2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Οι Σύντροφοι Σοσιαλιστές του ΓΑΠ

Τα Φιλαράκια του Γιωργάκη οικοδόμησαν τον Σοσιαλισμό στις χώρες τους. Άντε Γιωργάκη τρέξε σε προλάβανε, εσύ πότε θα ολοκληρώσεις τον Σοσιαλιστικό μετασχηματισμό της χώρας;
 Άσκηση του στρατού στο Κιλκίς για διάλυση διαδηλώσεων πολιτών

Τι χάλια είναι αυτά. Τα φιλαράκια του Γιωργάκη επιδόθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες σε ολοκλήρωση του σοσιαλισμού στις χώρες τους. Ο   Γιωργάκης έμεινε πίσω! Μόνο στην Κερατέα πάει να εφαρμόσει τον Σοσιαλισμό και λίγο στην Ξάνθη αλλά ψιλοπράγματα. Όχι τίποτε άλλο θα τον μαλώσουν τα συντρόφια! Και επι πλέον ο Γιωργάκης είναι μια σκάλα ανώτερος από τα συντρόφια διότι αυτός δήλωσε πολλές φορές Αντιεξουσιαστής (Αναρχικός δηλαδή) που είναι ανώτερο του Σοσιαλιστής.
GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

5 σχόλια:

marianaonice είπε...

Τι να πούμε τώρα?
Κόψε φάτσες και βγάλε συμπέρασμααα??
Τελικά είναι αλήθεια ότι η αλλοτρίωση και η κτηνωδία της ψυχής μας απεικονίζεται στην όψη μας!
:)))

Μαζεστίξ είπε...

ειδικά το ύφος του Καντάφι είναι για σεμινάριο ψυχιατρικής...

Ανώνυμος είπε...

KAI ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΑΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ

ΟΣΟ ΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ
Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΣΥΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

KOSTAS PAP είπε...

marianaonice, Μαζεστίξ, Ανώνυμος
Κάποια βίδα έχει στρίψει ολονών. Είναι δυνατόν (οι τρεις πρώτοι) να σκοτώνουν τον λαό τους για να κρατηθούν στην εξουσία; Να βοβαρδίζει ο Καντάφι τις πόλεις του; Ο Γιωργάκης να βάζει τα ΜΑΤ να δέρνουν σε καθημερινή βάση τους κατοίκους της Κερατέας (μέ ένα αγένητο βρέφος νεκρό από την βία των ΜΑΤ) και όλους τους διαδηλωτές, να τους ψεκάζουνε με χημικά ληγμένα, επικίνδυνα και απαγορευμένα; Είναι με τα καλά τους; Καλή σας μέρα.

marianaonice είπε...

Σαφώς και δεν είναι Kosta Pap με τα καλά τους! Φαίνεται άλλωστε στη μορφή τους ολοκάθαρα!!