2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Αυτός ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος!

Κυβερνά την χώρα   με συγκεκριμένη αποστολή την οποία υλοποιεί σιγά – σιγά με επιμονή και μεθοδικότητα.
Κέρδισε τις εκλογές του 2009 λέγοντας απίστευτα ψέματα και τάζοντας λαγούς με πετραχήλια στον Ελληνικό λαό, ότι λεφτά υπάρχουν, ότι δεν μπορείς να κόβεις μισθούς και συντάξεις κλπ, ψέματα γνωστά πια και στον τελευταίο πολίτη της χώρας μας.
Στην αρχή, όταν κέρδισε τις εκλογές καμώθηκε ότι δεν ήξερε τίποτα για την  πραγματική  κατάσταση της οικονομίας της χώρας. Υπήρχε κρίση χρέους, το οποίο ο κ Παπανδρέου μετέτρεψε σχεδιασμένα  σε κρίση δανεισμού. Και το πέτυχε κάνοντας δηλώσεις στο εξωτερικό περί «Τιτανικού», «χείλους της καταστροφής» «είμαστε αναξιόπιστοι» «Βουλιάζουμε» «είμαστε χώρα διαφθοράς». Ο κ Παπανδρέου συνειδητά δυσφήμιζε τη χώρα του και τον λαό του στους ξένους για να πετύχει τον στόχο του. Τα σπρεντς εκτοξευόντουσαν  στα ύψη κάθε φορά που έκανε τέτοιες δηλώσεις.
Από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2009, η νέα κυβέρνηση δεν έλαβε κανένα απολύτως μέτρο, δεν έκανε καμία απολύτως διαπραγμάτευση με την ΕΕ ώστε να προστατεύσει την χώρα με φθηνό δανεισμό όταν τα σπρεντς των ομολόγων ήταν πολύ χαμηλά και να καλυφθούν οι ανάγκες της για 2 χρόνια. Εάν το έκανε, θα μπορούσαμε να αποφύγουμε την επιλογή του ΔΝΤ.

Αντί γι’ αυτό λοιπόν μας οδήγησε συνειδητά και σκόπιμα στο ΔΝΤ και άρχισε να σφαγιάζει μισθούς και συντάξεις και να κατεδαφίζει τα δικαιώματα των εργαζομένων. Πήρε πολλά μέτρα κατά των λαϊκών στρωμάτων και υπέρ του κεφαλαίου και των τραπεζών. Οδηγεί σιγά – σιγά τη χώρα στην Κινεζοποίηση της εργασίας και το λαό στην εξαθλίωση. Πλήττονται πια και τα μεσαία στρώματα και οδηγούνται και αυτά στη φτώχεια, ενώ οι τράπεζες έχουν πάλι τεράστια κέρδη. Οι μικρομεσαίοι φτωχαίνουν, οι  φτωχοί φτωχαίνουν κι άλλο και οι πλούσιοι πλουτίζουν. Επί πλέον μέσω του κ Πάγκαλου ο κ Παπανδρέου  βρίζει  τον Ελληνικό λαό καθιστώντας τον μόνο υπεύθυνο για την κατάντια της χώρας.
Η υγεία και η παιδεία διαλύονται, η κοινωνία αποσυντίθεται, η νεολαία παραδίδεται στον αφανισμό.
Το πιο μεγάλο ψέμα, από τα πολλά, του κ. Γιώργου Παπανδρέου ξεσκέπασε πρόσφατα ο ανταποκριτής του «Μεγάλου Καναλιού» Μιχάλης Ιγνατίου, αποκαλύπτοντας ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε συνομιλήσει με τον επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν και πριν από τις εκλογές του 2009 και αμέσως μετά, για προσφυγή της χώρας μας στο Ταμείο. Εν τω μεταξύ αποκαλύφθηκε ότι ο κ Παπανδρέου συνομιλούσε με τον Στρος Καν από τον Αύγουστο του 2009.
Ο κ Παπανδρέου δεν είναι μόνο επικίνδυνος για την Ελληνική οικονομία. Είναι και για τη δημοκρατία και την Εθνική κυριαρχία της χώρας.
Η αστυνομία έχει πια αναλάβει ρόλο τρομοκράτη για όποιους διαφωνούν με το καθεστώς (Κερατέα, διαδηλώσεις  κλπ).  Νόμοι για τη φίμωση του τύπου και των ηλεκτρονικών μέσων μαζικής πληροφόρησης κυοφορούνται. Τα περισσότερα ΜΜΕ με επί κεφαλής το ΜΕΓΑ, οργιάζουν. Το κοινοβούλιο είναι εντελώς διακοσμητικό, δεν νομοθετεί και επικυρώνει απλώς τις αποφάσεις της κυβέρνησης.
Προ καιρού είχε κάνει με ελαφριά την καρδιά την παρακάτω πρωτοφανή δήλωση:
 «Δεν είναι προφανές για ποιο λόγο το δικό μας Σύνταγμα θα μπορούσε να εμποδίζει κάτι πολύ λογικό, το οποίο ισχύει σε πολλές άλλες χώρες
 «Κυριακ. Ελευθεροτυπία». (http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=179757)
Ο κ Παπανδρέου δεν σέβεται τίποτα, ούτε τους νόμους ούτε το Σύνταγμα  τα οποία παραβιάζει συστηματικά, ούτε τους πολίτες της χώρας που διαμαρτύρονται, και δεν διστάζει ούτε μια στιγμή να πάρει, ανυποχώρητα  τα επώδυνα και ανάλγητα μέτρα για  τα οποία τοποθετήθηκε στην Πρωθυπουργία της χώρας.
Διαπραγματεύεται εν κρυπτώ και σε προσωπική βάση τα Εθνικά μας θέματα, πληροφορίες μαθαίνουμε μόνο από τις ανακοινώσεις των Τούρκων αξιωματούχων. Δεν καθορίζει την ΑΟΖ της χώρας παρά το γεγονός ότι την αναγνωρίζει και η Κύπρος, για να μην   στενοχωρήσει τους εκλεκτούς των Αμερικανών Τούρκους.
Το σίγουρο είναι ότι τα μέτρα που παίρνει δεν λύνουν τα προβλήματα γι’ αυτό το ένα μνημόνιο ακολουθεί το άλλο μέχρι δεν ξέρω πότε (2015 ή 2025). Κάθε νέο μνημόνιο περιλαμβάνει ξανά και ξανά διατάξεις που αφορούν τους μισθούς, τις συντάξεις και την εργασία. Είναι αδύνατον να φανταστούμε που θα έχουν φτάσει οι μισθοί κι οι συντάξεις το 2025. Στα επίπεδα που βρίσκεται σήμερα η Κίνα .
Ποιο είναι ακριβώς το πλήρες σχέδιο του κ Παπανδρέου και των αφεντικών του και μέχρι που θα φτάσει δεν είναι γνωστό.
Σίγουρα στο εσωτερικό ο άμεσος στόχος φαίνεται να είναι  η  σταδιακή εξαθλίωση του λαού και τα υπερκέρδη των μεγάλων επιχειρήσεων και των τραπεζών. Ταυτόχρονα  υπονομεύεται η δημοκρατία και το πολίτευμα φασιστικοποιείται. Ο Πρόεδρος της δημοκρατίας παρακολουθεί άβουλος την πορεία της χώρας στο γκρεμό.
Στο εξωτερικό το Αιγαίο, το Κυπριακό, η Θράκη και το όνομα της ΠΓΔΜ είναι σκοτεινές περιοχές, στις οποίες οι προθέσεις του κ Παπανδρέου δεν είναι γνωστές.
Ο Ελληνικός λαός πιστεύω ότι ακόμα δεν έχει αντιληφθεί το μέγεθος των παρεμβάσεων του κ Παπανδρέου στην κοινωνία και στην εργασία και παραπλανιέται, γι΄ αυτό και οι αντιδράσεις του είναι υποτονικές. Στην παραπλάνηση του λαού  μεγάλο βάρος έχουν σχεδόν όλα τα ΜΜΕ τα οποία αποκρύπτουν την αλήθεια και εκβιάζουν  την κοινή γνώμη εκτοξεύοντας απειλές κ.α.
Η αντιπολίτευση σχεδόν δεν αντιδρά (ΝΔ), ή όταν το κάνει γίνεται ασυντόνιστα, διάσπαρτα, αποσπασματικά και ανώδυνα για το καθεστώς (Αριστερά).
Όταν η κοινωνία αντιληφθεί τον φαύλο κύκλο της καταστροφής που έχουμε μπει θα είναι μάλλον πολύ αργά.

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

marianaonice είπε...

Κέρδισε τις εκλογές του 2009 λέγοντας απίστευτα ψέματα και τάζοντας λαγούς με πετραχήλια στον Ελληνικό λαό, ότι λεφτά υπάρχουν, ότι δεν μπορείς να κόβεις μισθούς και συντάξεις κλπ, ψέματα γνωστά πια και στον τελευταίο πολίτη της χώρας μας.