι τόσο μεγάλη η διαφθορά και οι διεφθαρμένοι... πώς θα πείσεις ικανά πρόσωπα να πατήσουν μέσα σε τόσο πολύ σκατό που το δημιούργησαν τόσο πολλοί σκατάνθρωποι... αυτοί οι τύποι που υπέγραψαν αυτού του είδους το μνημόνιο, που είναι φτιαγμένο για να μας πάρουν τη χώρα, να χάσουμε την Ελλάδα μας, διότι και αυτοί γνώριζαν και εμείς γνωρίζαμε όταν δεχόμαστε τους όρους ότι δεν μπορούμε να αποπληρώσουμε 350 δις Ευρώ... επομένως γιατί το έβαλαν στο τραπέζι?..."!!!!!

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

13 σχόλια:

marianaonice είπε...

Φοβερές αλήθειεςςς!!!!
Μπράβο του!
Όποιο κι αν είναι το κίνητρό του, για όποιο λόγο κι αν άνοιξε το στόμα του και εκστόμισε τόσα φοβερά πράγματα, μπράβο του!!

marianaonice είπε...

"Δεκα δικαστές και εισαγγελείς θα μπορούσαν να κάνουν θαύματα με προεξάρχοντα τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου"!!

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ είπε...

Αυτός ο δικήγόρος,είναι ίσως η εξαίρεση της σαπίλας του πολιτεχνίου. Σημασία έχει αφού κάτσεις στο συνταγμα μία εβδομάδα,να το υποστηρίξεις όλη σου την ζωή.Το να κάτεις στο Σύνταγμα για την ελευθερία σου, και την επόμενη,να ψάξεις με γνωστό... να βρείς θέση στον γιό σου,δεν έχει νοημα.Αυτοί είναι πάντα εκεί και γελάνε για τον χαμένο χρόνο σου.Και η έλλάδα έγινε έθνος,χρησιμοποιόντας την αρχαία Ελλάδα.Ο πραγματικός λόγος ήταν η ρεμούλα.Εμείς είμασταν οι πραγματικοί λάτρεις αυτού του Εθνους.Εμείς πιστέψαμ(στην Αρχαία Ελλάδα),και καλά κάναμε.

Φυρί-φυρί είπε...

Μεγάλες αλήθειες απο έναν άνθρωπο που δεν θεωρείται "εκτός συστήματος". Γεγονός που κάνει ακόμα πιο σοβαρές τις καταγγελίες του.

marianaonice είπε...

@Φυρί-Φυρί
Απορώ κι εγώ πώς τώρα βγήκε και φωνάζει... μέχρι τώρα τον θεωρούσα κι εγώ άνθρωπο του συστήματος που μια χαρά βολευόταν μ' αυτό.
Μήπως σκοπεύει να πολιτευτεί και έπιασε το σφυγμό του κόσμου για να υφαρπάξει κι αυτός τις ψήφους μας?
Για να δούμε... θα δείξει...
:))
Πάντως λέει αλήθειες κι ας είναι "κάρφωμα" εκ των έσω!
χαχαχααα!!

Ανώνυμος είπε...

Timeo Danaos et dona ferentes...

Ανώνυμος είπε...

Ναι,θα μας ενώσει ο καπερνάρος,ο μεγαλοδικηγόρος των δισκογραφικών εταιρειών. Θα μας ενώσει ένας τύπος που το 2003 είχε δηλώσει ότι από την φοροδιαφυγή των cd's το κράτος έχανε πιο πολλά από 60 δις τον χρόνο(τα φετικά έσοδα του προϋπολογισμού προβλέπεται να είναι περίπου 53-54 δις)

Ανώνυμος είπε...

kαμια φορά απο διαπλεκόμενους που ίσως και να θέλουν να διεκδικήσουν κάτι μαθαίνεις αλήθειες

Ανώνυμος είπε...

Μιλαει και μαλιστα με θρασος ο "κος" Καπερναρος δικηγορος του γνωστου Στεφανακου (ορα μαστρωπειες , φονοι , οργανωσεις "προστατων" ναρκωτικα και ολα τα συναφη) για ηθικη και δικαιοσυνη.
Ελεος πια.
Χαθηκε τελειως η μνημη απο τους Ελληνες.
Σε λιγο θα ακουσουμε (ισως)τον Βουλγαρακη ,τον Ρουσσοπουλο , τον Μαντελη η ακομη και τον Τζοχατζοπουλο να μιλουν για εντιμοτητα και ηθικη
Ειναι τοσο λοιπον ανεγκεφαλοι οι Ελληνες?

Ανώνυμος είπε...

ο Καπερνάρος του συστήματος? ειστε σοβαροί? ο Καπερνάρος κυριοι επειδη τυχαίνει να το γνωρίζω δεν εχει στοιχήσει στο κ΄ρατος ούτε μια δραχμή! ούτε επιτροπές ούτε αντιμοισθίες ούτε τίποτα! μαχόμενη δικηγορία κάνει και δουλέυει 12 ώρες.. ουτε σπιτια και εξοχικά έχει ούτε τίποτα..και ό,τι έχει το έχει αποκτήσει με ιδρώτα! αν δεν ξέρετε μην μιλάτε! αν είναι να θάψουμε και τους λιγοστούς ανθρώπους που είναι αξιόλογοι τότε δεν πάμε πουθενά! εσυ παπαηλα που λες για δισκογραφικές μπορείς να ρωτήσεις τι υποθέσεις έχει και με τι ασχολείται! είσαι παντελώς 'ασχετος...

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στον Καπερνάρο!!!Ένα χρόνο μετά απο αυτές τις δηλώσεις κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές πράγμα που σημαίνει ότι έκαναν λάθος όσοι τότε αναζήτησαν κίνητρο στα λεγόμενά του..Απλώς βγήκε και είπε αλήθειες, και τώρα τις διεκδικεί.Επειδή και εγώ είχα την τύχη να τον έχω γνωρίσει είναι πράγματι αληθινός και σε καμία περίπτωση εντός συστήματος!Απλά πολλές φορές ίσως γίνεται υπερβολικά εριστικός με υπουργούς και βουλευτές και κάποιοι αυτό του το χρεώνουν!

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΑΒΡΙΛΑΚΗΣ είπε...

εχω ενα μεγαλο θεμα κυριε βασιλη

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΚΥΡΙΕ ΒΑΣΙΛΗ