2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Ακόμα δύο πολίτες αυτοκτόνησαν για τους Τραπεζίτες… και την «στημένη» οικονομική κρίση!


Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος
Διδάκτωρ Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου της Σορβόννης.


Οι ληστρικοί Τραπεζίτες και οι Εταιρίες Ενημέρωσης, οι παράνομες Δικηγορικές Εταιρίες εκβιασμού των πολιτών και οι ανίκανοι Υπουργοί Οικονομίας κα Ανάπτυξης, … οι σύγχρονοι Δυνάστες των πολιτών.. .
Αυτοκτονούν οι υπερδανεισμένοι πολίτες, για τα υπερκέρδη των μαφιόζων εκβιαστών τραπεζιτών και γραφείων ενημέρωσης - πλειστηριασμών!
Τεράστια τα υπερκέρδη των ληστρικών τραπεζιτών και των Δικηγορικών γραφείων ενημέρωσης εκβιασμού των πολιτών!
Όλο το Μνημόνιο πήγε στους Τραπεζίτες, που τρώνε και πίνουν εις υγεία των πολιτών!
Πολίτες , μην αυτοκτονείτε… γκρεμίστε τους ανίκανους από την εξουσία εδώ και τώρα!

Καλούμε την Εισαγγελία Αρείου Πάγου και Εφετών (οι άλλοι έχουν έργο μόνο να αρχειοθετούν σκάνδαλα) αν είναι όντως ανεξάρτητη, να αποδώσει αυτεπάγγελτη δίωξη εναντίον των Τραπεζιτών, των «γραφείων ενημέρωσης- κατασχέσεων» και των Υπουργών Οικονομίας και Ανάπτυξης, που ενώ υπάρχει ανέξοδη λύση δεν προχωρούν σκοπίμως στην «συνολική ρύθμιση δανείων υπερδανεισμένων πολιτών» μέσω μιας «Νέας Σεισάχθειας» , ενώ πριμοδοτούν δωρεάν με 110 δις τους Τραπεζίτες-δολοφόνους!!



Μακραίνει ο κατάλογος των δολοφονιών των τραπεζιτών ! Δύο άνθρωποι, ο ένας στα Τρίκαλα κι ο άλλος στην Εύβοια, χάθηκαν βάζοντας οι ίδιοι τέλος στη ζωή τους, μην μπορώντας να αντέξουν την δυσπραγία και τα οικονομικά προβλήματα που τους προκάλεσε η παρατεταμένη κρίση …Ένας 51χρονος απόστρατος αστυνομικός που είχε επενδύσει ό,τι είχε και δεν είχε σε μια επιχείρηση στο Κεφαλόβρυσο Τρικάλων, ήταν ο πρώτος από τους αυτόχειρες. Η σύζυγός του τον βρήκε να κρέμεται από το σχοινί που είχε δέσει σε ένα σιδερένιο δοκάρι στην αποθήκη της επιχείρησής τους και ειδοποίησε το τοπικό τμήμα. Ο άτυχος άνδρας άφησε πίσω του δύο κόρες. Στο Μύτικα Χαλκίδας, ένας 34χρονος άνδρας αυτοπυροβολήθηκε με το κυνηγετικό όπλο που βρέθηκε δίπλα του, χωρίς τίποτε να προδικάζει ότι θα κατέφευγε στην αυτοκτονία. Η μητέρα του, που άκουσε τον πυροβολισμό και έτρεξε να δει τι είχε συμβεί, υπέστη νευρικό κλονισμό όταν αντίκρισε το παιδί της νεκρό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αυτόχειρας ήταν άνεργος και αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα λόγω δανείων.

Αυτοκτόνησε και άλλος ένας πολίτης πριν λίγες μέρες στην Αράχοβα, λόγω χρεών, λόγω των ηθικά υπεύθυνων Υπουργών!
«Δεν υπάρχει Βουλευτική ασυλία, για αυτόφωρα κακουργήματα»!
Ελληνικό Σύνταγμα, Άρθρο 62, 1..

Ακόμα ένας μάρτυρας στον βωμό των ληστρικών Τραπεζιτών, μέσα στην «στημένη» οικονομική κρίση!!
«Όσο διαρκεί η βουλευτική περίοδος ο βουλευτής δεν διώκεται ούτε συλλαμβάνεται ούτε φυλακίζεται ούτε με άλλο τρόπο περιορίζεται χωρίς άδεια του Σώματος…. Δεν απαιτείται άδεια για τα αυτόφωρα κακουργήματα». Σύνταγμα, Άρθρο 62, 1.
Ηθικός αυτουργός της αυτοκτονίας οι Τραπεζίτες, οι Υπουργοί Οικονομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, που πρέπει να συλληφθούν με την διαδικασία του «αυτοφώρου».

Επισημαίνεται ότι όταν υπάρχει «αυτόφωρο κακούργημα, αδίκημα ανθρωποκτονίας» ο βουλευτής ή Υπουργός σύμφωνα με τον νόμο «περί ευθύνης Υπουργών», δεν καλύπτεται από την λεγόμενη «ασυλία» και συλλαμβάνεται αμέσως!! Και επειδή η ίδια «κακουργηματική τακτική» των Υπουργών συνεχίζεται καθημερινά μπορεί οποιοσδήποτε «έντιμος» Εισαγγελέας να τους συλλάβει με την διαδικασία του αυτοφώρου χωρίς να ερωτηθεί καθόλου η Βουλή!

Υπάρχει λύση στον φόρο αίματος: η Νέα Σεισάχθεια και η συγκέντρωση όλων των οφειλών των υπερδανεισμένων σε «ένα πακέτο» στο Ταμείο Παρακαταθηκών, που δεν θα ξεπερνά τον 1/3 του μηνιαίου μισθού του πολίτη, με τα 30 δις που θα δοθούν στο Ταμείο Παρακαταθηκών!!

Ο 64χρονος επιχειρηματίας στην Αράχοβα, είχε δέσει σκοινί στα κάγκελα του κεντρικού δρόμου δίνοντας με αυτόν τον τρόπο τέλος στην ζωή του, λόγω χρεών.

Καλούμε την Εισαγγελία, την Κυβέρνηση, το ΣΔΟΕ και το ΣΕΔΔ, να κατασχέσει τις ταινίες με τις συνομιλίες των «συνεργατών των γραφείων ενημέρωσης – δικηγορικών γραφείων εκβιαστών» με τους «πελάτες» και να συλλάβουν την τραπεζο-εισπρακτική μαφία, για έσοδα από παράνομες δραστηριότητες και εκβιασμούς κατ’εξακολούθση…

Με την ευκαιρία του νέου νομοσχεδίου για «Αναμόρφωση πλαισίου λειτουργίας Ταμείου Παρακαταθηκών…», να εισαχθεί διάταξη, ή να εκδοθεί εγκύκλιος «μεταφοράς και συγκεντρώσεις σε ένα δάνειο «πακέτο», με χαμηλό επιτόκιο, των υπολοίπων δανείων-καρτών υπερδανεισμένων» στο οποίο η μηνιαία δόση δεν θα υπερβαίνει το 1/3 του μηνιαίου μισθού του πολίτη.

Στην ποινή των πολιτών , οι Τραπεζίτες , όρισαν φόρο αίματος: Να αυτοκτονούν οι υπερδανεισμένοι πολίτες, ως θυσία στους Τραπεζίτες και εκατομμύρια υπερδανεισμένοι πολίτες να κατασπαράσσονται ψυχολογικά κάθε μήνα από τους ληστρικούς Τραπεζίτες και την μαφία των γραφείων ενημέρωσης – εκβιασμού – πλειστηριασμών του σύγχρονου Μινώταυρου.

Ξυπνούν σιγά - σιγά οι ευρωπαίοι Σοσιαλιστές, ενώ στην Αθήνα ο ύπνος συνεχίζεται!

Οι Τροϊκανοί ξανάρχονται…

"Το να είναι κανείς Ευρωπαίος θα απαιτούσε βοήθεια προς την Ελλάδα με τη δημιουργία ενός ταμείου και με ευρωπαϊκά δάνεια και όχι διμερή δάνεια και δάνεια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου", Μαρτίν Ομπρί

Ανασχηματισμός , αλλαγή πορείας και να επιστρέψουν τα χρήματα οι Τραπεζίτες στους Πολίτες και η Γερμανία τις πολεμικές αποζημιώσεις!

Η ηγέτης του γαλλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος Μαρτίν Ομπρί είναι το νέο πρόσωπο στην κούρσα για την Γαλλική Προεδρία. Η κ. Ομπρί έχει ήδη κάνει κριτική στην Ε.Ε και τα θεσμικά όργανά της για την έλλειψη αλληλεγγύης στην Ελλάδα και την υιοθέτηση της γραμμής Μέρκελ, που δίνει ρόλο στο ΔΝΤ για τις εσωτερικές ευρωπαϊκές υποθέσεις. "Η Ευρώπη θα χαθεί σύντομα από τα ραντάρ της Ιστορίας εάν συνεχίσει να λειτουργεί κατ΄αυτόν τον τρόπο", ανέφερε η κ. Ομπρί και πρόσθεσε: Όπως υποστήριξε η επικεφαλής του γαλλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος, "θα έπρεπε να δοθεί βοήθεια στην Ελλάδα όχι μόνο γιατί είναι η γη στην οποία γεννήθηκε ο ευρωπαϊκός ουμανιστικός πολιτισμός, αλλά και γιατί πίσω από τις επιθέσεις κατά της Ελλάδας υπάρχει μια επίθεση κατά του ευρώ και της Ευρώπης". Η κ.Ομπρί χαρακτήρισε ανησυχητικό το γεγονός ότι η Γερμανία και η Γαλλία, που υπήρξαν πρωτεργάτες της ευρωπαϊκής οικοδόμησης, δεν δείχνουν να έχουν καταλάβει αυτήν την πρόκληση.

Το χρέος του Ελληνικού Κράτους και ο χρέος των Ελλήνων πολιτών…. Ούτε αναδιάρθρωση, ούτε «κούρεμα», ούτε εκλογές.

Να ζητήσει επίσημα η Ελλάδα από την Ελβετία την επιστροφή των 600 δις, που έχουν εκεί οι Έλληνες ολιγάρχες και οι τραπεζίτες! Να κατασχεθεί το 1/3 της αμύθητης περιουσίας των ολιγαρχικών, πολιτικών και τραπεζιτών, εδώ και τώρα!

Οι «τζάμπα μάγκες» Τραπεζίτες, δεν επενδύουν τα δικά τους χρήματα, αλλά διαχειρίζονται τις καταθέσεις των πολιτών και έτσι θησαυρίζουν και πλουτίζουν ως νέοι κηφήνες, εις βάρος του κοινωνικού συνόλου! Επιπλέον ζητούν 110 δις χάρισμα – ως φόρο αίματος - για να καλύψουν τις δικές τους ατασθαλίες, ενώ τα υπερκέρδη τους είναι στον λαβύρινθο των Τραπεζών της Ελβετίας!! Αντισταθείτε!

Σήμερα, η Νέα Σεισάχθεια μπορεί να πραγματοποιηθεί και οι πολίτες να σωθούν από την αυτοκτονία και η αγορά να ανασάνει!

Δεν κατέρρευσε ο Δημόσιος τομέας αλλά ο νέο-φιλελευθερισμός και οι ιδιωτικές τράπεζες της Αμερικής, η δήθεν κρίση επεκτάθηκε στην Ευρώπη, όπου επικρατεί η νέο-φασίστρια κ. Μέρκελ και πληρώνουν πάντα οι «μικροί», που δεν αντιστέκονται!

Έρχεται το τέλος του «υπάρχοντος μαφιόζικου τραπεζικού καπιταλισμού», μετά το τέλος του «υπάρχοντος σοσιαλισμού». Ενώ η Ελλάδα δεν είχε κανένα πρόβλημα, κατάντησε «Φιλιππίνες»!. Η νέο-Φεουδαρχία, που πήρε την εξουσία μετά την πτώση του Νεοφιλελευθερισμού – λόγω της μη αντίδρασης, τότε, των σοσιαλιστικών κομμάτων- , δεν μπόρεσε τελικά να επικρατήσει πλήρως απέναντι στους πολίτες και τα Κράτη – λόγω της απρόσμενης αντίδρασης των πολιτών - και αναμένεται η αναστήλωση της Αστικής δημοκρατίας. Ας αρχίσουμε από το γκρέμισμα των νέο-φεουδαρχών τραπεζοκρατών – ολιγαρχικών μαφιόζων.

Όλο το Μνημόνιο πήγε στους Τραπεζίτες, που τρώνε και πίνουν εις υγεία των πολιτών!

«ΔΕΙ ΓΑΡ ΤΟΥΣ ΕΥΠΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΠΟΙΕΙΝ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΙΣ ΠΟΛΙΤΑΙΣ», Δημοσθένης. «Πρέπει και οι εύποροι να κάνουν τους εαυτούς τους χρήσιμους για τους πολίτες», Δημοσθένης.

Όλοι «χρωστάμε» στους ληστρικούς τραπεζίτες, και κανείς δεν ψάχνει πώς βρήκαν τα χρήματα οι τραπεζίτες, για να δανείζουν Κράτη και Πολίτες :

Μα από τα χρήματα των πολιτών, που χαρίζονται αφειδώς στους Τραπεζίτες …. Για να διασωθούν, από την τοκογλυφία και τον εκβιασμό και την στημένη κρίση. Αντί να απολύονται ο Δημόσιοι Υπάλληλοι να απολυθούν οι Τραπεζοϋπάλληλοι – εκβιαστές - συνένοχοι των τραπεζιτών! Αντί να κλείνουν τα σχολεία να κλείσουν οι Τράπεζες και να μειωθούν στο μισό τα άχρηστα Τραπεζικά υποκαταστήματα!
Επείγον: Η καταγγελία της σύμβασης του δανείου ή της ρύθμισης οφειλών ας παραταθεί στις 9 δόσεις καθυστέρησης, ενώ συνθλίβονται οι δανειολήπτες με την καταγγελία στους 3 μήνες, όπως γίνεται τώρα από την τράπεζα με την καθυστέρηση 3 δόσεων. Έτσι θα ανακουφιστεί και ο πολίτης από την καθημερινή πολιορκία των τραπεζών!

Αν δεν γίνει αυτό, να ψηφιστεί νέος συμπληρωματικός νόμος του νόμου κ. Κατσέλη, Σύνολο παροχών και εγγυήσεων 78 δισ. ευρώ για τις τράπεζες και αυτές δεν κάνουν τίποτα για τους πολίτες, ενώ προγραμματίζονται άλλα 30 δις!

Ας επιλεγεί ή το Ταμείο Παρακαταθηκών, ή μια Κρατική Τράπεζα ή στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, στην οποία θα δοθούν τα 30 δις, η οποία θα επιφορτιστεί στην συγκέντρωση των «οφειλών των υπερδανεισμένων»! Ενώ, η Ελλάδα, δήθεν, χρεοκοπεί και τα υπερ-κέρδη των τραπεζιτών είναι σκανδαλώδη, δεν επανεπενδύονται και βγαίνουν στο Εξωτερικό παράνομα (!) Επιπλέον τους χαρίζονται 110 δις.

Στο νομοσχέδιο «Αναμόρφωση πλαισίου λειτουργίας Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους, Δημοσίων Επιχειρήσεων και Οργανισμών, Σύσταση Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας και άλλες διατάξεις», που κατατέθηκε στη Βουλή από το υπουργείο Οικονομικών. Ουσιαστικά, οι επίτροποι του Δημοσίου θα έχουν το δικαίωμα του βέτο για όλες τις αποφάσεις της τράπεζας που αφορούν την νομική ή χρηματοοικονομική κατάστασή της. Με τις άλλες διατάξεις του νομοσχεδίου, το Δημόσιο προχωρά στον διαχωρισμό των δραστηριοτήτων του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων (με το τραπεζικό τμήμα να είναι «διαθέσιμο» σε πιθανές αναδιαρθρώσεις του ελληνικού πιστωτικού συστήματος).

Ακόμη και για τις πλέον μείζονες αποφάσεις μιας τράπεζας, όπως για παράδειγμα αυτές που αφορούν στη συγχώνευση με άλλο πιστωτικό ίδρυμα ή στην εξαγορά άλλου πιστωτικού ιδρύματος, θα έχουν δικαίωμα αρνησικυρίας (βέτο) οι επίτροποι, οι οποίοι θα τοποθετηθούν στα πιστωτικά ιδρύματα, που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα των πρόσθετων εγγυήσεων ύψους 30 δις. Ευρώ. Δικαίωμα βέτο των επιτρόπων του δημοσίου στις τράπεζες. Θα έχουν δικαίωμα παρέμβασης για όλες τις σημαντικές αποφάσεις των τραπεζών.

Ο εκβιασμός και εκφοβισμός των πολιτών γίνεται πολλές φορές, όπως λέγεται, από επίορκους δικηγόρους και δικηγορικά γραφεία, που βρίσκονται πίσω από τις εισπρακτικές εταιρίες και κάνουν ακόμα και πλειστηριασμούς «μαϊμού». Η εταιρία ενημέρωσης, συνεργάζεται πολλές φορές με δικηγορικά γραφεία, που χρησιμοποιούν παράνομα «συνεργάτες-τηλεφωνητές-εκβιαστές-μαφιόζους», οι οποίοι δεν είναι δικηγόροι, ή είναι επίορκοι δικηγόροι, και είναι κοινοί εκβιαστές πολιτών. Καλούνται οι «δήθεν λαλίστατοι» Πρόεδροι των Δικηγορικών Συλλόγων να καθαρίσουν το δικηγορικό Σώμα από τους επίορκους δικηγόρους, γιατί είναι υπεύθυνοι αυτής της τραγωδίας. ...

Η προμήθεια από τα παράνομα κέρδη των γραφείων ενημέρωσης - εισπρακτικών εταιρειών – μαφιόζων εκβιαστών ανέρχεται σε 5-20% του πληρωτέου ποσού, τα οποία δεν δηλώνονται ούτε στην Εφορία. Συνήθως και οι «συνεργάτες» έχουν ψευδώνυμα παράνομες πινακίδες κυκλοφορίας και μοιάζουν πιο πολύ με μαφιόζους, παρά με συνεργάτες δικηγόρων. Αυτά είναι «κοινά στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ» και κανένας δεν τολμά να γκρεμίσει την «βιομηχανία ενημερώσεων, εκβιασμών, δολοφονιών κατασχέσεων και πλειστηριασμών»!.

Αυτοκτονούν και βασανίζονται ψυχολογικά οι «υπερδανεισμένοι δανειολήπτες», με ευθύνη του Υπουργείου Οικονομικών, των Τραπεζιτών και των γραφείων κατασχέσεων, ενώ υπάρχει ανέξοδη λύση: η κάθε Τράπεζα να κάνει ένα «Πρόγραμμα συνολικής μεταφοράς υπολοίπων δανείων - καρτών υπερδανεισμένων»!

Εκατομμύρια τα παράνομα, τοκογλυφικά, έσοδα μαφιόζων εκβιαστών τραπεζιτών από την «βιομηχανία ενημερώσεων, εκβιασμών, δολοφονιών κατασχέσεων και πλειστηριασμών», ενώ υπάρχει ανέξοδη λύση: η κάθε Τράπεζα να κάνει ένα «Πρόγραμμα συνολικής μεταφοράς υπολοίπων δανείων - καρτών υπερδανεισμένων», ή Σε νέο πρόγραμμα, ή νομοσχέδιο ή εγκύκλιο «μεταφοράς υπολοίπων δανείων-καρτών υπερδανεισμένων σε ένα χαμηλότοκο δάνειο», σε μια Κρατική τράπεζα ή στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Ας γίνει μια Νέα σεισάχθεια, στην οποία θα μπορούσε να περιληφθεί:

1. Αυτόματη ενοποίηση όλων των δανείων και καρτών του πολίτη (που έχει σε όλες τις τράπεζες) σε ένα δάνειο (σε μια τράπεζα) με αίτησή του (άσχετα αν έχει καθυστερημένες δόσεις ή είναι στον Τειρεσία, ή έχει γίνει καταγγελία, ή έχει δικαστική παραγγελία) με χαμηλό επιτόκιο, και δόση που δεν θα ξεπερνά το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του πολίτη. Ουσιαστικά οι 10 τράπεζες θα αναλάβει η κάθε μία το 10% των υπερδανεισμένων.

2. Η καταγγελία της σύμβασης του δανείου ή της ρύθμισης οφειλών που γίνεται τώρα από την τράπεζα με την καθυστέρηση 3 δόσεων, ας παραταθεί στις 9 δόσεις! Έτσι θα ανακουφιστεί και ο πολίτης από την καθημερινή πολιορκία των τραπεζών! Οι πολίτες αναγκάζονται να ξαναδανειστούν για να πληρώσουν τις προηγούμενες δόσεις και έτσι μπαίνουν σε έναν «φαύλο κύκλο ατέλειωτου υπερδανεισμού», όπου στο τέλος υπάρχει η αυτοκτονία!

3. Αν ένας πολίτης πληρώνει δόσεις πάνω από το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του τότε αυτόματα μετατρέπετε σε νέο-σκλάβο των τραπεζιτών, πράγμα αντισυνταγματικό και παράνομο! Τα επιτόκια των καταναλωτικών και καρτών, να μειωθούν ως επιτόκια στεγαστικών. Καμία ρύθμιση με υψηλότερο επιτόκιο του υπάρχοντος!

4. Ήδη το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο κάνει «συγκεντρώσεις οφειλών» έως 60 χιλιάδες με την προϋπόθεση να έχουν πληρωθεί οι προηγούμενες δόσεις, πράγμα αδύνατον! Να γίνονται οι συγκεντρώσεις οφειλών και ας μην έχουν πληρωθεί οι προηγούμενες δόσεις! Μόνο έτσι θα σωθεί ο κοινωνικός ιστός! Αυτό μπορεί να γίνει και με μια απλή εγκύκλιο του Προέδρου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Αντί να δίνουν «χάρισμα» επιπλέον 6 χιλιάδες σε όποιον κάνει μεταφορά, ας δίνουν αυτά τα 6 χιλιάρικα για πληρωμή των καθυστερημένων δόσεων του πολίτη. Δηλαδή να μεταφέρουν τα δάνεια και τις κάρτες άσχετα αν έχουν πληρωθεί οι καθυστερημένες δόσεις. Τον ρόλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου μπορεί να παίξει, με εγκύκλιο, και οποιαδήποτε Τράπεζα σωτηρίας υπερδανεισμένων!

5. Οι «συγκεντρώσεις οφειλών υπερδανεισμένων», ας γίνουν σε «πακέτα» ανά κατηγορία, ακόμα και για όσους δεν έχουν εγγυήσεις ή δεν έχουν υποθήκες, π.χ. για 50.000 μηνιαία δόση 250 ευρώ. Για 100.000 μηνιαία δόση 500 και για 150.000 μηνιαία δόση 750 ευρώ. Τέλος για 200 χιλιάδες η μηνιαία δόση να είναι 1.000 ευρώ! Για όσους έχουν ήδη υποθήκες οι δόσεις μπορεί να είναι μικρότερες! Το επιτόκιο των στεγαστικών να είναι ίδιο με το επιτόκιο μεταφοράς υπολοίπων, γιατί σε όλες τις περιπτώσεις οι τράπεζες δανείζουν τα ίδια χρήματα, οπότε δεν υπάρχει διαφορά στεγαστικού και καταναλωτικού.

6. Η διαβάθμιση των υπερχρεωμένων και υπερδανεισμένων σε κατηγορίες θα είναι προς όφελος του πολίτη, των τραπεζών, αλλά και θα σταθεί και εμπόδιο στη δημιουργία μιας νέας γενιάς υπερδανεισμένων μελλοντικά. Αφού δούμε συνολικά όλες τις οφειλές του πολίτη μέσω Τειρεσία, να υπάρξει διακανονισμός, ούτως ώστε να μην πληρώνει μηνιαίες δύσεις στο σύνολο των οφειλών του προς όλες τις τράπεζες, οι οποίες θα καταμερίζονται αναλογικά σε όλα τα δάνεια ή τράπεζες που χρωστάει που δεν θα ξεπερνά το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του πολίτη. Σήμερα ο κάθε πολίτης δίνει το σύνολο του μισθού του (ακόμα και το διπλάσιο του μισθού του ή ξαναδανείζεται αυτός ή οι συγγενείς του) για τα δάνεια που έχει σε διάφορες τράπεζες, ενώ αν γίνουν οι «συγκεντρώσεις οφειλών υπερδανεισμένων», τότε θα δίνει ένα μικρό μέρος του μισθού του και θα μπορεί να ζει αρμονικά! «Ρύθμιση δανείων» επιτρέπεται ανά έτος, ανάλογα την οικονομική επιβάρυνση του πολίτη. Επιτρέπεται μη καταβολή 3 δόσεων ανά έτος, λόγω οικονομικής κρίσης (π.χ. Χριστούγεννα, Πάσχα, Αύγουστο, ως εξισορρόπηση από την κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού). Αν ξεκινήσει μια Τράπεζα να κάνει «μεταφορές – συγκεντρώσεις υπολοίπων υπερδανεισμένων», τότε θα ακολουθήσουν και άλλες, αφού θα απελευθερωθούν κεφάλαια! Καλύτερα να μην δίνονται νέα δάνεια, αλλά να γίνονται συγκεντρώσεις-μεταφορές δανείων υπερδανεισμένων!

7. Πολλές τράπεζες, όπως το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, προτείνουν «συγκέντρωση οφειλών», αλλά αφού ο πολίτες έχει πληρώσει όλες τις δόσεις, κάτι εξωπραγματικό! Ας γίνονται οι «συγκεντρώσεις οφειλών υπερδανεισμένων», χωρίς την καταβολή των προηγουμένων και ας είναι και στον Τειρεσία! Με αυτές τις ρυθμίσεις και μια ανάσα θα πάρουν οι υπερχρεωμένοι δανειολήπτες και μια σχετική ρευστότητα θα υπάρξει, αφού οι δανειολήπτες δίνουν όλο τον μισθό τους στις δόσεις στις τράπεζες! Για παράδειγμα ένας πολίτης έχει 10 δάνεια – κάρτες σε 10 τράπεζες και πληρώνει συνολικά 2.000 τον μήνα για τα 100 χιλιάδες δάνειο συνολικό. Αν συγκεντρώσει αυτά τα δάνεια – κάρτες σε μια τράπεζα θα πληρώνει μόνο 250 ευρώ τον μήνα! Οι τράπεζες αρνούνται έως τώρα να κάνουν συγκεντρώσεις οφειλών υπερδανεισμένων, που είναι στον Τειρεσία.

8. Απαγόρευση κάθε είδους κατάσχεσης, προσημείωσης, πλειστηριασμού για οφειλές έως 300.000 χιλιάδες. Καμία νέα προσημείωση ή υποθήκη για τις μεταφορές υπολοίπων υπερδανεισμένων. Επιτέλους, οι Τράπεζες, σε συνεργασία με δικηγορικά γραφεία εκβιασμών και κατασχέσεων δεν μπορούν να κατασχέσουν και να υποθηκεύσουν, όλα τα σπίτια του κοσμάκη και μάλιστα σε «πλειστηριασμούς μαϊμού και στημένους»!

9. Απαγόρευση στις τράπεζες που ζητούν εκβιαστικά από επιχειρηματίες και ιδιώτες να υπογράψουν νέα δανειακή σύμβαση με δυσχερέστερους όρους και με υψηλότερο επιτόκιο

Θετικός o Νόμος 3869/2010 (ΦΕΚ 130/Α/03.08.2010) «ρύθμιση των οφειλών υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων και άλλες διατάξεις», αλλά μερικές σημαντικές βελτιώσεις, τροποποιήσεις της ασάφειας και χρονοβόρας διαδικασίας μπορεί να γίνουν, προς όφελος του Πολίτη!.

Η ληστρική ολιγαρχία κάθε χώρας συσσωρεύει ανήθικα πλούτη μέσω του ληστρικού τραπεζικού συστήματος και των δυσβάστακτων επιτοκίων, τα οποία, ούτε επενδύει, ούτε δημιουργεί εργοστάσια, ούτε θέσεις εργασίας, ούτε διαθέτει στις κοινωνίες, ως όφειλε, αλλά τα αποθηκεύει, ως νέοι «άφρονες πλούσιοι», για να δημιουργήσει τεχνική έλλειψη χρήματος και να εξαναγκάσει τους πολίτες να ξανα-δανειστούν με νέους δυσβάστακτους όρους, για να πληρώσουν τα προηγούμενα χρέη! Οι πλούσιοι και οι «φτωχοί» σήμερα. «Ουκ αν λάβοις παρά τού μή έχοντος»!! Λουκιανός, (Μένιππος). Ποιος είναι ο ρόλος των πλουσίων κάθε χώρας; Μόνο να θησαυρίζουν παράνομα και ανήθικα, ως «άφρονες πλούσιοι» ή πρέπει να συνεισφέρουν ως «σύγχρονοι χορηγοί»; Οι άλλοτε «εθνικοί ευεργέτες» ή «χορηγοί» της αρχαιότητας, όχι μόνο δεν υπάρχουν σήμερα, αλλά με μεθόδους μαφίας υφαρπάζουν και ορμούν να κατακλέψουν και το τελευταίο ευρώ του κοσμάκη προς ίδιο ανήθικο πλουτισμό!

Το τηλεγράφημα… προς τους δεξιόστροφους εθνοπροδότες:

«Όταν δεις ξαφνικά μπροστά σου, τους πολίτες να σε λιθοβολούν στην πλατεία Συντάγματος δεν θα προλάβεις να φωνάξεις την Αστυνομία: Η Αστυνομία, όπως και οι πόρνες του γραφείου σου, είναι με τον εκάστοτε ισχυρό. Το έπαιξες «παρτάκιας», εκμεταλλεύτηκες τον ανήμπορο γιο του Ανδρέα Παπανδρέου για να ανέβεις, και απεδείχθης πονηρός και αφού έδιωξες τα έντιμα στελέχη, - έδωσες θέσεις μόνο σε δεξιούς ενώ οι δήθεν «σύντροφοί» σου πεινάνε και χρωστάνε για σένα - οικειοποιήθηκες τους δημοκρατικούς αγώνες για να πλουτίσεις σε βάρος της χώρας σου, πουλώντας την Πατρίδα σου. Όσους αντιδρούσαν, τους ονόμασες μαζί με τους πουλημένους δημοσιογραφίσκους και τους καταγέλαστους δημοσκόπους, ως «γραφικούς», για να τους απομονώσεις, ενώ προώθησες τη σήψη, τη διαφθορά την κομματική πορνεία. Οι ίδιοι οι αγοραστές της Πατρίδας σου, οι Γερμανοί σε χρησιμοποίησαν και τώρα σε εκτελούνε, γιατί δεν θέλουν τους προδότες! Μόνος σου θα πιείς το ποτήρι και πριν σβήσεις, θα θυμηθείς το τέλος του Ιούδα με τα 30 αργύρια, δεν θα σε σώσουν»! Φύγε τώρα, μέσα στην νύχτα, πριν σε προλάβει η Αυγή! (Δρ Κουτσούκος)!

Μόνο μια Κυβέρνηση γνήσιου ΠΑΣΟΚ, που θα ενώσει την παράταξη, θα μπορέσει να σώσει την Ελλάδα! Ανασχηματισμός και όχι εκλογές, εδώ και τώρα!

Τα κρατικά-λαϊκά χρήματα να πάνε στην στήριξη των υπερδανεισμένων και όχι των τραπεζιτών.!! Το μέλλον άδηλον εστί! Και ας μην ξεχνάμε… μετά τον Σόλωνα ήρθε ο τύραννος Πεισίστρατος! Αντισταθείτε!

Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος

Πολιτευτής ΠΑΣΟΚ Β΄ ΑΘΗΝΑΣ

Κολοκοτρώνη 7 Πεύκη Τ.Κ. 151 21 Αθήνα Τηλ. 6980 203968 begin_of_the_skype_highlighting            6980 203968      end_of_the_skype_highlighting
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

4 σχόλια:

marianaonice είπε...

Kανεις δεν θα πληρώσει για αυτά τα σιωπηρά εγκλήματα... Καμία ευθύνη κανενός!!

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ είπε...

Δεν πιστέυω να πιστέυετε,οτι θα τους τιμωρίσει η δικαιοσύνη; Αφου και η δικαιοσύνη είναι στο στόχαστρο.Θα περάσουν και απο εκεί οι πέτρες,να είστε σίγουροι.Αυτοί νομιμοποιήσαν τις συμφωνίες τον ''καλών'' μας πολιτικών.

Ανώνυμος είπε...

Δεν πρόκειται για αυτοκτονίες, αλλά για δολοφονίες.

Φυσικά εν ονόματι των νόμων των τοκογλύφων δολοφόνων...

Aνεμος είπε...

Δεν πρόκειται για αυτοκτονίες, αλλά για δολοφονίες.
αυτό ακριβώς
παπαηλιας-υφαντης
που είναι η δικαιοσύνη;