2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Δολιοφθορείς και Τζαμπατζήδες

Υπουργοί, βουλευτές και δημοσιογράφοι επιδίδονται αυτές τις ημέρες σε ένα ακατάσχετο υβρεολόγιο εναντίον των πολιτών που δεν πληρώνουν διόδια και δεν επικυρώνουν το εισιτήριό τους στα ΜΜΜ και που απεργούν. Με περισσό θράσος δεν τηρούν ούτε τα στοιχειώδη προσχήματα ευγένειας,  που θα απαιτούσε το επάγγελμά τους και η θέση τους (εκλεγμένοι του λαού αυτού που καθυβρίζεται).
Υπουργοί, βουλευτές και δημοσιογράφοι ενός εντελώς διεφθαρμένου και διαπλεκομένου συστήματος διακυβέρνησης της χώρας για πολλές δεκαετίες.
Τελευταία ο υπουργός Μεταφορών κ. Ρέππας αποκάλεσε δολιοφθορείς και... τζαμπατζήδες αυτούς που δεν πληρώνουν διόδια και δεν ακυρώνουν τα εισιτήριά τους στα ΜΜΜ.
Είναι λοιπόν δολιοφθορά να μην πληρώνεις διόδια για να μετακινηθείς στους πιο άθλιους δρόμους της χώρας και μάλιστα προκαταβολικά για δρόμους που δεν έχουν γίνει ακόμα; (Η κοινοτική οδηγία 1999/62 επιτρέπει την καταβολή διοδίων μόνο σε δρόμους με περισσότερες από μία λωρίδες κυκλοφορίας και με διαχωριστική νησίδα ασφαλείας). Να μην δέχεσαι να σε χρεώνουν για ανύπαρκτα έργα; Να πληρώνεις για κάτι που δεν υπάρχει;
Αυτοί που υβρίζουν είναι οι ίδιοι, που κυβερνούν εδώ και χρόνια ως βουλευτές και υπουργοί και διασπάθισαν το δημόσιο χρήμα το οποίο αντί να γίνει δρόμοι και άλλα έργα υποδομής κατέληξε στις τσέπες των επιτήδειων;
α μην δέχεσαι να σου αυξήσουν τα εισιτήρια έως και 50% μέσα σε μια μέρα;
Να κατηγορείς τους πολίτες για μία δουλειά την οποία αδυνατεί να κάνει το κράτος να ελέγχει την επικύρωση των εισιτηρίων στα ΜΜΜ;
Να τους απειλείς και να τους εκβιάζεις ότι θα αυξήσεις ακόμα περισσότερο τα εισιτήρια;
Όχι κε Ρέππα και κύριοι της κυβέρνησης!
Δολιοφθορείς και τζαμπατζήδες είναι αυτοί που διαχειρίστηκαν τα κοινά για πολλά χρόνια, που πλούτισαν εις βάρος του λαού και πρέπει να αναζητηθούν στο πολιτικό σύστημα που κυβερνά τη χώρα.
Δολιοφθορείς και τζαμπατζήδες είναι αυτοί που με τον τρόπο που κυβέρνησαν οδήγησαν τη χώρα στην χρεοκοπία.
Δολιοφθερείς και τζαμπατζήδες είναι αυτοί που αθώωσαν με τις δήθεν επιτροπές των σκανδάλων πολιτικούς και κόμματα για τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της μεταπολίτευσης.
Δολιοφθερείς και τζαμπατζήδες είναι εκείνοι που οδηγούν έναν λαό στη φτώχεια για να έχουν υπερκέρδη οι τράπεζες και το μεγάλο κεφάλαιο.
Βαρύτατη προσβολή προς το κοινοβούλιο έχουν επιτελέσει με την συμπεριφορά τους και την πρακτική τους όσοι ανήκουν στην συντεχνία των βουλευτών και των υπουργών. Όσοι είναι υπάλληλοι στις νέες προσοδοφόρες επιχειρήσεις της εποχής που λέγονται πολιτικά κόμματα.


GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

2 σχόλια:

marianaonice είπε...

Αυτοί που υβρίζουν είναι οι ίδιοι, που κυβερνούν εδώ και χρόνια ως βουλευτές και υπουργοί και διασπάθισαν το δημόσιο χρήμα το οποίο αντί να γίνει δρόμοι και άλλα έργα υποδομής κατέληξε στις τσέπες των επιτήδειων

παπα-Ηλίας είπε...

Αυτοί είναι οι διαπρεπείς εκπρόσωποι της άρχουσας αναρχίας!

Κλέβουν, ληστεύουν και ύστερα βρίζουν αυτούς, που δεν δέχονται να πληρώσουν το τσιμπούσι της αλητείας τους...