2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΚΕΤΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ


ΕΠΤΑ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΡΟΛΟ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΕΣΚΑΠΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ
ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ...ΘΥΜΙΖΕΙ ΛΙΒΥΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΜΑΣ
http://freeblogers.listen2myradio.com
αυτά δεν θα περάσει….
.



Ο βουλευτής Οικονόμου ερχόμενος να συμπαρασταθεί στους κατοίκους, βρέθηκε αντιμέτωπος με τα ΜΑΤ. Αφού τους εξήγησε ποιος είναι ζήτησε να δει τον εισαγγελέα. Τα ΜΑΤ τον κατηύθυναν εκεί που εισαγγελέας δεν υπήρχε και πολύ πιθανό να μην υπάρχει, όπως δεν υπάρχει εδώ και μήνες στην Κερατέα.

Το συγκλονιστικό είναι πως τα ΜΑΤ προξένησαν ζημιές στο αυτοκίνητο του βουλευτή, ο οποίος κατευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα Κερατέας να υποβάλλει μηνύσεις. Εκεί βρήκε κλειστές πόρτες και όταν ζήτησε να του ανοίξουν του απάντησαν πως δεν ανοίγουν για ΚΑΝΕΝΑΝ!!!
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

5 σχόλια:

Ένα γελαστό απόγευμα είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ένα γελαστό απόγευμα είπε...

Οι έγκριτοι πλην αμειβόμενοι αδρά (μέχρι πρότεινος) παρά του Έλληνα φορολογούμενου Λυριτζής - Οικονόμου, χλεύασαν τον Έλληνα που αντιστέκεται, επειδή δεν σέβεται τους νόμους - εκτρώματα των "σοφών" της χώρας... Οι Καραμέρος - Χαριτάτος δε, καταδίκασαν τη χρήση μολότωφ, επέμειναν ότι η Κερατέα έχει γίνει ορμητήριο των κακοποιών στοιχείων των Εξαρχείων, και κατέληξαν πως υπάρχει και η οδός του διαλόγου, ενώ λίγα λεπτά πριν η κα Τζάκρη (!!!) επιβεβαίωνε πως η μόνη υποχώρηση που μπορεί να κάνει η κυβέρνηση είναι να αποσύρει τα ΜΑΤ, αν φυσικά επιτευχθεί ειρήνη!!! Αλήθεια, η πατρίδα μας είναι μεγάλη, πολύ μεγάλη για να χωράει τόσο καφριλίκι!!!

Aνεμος είπε...

μα ειναι η εξαργυρωση γραμματειων των χρεωκοπημενων ΜΜΕ το περιμεναμε
καμια κουβεντα οτι τα ΜΑΤ εγιναν ιδιωτικος στραΤΟς ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ

marianaonice είπε...

Eίναι τόσο θλιβεροί...

marianaonice είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.