2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Να παρέμβει ο Εισαγγελέας Αρείου Πάγου. Οι πολίτες ωθούνται στην αυτοκτονία, από τους Τραπεζίτες και τα γραφεία ενημέρωσης


Anastasios Koutsoukos
ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΔΙΔΑΚΤΟΡΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ
PARIS V-SORBONNE
Υπόμνημα
Κύριε Πρωθυπουργέ
Κύριε Υπουργέ, Κύριες/οι Βουλευτές
Εισαγγελία Αρείου Πάγου, ΣΔΟΕ., ΣΕΔΔ., ΔΣΑ
Κοιν. ΜΜΕ.
Αθήνα, 29-3-2011


Θέμα: «Οι αυτοκτονίες, οι μαφιόζικοι εκβιασμοί  και τα Ψυχολογικά βασανιστήρια» των «υπερδανεισμένων δανειοληπτών». Υπάρχει ανέξοδη λύση: Μια Κρατική Τράπεζα ή το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ή η κάθε Τράπεζα να κάνει ένα «Πρόγραμμα συνολικής  μεταφοράς υπολοίπων δανείων - καρτών υπερδανεισμένων με χαμηλή μηνιαία δόση »!
1. Η καταγγελία της σύμβασης του δανείου ή της ρύθμισης οφειλών που γίνεται τώρα από την τράπεζα με την καθυστέρηση 3 δόσεων, ας παραταθεί στις 9 δόσεις! Έτσι θα ανακουφιστεί και ο πολίτης  από την καθημερινή πολιορκία των τραπεζών, τα εξώδικα, τις απειλές και τους εκβιασμούς.! Να σταματήσουν ισόβια οι κατασχέσεις και οι πλειστηριασμοί για 300 χιλιάδες Ευρώ.
2. Ο εκβιασμός και εκφοβισμός  των πολιτών γίνεται πολλές φορές, όπως λέγεται, από επίορκους δικηγόρους και δικηγορικά γραφεία, που βρίσκονται πίσω από τις εισπρακτικές εταιρίες και κάνουν ακόμα και πλειστηριασμούς «μαϊμού». Η εταιρία ενημέρωσης, συνεργάζεται πολλές φορές με δικηγορικά γραφεία, που χρησιμοποιούν παράνομα «συνεργάτες-τηλεφωνητές-
εκβιαστές-μαφιόζους», οι οποίοι δεν είναι δικηγόροι, ή είναι επίορκοι δικηγόροι, και  είναι  κοινοί εκβιαστές πολιτών. Καλούνται οι «δήθεν λαλίστατοι» Πρόεδροι των Δικηγορικών
 Συλλόγων να καθαρίσουν το δικηγορικό Σώμα από τους επίορκους δικηγόρους, γιατί είναι υπεύθυνοι αυτής της τραγωδίας


3. Η προμήθεια από τα παράνομα κέρδη των γραφείων ενημέρωσης - εισπρακτικών εταιρειών – μαφιόζων εκβιαστών ανέρχεται σε 5-20% του πληρωτέου ποσού, τα οποία δεν δηλώνονται ούτε στην Εφορία. Συνήθως και οι «συνεργάτες» έχουν ψευδώνυμα παράνομες πινακίδες κυκλοφορίας και μοιάζουν πιο πολύ με μαφιόζους, παρά με συνεργάτες δικηγόρων. Αυτά είναι «κοινά στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ» και κανένας δεν τολμά να γκρεμίσει την «βιομηχανία ενημερώσεων, εκβιασμών, δολοφονιών κατασχέσεων και πλειστηριασμών»!.
Καλούμε την Εισαγγελία, την Κυβέρνηση, το ΣΔΟΕ και το ΣΕΔΔ, να κατασχέσει τις ταινίες με τις  συνομιλίες των «συνεργατών» με τους «πελάτες» και να συλλάβουν την τραπεζο-εισπρακτική μαφία, για έσοδα από παράνομες δραστηριότητες και εκβιασμούς κατ’εξακολούθση..
4.  Αυτοκτονούν και βασανίζονται ψυχολογικά οι «υπερδανεισμένοι δανειολήπτες», με ευθύνη του Υπουργείου Οικονομικών,  των Τραπεζιτών και των γραφείων κατασχέσεων, ενώ υπάρχει ανέξοδη λύση: η κάθε Τράπεζα να κάνει ένα «Πρόγραμμα συνολικής  μεταφοράς υπολοίπων δανείων - καρτών υπερδανεισμένων»!
5. Είναι ανάγκη ή η κάθε Τράπεζα να κάνει ένα «Πρόγραμμα συνολικής μεταφοράς υπολοίπων δανείων - καρτών υπερδανεισμένων», ή να εκδοθεί εγκύκλιος  «μεταφοράς και συγκεντρώσεις σε ένα, υπολοίπων δανείων-καρτών υπερδανεισμένων»  ή να ψηφιστεί νέος συμπληρωματικός νόμος  του νόμου κ. Κατσέλη!
6. Μετά την «επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των δανείων της Ελλάδας», να γίνει «επιμήκυνση χρόνου αποπληρωμής των δανείων των πολιτών στις Τράπεζες»! Αντί να δίνουν οι πολίτες όλον τον μισθό τους στα δάνεια να δίνουν μόνο το 1/3 του μισθού τους! Να γίνουν συνολικά πακέτα μεταφοράς «κόκκινων» δανείων (στεγαστικών, καταναλωτικών, ανοικτών, επιχειρηματικών  κλπ και καρτών όλα σε ένα).
7. Έως σήμερα η κάθε Τράπεζα κάνει συγκεντρώσεις μόνο στα δικά της δάνεια- κάρτες και αν δεν υπάρχουν «εγγυήσεις» δεν προχωρεί σε μεταφορά δανείων-καρτών από άλλη Τράπεζα. Ουσιαστικά αν οι Τράπεζες ανταλλάξουν μεταξύ τους τα υπόλοιπα των δανείων των κοινών πελατών τους και αναλάβει η κάθε μία από ένα ποσοστό πελατών, τότε αμέσως λύνεται το πρόβλημα και οι Τράπεζες δεν θα χάσουν, ούτε θα κάνουν «κούρεμα». Και με την νέα Σεισάχθεια, δεν είναι ανάγκη να γίνει «κούρεμα δανείων»!
8. Να παρέμβει ο Εισαγγελέας Αρείου Πάγου. Οι πολίτες ωθούνται στην αυτοκτονία, από τους Τραπεζίτες και τα γραφεία ενημέρωσης,  ενώ υπάρχουν οι ανέξοδες λύσεις της Νέας Σεισάχθειας,  και πληρωμής των Τραπεζών και Σωτηρίας των πολιτών! Θα ωφεληθούν 8 εκατομύρια πολίτες!  Ηθικός αυτουργός των αυτοκτονιών, το Υπουργείο Οικονομικών που κωφεύει!
9. Δεν θα αλλάξουμε τον νόμο της κ. Κατσέλη, απλά θα βελτιώσουμε μερικά στοιχεία διακανονισμού, όπως  τον εξωδικαστικό συμβιβασμό, που θα είναι αυτόματος στον νέο νόμο και θα περιλαμβάνει όλους τους πολίτες, χωρίς να είναι αναγκαία η εκποίηση της περιουσίας τους!!
10. Η γραμμή 1018 δέχεται εκατοντάδες κλήσεις κάθε μέρα πολιτών που θέλουν να αυτοκτονήσουν! Έλεος! Να συλληφθεί και να παραπεμφθεί  ο Υπουργός Οικονομίας και οι Διοικητές τραπεζών για μαζικά βασανιστήρια και εξώθηση των πολιτών σε αυτοκτονία! Οι Τράπεζες δανείζονται με 1% από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και μεταδανείζουν τους πολίτες με 17-20%. Ποιος κερδίζει από αυτήν την παράνομη αύξηση των επιτοκίων; Να παρέμβει το ΣΔΟΕ για ανήθικο και παράνομο πλουτισμό των τραπεζιτών, που έχουν τα κέρδη και χρήματα στην Ελβετία…
Χρέη, ανεργία, δυσβάσταχτο κόστος ζωής και αυξημένες οικονομικές υποχρεώσεις οδηγούν ολοένα και περισσότερους Έλληνες στην αυτοκτονία... Η ψυχίατρος της γραμμής παρέμβασης για την αυτοκτονία 1018, είπε ότι το 2010 υπήρξαν συνολικά 2.500 κλήσεις από άτομα που είτε έκαναν σκέψεις αυτοκτονίας, είτε είχαν κάνει ήδη την απόπειρα, είτε από άτομα που ανησυχούσαν για κάποιο οικείο τους πρόσωπο. Το φαινόμενο είναι πολύ συχνό και ανησυχητικό εάν αναλογιστεί κανείς ότι από το 2007 οι κλήσεις που έχει δεχτεί το 1018 έχουν τετραπλασιαστεί. Οι
 περισσότερες περιπτώσεις ατόμων που απευθύνονται στο 1018 αντιμετωπίζουν έντονα οικονομικά προβλήματα, είναι άνεργοι ή ανησυχούν ότι θα μείνουν άνεργοι ή έχουν χρέη. Υπάρχουν βέβαια και άτομα που αντιμετωπίζουν οικογενειακά προβλήματα, αλλά οι περιπτώσεις αυτές είναι λιγότερες.
Αυτοκτονούν οι πολίτες! Τα άτομα που τηλεφωνούν συχνότερα στο 1018 είναι ηλικίας 40-49 ετών, ηλικίες που πλήττονται περισσότερο από την κρίση, ενώ οι περισσότερες κλήσεις γίνονται από Αττική και Κρήτη. Η γραμμή 1018 είναι υπηρεσία που υποστηρίζεται από το υπουργείο Υγείας. Λειτουργεί επί 24ωρου βάσεως και υποστηρίζεται από ψυχολόγους και ψυχιάτρους. Οι κλήσεις γίνονται ανώνυμα, ενώ η υπηρεσία συνεργάζεται με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στην περίπτωση που κάποιο άτομο έχει αναρτήσει στο Διαδίκτυο την επιθυμία του να
 αυτοκτονήσει.
Η ληστρική ολιγαρχία κάθε χώρας συσσωρεύει ανήθικα πλούτη μέσω του ληστρικού τραπεζικού συστήματος και των δυσβάστακτων επιτοκίων, τα οποία, ούτε επενδύει, ούτε δημιουργεί εργοστάσια, ούτε θέσεις εργασίας, ούτε διαθέτει στις κοινωνίες, ως όφειλε, αλλά τα αποθηκεύει, ως νέοι «άφρονες πλούσιοι», για να δημιουργήσει τεχνική έλλειψη χρήματος και να εξαναγκάσει τους πολίτες να ξανα-δανειστούν με νέους δυσβάστακτους όρους, για να πληρώσουν τα προηγούμενα χρέη! Οι πλούσιοι και οι «φτωχοί» σήμερα. «Ουκ αν λάβοις παρά τού μή
 έχοντος»!! Λουκιανός, (Μένιππος). Ποιος είναι ο ρόλος των πλουσίων κάθε χώρας; Μόνο να θησαυρίζουν παράνομα και ανήθικα, ως «άφρονες πλούσιοι» ή πρέπει να συνεισφέρουν ως «σύγχρονοι χορηγοί»; Οι άλλοτε «εθνικοί ευεργέτες» ή «χορηγοί» της αρχαιότητας, όχι μόνο δεν υπάρχουν σήμερα, αλλά με μεθόδους μαφίας υφαρπάζουν και ορμούν να κατακλέψουν και το τελευταίο ευρώ του κοσμάκη προς ίδιο ανήθικο πλουτισμό!
«ΔΕΙ ΓΑΡ ΤΟΥΣ ΕΥΠΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΠΟΙΕΙΝ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΙΣ ΠΟΛΙΤΑΙΣ», Δημοσθένης. «Πρέπει και οι εύποροι να κάνουν τους εαυτούς τους χρήσιμους για τους πολίτες», Δημοσθένης.
Όμως ποιος είναι ο ρόλος των πλουσίων κάθε χώρας; Μόνο να θησαυρίζουν ή έχουν και υποχρεώσεις; Στην αρχαία Αθήνα οι πλούσιοι προσέφεραν «χορηγία». Η χορηγία θεσμοθετείται για πρώτη φορά στην Αθηναϊκή Δημοκρατία του Κλεισθένη, στα τέλη του 6ου αιώνα π.Χ. Η πλήρης άνθησή της όμως συντελείται στον 5ο αιώνα π.Χ., στον Χρυσό Αθηναϊκό Αιώνα του Η χορηγία ήταν υποχρεωτική δια νόμου για τους 120 πιο εύπορους συγκριτικά πολίτες από την κάθε μία από τις δέκα φυλές της Αθήνας. Οι χορηγοί ανελάμβαναν όλα τα έξοδα της εκδήλωσης, όπως για
 παράδειγμα τα Παναθήναια, τα Ελευσίνια Μυστήρια, τα Διονύσια ή τα Ανθεστήρια. Σήμερα, αντίθετα, οι χορηγοί είναι μπορεί να είναι νομικά πρόσωπα, εταιρίες. Οι ιδιώτες, τα φυσικά πρόσωπα, που προσέφεραν στη νεότερη Ελλάδα και προσφέρουν και σήμερα χρήματα ή/και περιουσιακά στοιχεία τους στο κοινωνικό σύνολο, είναι και αποκαλούνται ευεργέτες ή δωρητές.
Στην χριστιανική κοινωνία ο «άφρων πλούσιος» καταδικάστηκε από τον Κύριο, γιατί ο Θεός είδε πως στην καρδιά του καθενός κρυβόταν η πλεονεξία. Θέλησε όμως να μας προφυλάξει από αυτό το μεγάλο πάθος με την παραβολή του άφρονα πλούσιου. Η δουλεία στην Ελλάδα απαγορεύτηκε αμέσως μετά τον Επανάσταση του 1821. Το σημερινό Σύνταγμα με το άρθρο 22, ορίζει ότι «οποιαδήποτε μορφή αναγκαστικής εργασίας απαγορεύεται» και «η εργασία αποτελεί δικαίωμα και προστατεύεται από το Κράτος, που μεριμνά για τη δημιουργία συνθηκών απασχόλησης όλων
 των πολιτών και για την ηθική και υλική εξύψωση του εργαζόμενου αγροτικού και αστικού πληθυσμού. Τα κρατικά-λαϊκά χρήματα να πάνε στην στήριξη των υπερδανεισμένων και όχι των τραπεζιτών.!! Το μέλλον άδηλον εστί! Και ας μην ξεχνάμε… μετά τον Σόλωνα ήρθε ο τύραννος Πεισίστρατος! Αντισταθείτε!
Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

Aνεμος είπε...

Η ληστρική ολιγαρχία κάθε χώρας συσσωρεύει ανήθικα πλούτη μέσω του ληστρικού τραπεζικού συστήματος και των δυσβάστακτων επιτοκίων, τα οποία, ούτε επενδύει, ούτε δημιουργεί εργοστάσια, ούτε θέσεις εργασίας, ούτε διαθέτει στις κοινωνίες, ως όφειλε, αλλά τα αποθηκεύει, ως νέοι «άφρονες πλούσιοι», για να δημιουργήσει τεχνική έλλειψη χρήματος και να εξαναγκάσει τους πολίτες να ξανα-δανειστούν με νέους δυσβάστακτους όρους, για να πληρώσουν τα προηγούμενα χρέη! Οι πλούσιοι και οι «φτωχοί» σήμερα. «Ουκ αν λάβοις παρά τού μή
έχοντος»!