2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Καστανίδης: Δεν ποινικοπείται ο Αντισημιτισμός ! Να το θυμάστε κ.υπουργέ!!



Πιστεύουμε αυτή τη φορά να τηρήσουν τα ίδια τους τα λόγια...
Στο βίντεο αυτό ο υπουργός Δικαιοσύνης είναι ξεκάθαρος!! Δεν θα τιμωρείται η άποψη, η έκφραση του λόγου, η επιστημονική ή πολιτική κρίση και κριτική, ούτε θα φιμωθεί το διαδίκτυο ή τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τύπος και τηλεόραση!
Είναι, είπε ο υπουργός, υπέρ της ελευθερίας της έκφρασης του λόγου, και έχει δικαίωμα όποιος δεν συμπαθεί τους Εβραίους ή όποιους άλλους ή αμφισβητεί ακόμη και το ολοκαύτωμα, να το λέει!!!
Θα τιμωρείται μόνον η παρακίνηση σε εγκληματικές πράξεις βίας κατά μειονοτικών και ευάλωτων ομάδων ανθρώπων, λόγω της φυλετικής, θρησκευτικής τους καταγωγής ή λόγω της σεξουαλικής τους ιδιαιτερότητας.
Για να δούμε...
Εμείς περιμένουμε και το βίντεο αυτό ελπίζουμε να το βλέπει ο κ. Καστανίδης καθημερινά για να θυμάται τι ακριβώς είπε!!!


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Άνεμε

Λέτε:

"Εμείς περιμένουμε και το βίντεο αυτό ελπίζουμε να το βλέπει ο κ. Καστανίδης καθημερινά για να θυμάται τι ακριβώς είπε"!!!

Όταν είναι γνωστό πόσο γρήγορα οι συγκεκριμένοι νομοθέτες επιλανθάνονται των όσων υποσχέθηκαν...

Και πολύ περισσότερο κάποιοι Ηρακλείς της νομιμότητας, οι οποίοι θέλουν να είναι βασιλικότεροι των βασιλέων....

Και κάτι άλλο: Δεν φωτογραφίζει, σχεδόν, το νομοσχέδιο, συγκεκριμένο λαό, όταν λέει:ότι μπορεί να ενοχοποιηθεί όποιος "αρνείται ή εκμηδενίζει τη σημασία εγκλημάτων γενοκτονίας".

Κατά τη γνώμη μου, απλά ντύνονται κάποια νομοσχέδια την προβιά της υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Μέχρι να ψηφιστούν και ν' αποδειχτούν επαχθή φίμωτρα για το λαό.

Όπως, για παράδειγμα, ο νόμος περί αγωγών, που, όπως φαίνεται, ψηφίστηκε, για να εξασφαλίσει σε κάποιους ανάγωγους, πλην οικονομικά ισχυρούς, το δικαίωμα να λένε και να κάνουν ο, τι θέλουν σε βάρος των οικονομικά ασθενέστερων.

Οι οποίοι να μην τολμούν οι υπό την απειλή των αγωγών ν' ανοίξουν το στόμα τους. Αφού στην προκειμένη περίπτωση το δίκιο στραγγαλίζεται από την οικονομική δύναμη....

Κλπ, κλπ, κλπ...