2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Ο Μίκης Θεοδωράκης σήμερα στην Κερατέα [βίντεο]



Τον περίμεναν να επισκεφθεί την Κερατέα αύριο, Κυριακή 10 Απριλίου, το απόγευμα. Ωστόσο, ο Μίκης Θεοδωράκης επέλεξε να πάει σήμερα το πρωί. Η υποδοχή που του επεφύλαξαν οι πολίτες στο μπλόκο τους ήταν αποθεωτική. Δείτε τα βίντεο που μας έστειλαν οι ρεπόρτερ μας και παρακολουθήστε την ομιλία του μεγάλου Έλληνα δημοκράτη και πατριώτη, Μίκη Θεοδωράκη.

Δείτε κι άλλα βίντεο και διαβάστε στο tsantiri.gr

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

«Η Κερατέα πρέπει να γίνει σύμβολο πάλης» είπε, απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους, και πρόσθεσε ότι οι κάτοικοι καταφέρνουν να τα βάλουν άοπλοι με τον κρατικό μηχανισμό, επειδή πιστεύουν στο δίκιο τους.

«Είναι πρωτοφανές αυτό που γίνεται, μια πόλη πολιορκημένη» τόνισε και συμπλήρωσε ότι όλοι οι Έλληνες πρέπει να παραδειγματιστούν από αυτόν τον αγώνα.

Ο Μίκης Θεοδωράκης υποστήριξε ότι πρόκειται για κρατική βία και δεν κατανοεί τη στάση της κυβέρνησης που, ενώ βλέπει παιδιά, γυναίκες και ηλικιωμένους να υπερασπίζονται την περιοχή τους, συνεχίζει την καταστολή.

Aνεμος είπε...

Και δεν έγινες εργατομανδαρίνος
Ούτε τέρας ιερό να κυνηγάς τον παραβάτη
Και τον ήρωα να κάνεις πίσω από το γραφείο
Σε αντίθεση αγεφύρωτη με τα παλιά παράσημά σου
Κομαντάντε Τσε Γκεβάρα

marianaonice είπε...

Ειναι συγκινητικό ένας γίγαντας της μουσικής τέχνης πάνω από 80 ετών να δίνει το παράγγελμα για πάλης ξεκίνημα και νέους αγώνες!