2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Ο Θρίαμβος της ….. Συμμετοχικής Δημοκρατίας του κ Παπανδρέου.

Τον Οκτώβρη του 2009 ο Τζωρτζ κερδίζει πανηγυρικά τις εκλογές και εγκαθιδρύει στην Ελλάδα τη Ελληνική Σοσιαλιστική Συμμετοχική Δημοκρατία (ΕΣΣΔ). Αμέσως μετονομάζει το Υπουργείο της Δημόσιας Τάξης (όπως λεγότανε επί καπιταλισμού της επάρατης ΝΔ) σε Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ώστε το σημαίνον του ονόματος να παραπέμπει αμέσως στο σημαινόμενο της αποστολής των δυνάμεων του Υπουργείου, που είναι πια η τρυφερή προστασία των πολιτών από τους εχθρούς του σοσιαλισμού, τους καπιταλιστές, τους βιομηχάνους, τις τράπεζες.
Οι δυνάμεις του καλού αρχίζουν και ενισχύουν τις θέσεις τους στην κυβέρνηση η οποία όπως ο Τζωρτζ υποσχέθηκε προεκλογικά είναι ολιγομελής με έμπειρα στελέχη το κάθε ένα σχετικό με το υπουργείο που αναλαμβάνει (π.χ. η κα Νταλάρα).
Ταυτόχρονα όμως, μοντέρνος άνθρωπος και μέσα στην εποχή του ο Τζωρτζ κηρύσσει την ένταξη του Ιντερνέτ μέσα στις διαδικασίες λειτουργίας της κυβέρνησης. Λατρεύει τον γόνιμο διάλογο που αναπτύσσεται στα Μπλογκς και από τις εναλλακτικές προτάσεις τους συντίθεται η νέα πολιτική της κυβέρνησης. Ο Τζωρτζ βαθιά δημοκράτης προκαλεί τους Μπλόγγερς. Κάντε μας κριτική! Πάρτε μέρος στην Συμμετοχική Δημοκρατία. Βέβαια οι Μπλόγγερς ανώνυμοι και ύποπτοι δεν φαίνονται διατεθειμένοι να συμπράξουν με ενθουσιασμό στην αλλαγή και κρατούν μια στάση αντιπαραγωγικής γκρίνιας.

Στην πορεία όμως ο εμπνευσμένος ηγέτης του ΠΑΣΟΚ προχωρεί ακόμα πιο πολύ και δηλώνει πολλαπλώς και επίσημα Αντιεξουσιαστής της εξουσίας, ένα βήμα ακόμα προς την ολοκλήρωση του οράματος της αυτόνομης αταξικής κομμουνιστικής κοινωνίας. Τα ΜΑΤ γίνονται πια όργανο δημοκρατίας στα χέρια του ευαίσθητου υπουργού Παπουτσή μέσω των οποίων γίνεται πια ο διάλογος με τις κοινωνικές τάξεις όπως π.χ. στην Κερατέα όπου για τέσσερις και πλέον μήνες ευρίσκεται σε εξέλιξη μία αυτόνομη παραγωγή πολιτικής δράσης και σχεδιασμού από τα ντόπια σοβιέτ και την κεντρική εξουσία που εκπροσωπείται πια από τα εξημερωμένα και δημοκρατικά ΜΑΤ. Καταγγελίες ότι άνδρες των ΜΑΤ μπαίνουν σε σπίτια προβάλλοντας τα όπλα τους σε γυναίκες και παιδιά και βρίζοντας τις γυναίκες πουτάνες και ότι δέρνουν τους κατοίκους ελέγχονται ως φήμες που διασπείρει ο αντιδραστικός ΣΥΡΙΖΑ στην προσπάθεια δυσφήμισης της Νέας Επαναστατικής Πολιτικής του Παπανδρέου (Ν.Ε.Π). Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αντέχει τον λαό στην εξουσία. Δεν αντέχει αυτή την αύρα της άμεσης δημοκρατίας όπου τα ΜΑΤ ως εκπρόσωποι της βαθιά δημοκρατικής κυβέρνησης συνδιαλέγονται αρμονικά με τους κατοίκους της πόλης στα πλαίσια εγκαθίδρυσης των νέων σχέσεων της εξουσίας με τον πολίτη. Ταυτόχρονα με την αλλαγή της δομής της εξουσίας ο Τζωρτζ προχωρά σε κινήσεις οικονομικής τακτικής που αφήνουν άφωνους αντιπολίτευση και καπιταλιστές. Ο λαός συσπειρώνεται γύρω από το πρόγραμμα του Τζωρτζ καταλαβαίνοντας τα βαθύτερα κίνητρα του ηγέτη τους γι’ αυτό το μεγάλο πείραμα εναλλακτικής διακυβέρνησης μιας χώρας. Ο Τζωρτζ το δηλώνει ξεκάθαρα «είμαι με τον λαό, και η ψυχή μου είναι μαζί του στις διαδηλώσεις». Για ξεκάρφωμα ο πονηρός Τζωρτζ, το αστέρι των τακτικών κινήσεων, συμμετέχει στην επίθεση του ΝΑΤΟ εναντίον της Λιβύης αποστομώνοντας και αφήνοντας εντελώς μετέωρους τους αμήχανους επικριτές του. Στο ΔΝΤ και στην ΕΚΤ τα έχουνε χαμένα. Η Μέρκελ παραπαίει σε αντιφατικές δηλώσεις. Ο Ομπάμα υποκλίνεται.
Δεν ξεχνά όμως και τις υποσχέσεις συμβόλαια που έδωσε στο λαό του. Πρώτα από όλα δηλώνει καθαρά ότι θα ματώσει ο ίδιος και ότι θα αποδοθούν ευθύνες και θα τιμωρηθούν αυστηρά όσο ψηλά και να ευρίσκονται όσοι εμπλέκονται στα φριχτά σκάνδαλα κατά του λαού όπως είναι του Βατοπεδίου, των Δομημένων Ομολόγων, της Ζήμενς, των υποβρυχίων κλπ. Οι ένοχοι έντρομοι με την αποφασιστικότητα του αρχηγού έχουν παγώσει και αρχίζουν ένας - ένας να παραδίδονται και να τα ομολογούν όλα, ο δε λαός καταλαβαίνει ότι τα πράγματα είναι σοβαρά και δεν θα γλιτώσει κανένας μιζαδόρος. Η εμπιστοσύνη του λαού στον Τζώρτζ μεγαλώνει συνεχώς η αγάπη γίνεται αφοσίωση και λατρεία.
Ουρές από συνταξιούχων που θέλουν να παραδώσουν τις συντάξεις τους για να σωθεί η χώρα, ουρές εργαζομένων με αιτήσεις απόλυσης, ουρές νέων με αίτημα την έλλειψη μέλλοντος στη ζωή τους. Όλα για τον Τζωρτζ και τη χώρα.
Παρασυρμένα από τον ισχυρό άνεμο της δημοκρατίας πολλά κόμματα συνειδητοποιούν ότι ήρθε η ώρα να φερθούν με υπευθυνότητα και σοβαρότητα και να βάλουν πλάτη στον Τζωρτζ τις κρίσιμες τούτες ώρες για τη χώρα. Η ΝΔ διστάζει λίγο, αλλά το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη, η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας και η Δημοκρατική Αριστερά του Κουβέλη απεμπολώντας τον αριστερίστικο λαϊκισμό και τις μικροκομματικές σκοπιμότητες συμπαραστέκονται στον Τζώρτζ χωρίς κανένα ίδιον όφελος (π.χ. να γίνουν υπουργοί σε ενδεχόμενη κυβέρνηση συμμαχίας στο άμεσο μέλλον). Η μεγάλη ιδέα της Σοσιαλιστικής Συμμετοχικής Δημοκρατίας έχει παρασύρει φίλους και αντιπάλους σε μία μέθεξη δημιουργίας υπέρ του λαού.
Μοναδική εξαίρεση στο λαϊκό πανηγύρι της αλλαγής, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, ένα μικρό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ αδυνατεί να καταλάβει τις νέες ανάγκες των καιρών και προσηλωμένος δογματικά σε παλιές ιδέες και λαϊκοαριστερίστικες τακτικές αντιστέκεται διαβάλλοντας την κυβέρνηση, γιαουρτώνοντας τα στελέχη της και απειλώντας τον αντιπρόεδρο με φυσική εξόντωση από έμμισθους Αλβανούς. Το κόμμα αυτό αποτελεί μαύρο στίγμα για την Ελληνική πολιτική σκηνή και ελπίζουμε να απομονωθεί εντελώς από το λαό.
Τέλος στα πλαίσια της διαλεκτικής εξέλιξης των γεγονότων μπορούμε πια ασφαλώς να πηγαίνουμε πότε - πότε βόλτες στο Σύνταγμα με το ΚΚΕ, που διοργανώνει εκδρομές γι’ αυτό τον σκοπό.
Η ελπίδα ανθίζει πια στα μάτια των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των νέων. Σε λίγες δεκαετίες οι θυσίες μας θα βγάλουν καρπούς. Τα δισέγγονά μας θα δούνε άσπρη μέρα και θα ζήσουνε και θα ευγνωμονούνε τον ένα και μοναδικό Τζωρτζ που θυσίασε την πατρίδα του τις ΗΠΑ για να έλθει να σώσει αυτή τη μικρή χώρα από τα νύχια του …. Αλαβάνου. Καλή σας νύχτα.

GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: