2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Οι ενωμένοι συντάκτες μας δεν χρειάζονται κανένα για να ...τους μαζεύει!



Σε προηγούμενη ανάρτησή μας με τον τίτλο Οι αγαπητικοί της Ελευθερίας,  που ανέβασε η επώνυμη συντάκτης μας, κα Ρίκη Ματαλλιωτάκη, αξιόλογη συγγραφέας και δημοσιογράφος της λεβεντομάνας Κρήτης, κάποιος ανώνυμος,"δημοκράτης της πεντάρας" που δεν αντέχει φαίνεται άλλη άποψη εκτός από τη δική του, παροτρύνει με σχόλιό του:
"Άνεμε, δεν τους μαζεύεις λίγο, γιατί δημοκρατία είναι να λέει ο καθένας τη γνώμη του, αν γεμίσει όμως το μπλογκ με φίλους του Πλεύρη θα στιγματιστεί και είναι κρίμα.
"

Κατ' αρχάς δεν καταλαβαίνουμε τι εννοεί φίλους του Πλεύρη?
Γιατί αν εννοεί φασίστες πλανάται πλάνην οικτρά!
Το μπλογκ αυτό έχει κάνει σημαία του την ενότητα και τη δημοκρατία στην έκφραση του λόγου!
Για μας οι απόψεις όλων πρέπει να ακούγονται και να αντικρούονται μόνον με επιχειρήματα κι όχι με στείρες αντιπαραθέσεις και ύβρεις απαξιωτικές!!
Απειλές εκβιασμοί, όχι σε μας και καλή τύχη μάγκες!!
Η παραπάνω συντάκτης μας κα Ρίκη, παράθεσε μία σημαντική ανάρτησή της, που αφορούσε δημοσιογραφική της έρευνα, με πηγές έγκυρες και αναμφισβήτητες σε ανύποπτο μάλιστα χρόνο, για μία δικαστή που ταυτοποιήθηκε χαφιεδίστικα με το ιστολόγιο Ζητείται Ελπίδα. Και ώωω του θαύματος, οι γνωστοί-άγνωστοι σκοτεινοί κύκλοι ξαναχτύπησαν πάλι!!
Βεβαια αυτοί οι ίδιοι κύκλοι συνήθως είναι άφαντοι και ούτε κουβέντα για τις άλλες μας αναρτήσεις ,περί ΔΝΤ, ΤΡΑΠΕΖΩΝ εξαθλίωσης, και  προδοσίας! Ούτε μία κριτική για το ότι η Ελλάδα κατάντησε προτεκτοράτο της διεθνούς μαφίας των κερδοσκόπων!
Στόχος τους τώρα εκτός από το Μίκη και τη δικαστή και όλοι οι επώνυμοι ή ψευδώνυμοι συντάκτες και σχολιαστές μας. Ο χαρακτηρισμός γενικός, ισοπεδωτικός και απαξιωτικός: 
ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΨΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!
Δεν αντέχουν τον αντίλογο και απευθυνόμενοι πάλι στον Άνεμο λένε: 
«Αν τώρα η τύχη ενός ολόκληρου λαού δεν ενδιαφέρει το παρόν μπλογκ αλλά αντίθετα το ενδιαφέρει η υπόληψη της όποιας marianaonice τότε ΠΑΩ ΠΑΣΟ».
Πρώτα απ' όλα τους πληροφορούμε ότι ο Άνεμος που στοχοποειται να τους μαζέψει είναι απλά μέλος της σελίδας.
Υπάρχει μια επιτροπή που απλά επιβλέπει την σελίδα
Οσο για την απάντηση στο παραπάνω επίσης ανώνυμο σχόλιο, η  συντάκτρια μας κα Ματαλλιωτάκη είναι καταλυτική:
"Σαν πολύ μελλό δεν μοιάζει αυτό?? Η τύχη κάθε λαού ενδιαφέρει τον κάθε σκεπτόμενο και πολιτισμένο άνθρωπο, που αγαπά και νοιάζεται για όλους τους λαούς του κόσμου και για τον δικό του πάνω απ’ όλα!! Και ειδικά για τους λαούς που τη δεδομένη στιγμή βρίσκονται στη θέση του αδύναμου και υποταγμένου κάτω από χούντες ή στρατοκρατικά καθεστώτα εσωτερικών ή εξωτερικών δυναστών του!! Μ’ αυτό το σκεπτικό και από αυτή την θεωρία του ανθρωπισμού είμαστε και υπέρ του οποιουδήποτε Εβραίου πολίτη που υπέφερε και διώχθηκε από το Ναζισμό! Σήμερα όμως το Ισραήλ και οι σιωνιστές ηγέτες του, κάθε άλλο παρά τη λύπη γεννούν των ανθρώπων. Αντίθετα γεννούν την οργή τους και την απέχθειά τους για τα εγκλήματα που επιβάλλουν στο λαό της Παλαιστίνης. Σήμερα το Ισραήλ δεν είναι στη θέση του αδύναμου λαού που περιμένει το δικό μου οίκτο για να σωθεί από τους τυχόν διώκτες του. Σήμερα το Ισραήλ δεν νομίζω ότι κινδυνεύει από κανένα Μίκη ή καμία δικαστή, ή από κάποιο προσωπικό ιστολόγιο που εκφράζεται κυριολεκτικά ή μεταφορικά κατά του κράτους αυτού. Συνεπώς δεν είναι του παρόντος το αν με νοιάζει ή όχι η τύχη του λαού αυτού, αφού σήμερα δεν νομίζω ότι κινδυνεύει από κανένα! Αντίθετα άλλοι λαοί κινδυνεύουν από αυτόν!"
Δεν ανεχόμαστε απειλές και ψυχολογικούς εκβιασμούς του στερεότυπου στυλ σας : "Είστε όλοι ακροδεξιοί"
Δεν πέφτουμε σε τέτοιου είδους παγίδες ψευτοδημοκρατισμού και ψευτοαντιναζισμού των Ψαράδων του ΙΟΥ,  που ο κόσμος πλέον αρχίζει να καταλαβαίνει το προδοτικό τους παιχνίδι!!! Πάψτε λοιπόν να αναμασάτε την ίδια καραμέλλα!! Δεν σας παίρνει πλέον γίνατε αντιληπτοί! Σας πήραμε χαμπάρι που λένε κοινώς!!!
Αν θέλετε να πείτε κάτι περιμένουμε απάντηση για την ουσία του θέματος:
Περί καταπάτησης της διεθνούς νομοθεσίας, για την άρση της ανωνυμίας μια ιστοσελίδας. Ακόμα να απαντήσουν κάποιοι Ψαράδες των θολών νερών, στους εκατοντάδες πολίτες και bloggers!
Αυτή είναι η δημοκρατία που αντιπροσωπεύουν!!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ
αφιερωμενο 

Ληστέψανε την τράπεζα
και τι με νοιάζει εμένα
δεν είμαι με κανέναν.
Σου λέω καλά της κάνανε
γιατί μας προκαλούσε...
γεμάτη εκατομμύρια, ενώ κι ο Θεός πεινούσε!

Περαστικοί, αδιάφορα,
εκάτσαν κι εκοιτούσαν.
Του διευθυντή της οι κοιλιές,
κι αυτούς τους ενοχλούσαν.

Κάποιος πανικοβλήθηκε
μπας κι ήτανε ο γυιός του
κι ο ιδρωμένος λογιστής,
μπας κι ήταν ανεψιός του
κι όσο για τον ταμία
που πήγε ν' αμυνθεί,
όταν αναρωτήθηκε για ποιόν και το γιατί,
"στα τέτοια μου" ψυθίρησε
και γέμισε τις τσάντες.

"Αντε και καλή τύχη μάγκες!"
Στο μπάτσο βλέπεις πέρασε μονάχα η κοροϊδία,
να έχει την ψευδαίσθηση πως είναι εξουσία,
και τώρα η χήρα του με δυο ορφανά,
με τρεις κι εξήντα σύνταξη, τη μοίρα βλαστημά
και μια γνωστή αιτία...

Ψωρο-κορώνα-γράμματα
στο τζόγο της ζωής
"Επάγγελμα;" "Ποιό επάγγελμα;"
"Τί επάγγελμα;" "Ληστής"

Τα τέρατα δικάστηκαν με μάρτυρα την πείνα,
αποκλεισμένα μια ζωή σε ακούσια καραντίνα.
Η απελπισιά περίστροφο και σφαίρες της, οι ανάγκες
Αντε... και καλή τύχη μάγκες.

GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

12 σχόλια:

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Να απαντησω; Λεω να μην απαντησω μη γίνει πάλι χαμος....ας πω μονο πως φιλος χθες με αποχαιρέτησε οριστικα στο μπλογκ μου, γιατι δεν του αρεσε η παρουσια μου εδω......τα σχόλια ειναι ελευθερα στην σελιδα μου και μπορει να τα δει ο καθένας...

zeidoron dtsoukas είπε...

Ρίκη μου συνέχισε στο δρόμο που 'χεις χαράξει χωρίς φόβο αλλά με το ίδιο πάθος!Λογικό είναι κάποιοι να έχουν διαφορετική άποψη,δόξα τω Θεώ μπορούν να την εκφράσουν ελεύθερα κι αν την τεκμηριώσουν κιόλας ό,τι το καλύτερο!

Aνεμος είπε...

Ευχαριστούμε την ομάδα για την κάλυψη
Ρίκη δεν τα έχουμε πάρει από κανένα ,δεν διαφημίζουμε τράπεζες όπως όλος τυχαίος τα μεγάλα πορταλ για να τους κλείνουν το στόμα ,δεν έχουμε κρατικές διαφημίσεις σε αποκαλούμενα αριστεριστικά πορταλ και δεν δικαιούνται κανείς να μας στοχοποιει να μας εκβιάζει και να μας λέει φασίστες
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΑΙΔΕΨΑ ΑΥΤΙΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΕΚΑΤΟ φίλους ΑΛΛΑ πάντα θα λέμε αλήθειες
η ενότητα που φοβούνται υπάρχει εν καιρώ οι κινητοποιήσεις μας
συνεχίζουμε
Δε φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα, είμαι λεύτερος&

Manos είπε...

Σε όποιον αρέσουμε παιδιά ! Για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε!!!

Ανώνυμος είπε...

Βρε κουτά (που θα έλεγε και η αξέχαστη Μαλβίνα) στο μπλογκ σας δημοσιεύονται απόψεις και από κάτω υπάρχει η δυνατότητα σχολιασμού κάθε ανάρτησης. Τι μπλογκ είναι αυτό που για να σχολιάσω πρέπει να συμφωνώ με τον γράφοντα; Αν διαφωνίσω πάλι θα με βρίσετε και θα πείτε όπως λέει και ο Μάνος "σε όποιον αρέσουμε"! Βάλτε λοιπόν ένα Μπάνερ που να λέει " Κύριοι σχολιαστές, επιτρέπονται τα σχόλια, αρκεί να συμφωνούν με του γράφοντα το άρθρο" Όταν φωνάζουμε δημοκρατία δεν ισχύει μόνο για τους άλλους αλλά και για αυτούς που φωνάζουν. Τι σοϊ δημοκρατία είναι αυτή για την οποία σε άλλα άρθρα σχίζετε τα ρούχα σας; Αλλά μια παροιμία λέει ότι όσο πιο πολύ φωνάζουμε τόσο περισσότερο θέλουμε κάτι να κρύψουμε (την ουσία των σχολίων τα οποία αντιπαρέρχεστε κάνοντάς τα γαργάρα). Όσο αφορά στην ποιότητα του μπλογκ σας δεν θα πω τη γνώμη μου (μια και θα μου επιτεθείτε πάλι γατί τολμώ και διαφωνώ) αλλά θα αφήσω ένα σχόλιο που έκανε ο ΑΝΕΜΟΣ σε προηγούμενη ανάρτηση. ""ΑΝΕΜΟΣ είπε...
ΡΙΚΗ δεν υπάρχει λόγος να απολογηθείς για κανένα πουστη
Με την πρόφαση του αντισιμητισμου δεν θα απαγορέψουνε να γραφούμε τα πληρωμένα λαμόγια"".
Και αυτή την ένοια είχε και το "μαζέψτε τους" που φτιάξατε εκ του μηδενός ολόκληρη ανάρτηση, να προσέχει κανείς λίγο όταν γράφει σε ένα σοβαρό;;; μπλογκ για να διατηρηθεί η ποιότητα. Έχετε πάντως ισχυρά ανακλαστικά για όσους διαφωνούν, τους κάνετε μια ομαδική επίθεση με ύβρεις και καλύπτετε την ουσία της διαφωνίας. Αυτό είναι το επίπεδο του μπλογκ ή πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί στις εκφράσεις σας; Τώρα θα μου πείτε τι ψάχνω. Οι διαφωνούντες είναι πούστηδες και λαμόγια. Αυτά!

KOSTAS PAP είπε...

Ανώνυμε
Το γεγονός ότι στο παρόν μπλογκ γράφουν δεκάδες συνεργάτες που προφανώς έχουν και διαφορές απόψεων μεταξύ τους, μεγαλύτερες ή μικρότερες, αποδεικνύει το πλουραλισμό του μπλογκ και τη δημοκρατική του ευαισθησία. Ο κάθε συνεργάτης του μπλογκ όμως είναι υπεύθυνος γιαυτά που γράφει και έχει την ελευθερία να τα γράφει.
Δεν λογοκρίνονται οι συνεργάτες!!! Δεν σημαίνει βέβαια ότι όλοι οι συνεργάτες του μπλογκ συμφωνούν με όλες τις αναρτήσεις (αυτά όμως έχει η δημοκρατία). Οπότε στην ελαφρύτερη περίπτωση αδικείς κατάφωρα το μπλογκ, το οποίο μέσα από τις αναρτήσεις του έχει αποδείξει τον δημοκρατικό προσανατολισμό των συνεργατών του, τη ευαισθησία του μπλογκ απέναντι στα εγκλήματα του Ισραήλ προς στους Παλαιστίνιους (και αυτό δεν σημαίνει ότι κανείς υποστηρίζει την άποψη ότι όλοι οι εβραίοι φταίνε, υπάρχουν κόμματα της αριστεράς, πολίτες και διανοούμενοι εβραίοι που καταγγέλλουν την συμπεριφορά των Ισραηλινών) κλπ. Κανένας δεν υποστηρίζει επίσης ότι στα σχόλια πρέπει οι σχολιαστές να συμφωνούν με τον γράφοντα. Απλώς νομίζω ότι σε κάποια σημεία των σχολίων σου έθιξες την δημοκρατική υπόληψη του μπλογκ γιαυτό πήρες και οργισμένες απαντήσεις. Αυτά τα λίγα.

παπα-Ηλίας είπε...

Διάβασα και ξαναδιάβασα το φασιστικότατο, κουτοπονηρότατο και κατάπτυστο σχόλιο:

"Άνεμε, δεν τους μαζεύεις λίγο, γιατί δημοκρατία είναι να λέει ο καθένας τη γνώμη του, αν γεμίσει όμως το μπλογκ με φίλους του Πλεύρη θα στιγματιστεί και είναι κρίμα.".

Φασιστικότατο γιατί πολύ θα ήθελε να φιμώσει αυτούς, που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει με επιχειρήματα.

Και μάλιστα επιχειρήματα, που διαλύουν, σαν ιστό αράχνης,τη σαθρή και απάνθρωπη ιδεολογία του νεοναζισμού...

Που δεν υπολανθάνει απλώς, αλλά κυριολεκτικά γκαρίζει κάτω απ' αυτή την ξεδιάντροπη νοοτροπία.

Και μια και δεν είναι στο χέρι του να μας φορέσει το φίμωτρο, προστάζει τον Άνεμο, λες και είναι υποτακτικός του να μας "μαζέψει".

Για να μπορεί να ξεφουρνίζει τη δολοφονική προπαγάνδα του. Κι εμείς να του λέμε: Άφεριμ μεγάλε εφέντη! Ή, όπως καλύτερα ταιριάζει στην περίπτωση: Χαιλ Χίτλερ!

Διότι, κατά τη νεοναζιστική αυτή άποψη, δημοκρατία σημαίνει να βρίζεις του άλλους, όπως σου αρέσει. Να τους μαντρώνεις μέσα σε τείχη αίσχους. Κι εκείνοι να μην έχουν το δικαίωμα να σου πούνε, έστω, πόσο ξεδιάντροπος μασκαράς είσαι...

Και, επειδή ξέρει ότι ο Άνεμος δεν θα μπορέσει ποτέ να κάμει, σε βάρος των συναδέλφων του μια τέτοια ατιμία , μας βρίζει σαν φίλους του Πλεύρη.

Για να προσθέσει-με περισσή κουτοπονηριά και περιπαθεια και τη βαθιά του λύπη, που το μπλοκ κινδυνεύει να "στιγματιστεί" εξαιτίας μας.

Τη στιγμή, που δεν υπάρχει χειρότερο στίγμα για όποιον θέλει να λέγεται άνθρωπος από το να ξεφουρνίζει τέτοιες και παρόμοιες ανοησίες και παλιανθρωπιές...

Μαζεστίξ είπε...

Φασίστας ο Μίκης!
Φασίστες οι enomenoibloggers!
Φασίστας όποιος δεν ακολουθεί! πιστά τις οδηγίες και τα δόγματα των "ιών"!
Ντροπή μας!

Ένας φασίστας...

Aνεμος είπε...

Το σχόλιο είναι καθαρά απειλητικό
Προσέξτε τι γράφετε γιατί θα σας βγάλουμε ακροδεξιούς
Ας βγει ένας συνεργάτης να μας πει αν έχει ρωτηθεί ποτέ τι κομματικά πιστεύω έχει
Μαθήματα δημοκρατίας εκεί που πρέπει …
Ανώνυμε αν έχεις ένα email γίνε συνεργάτης έτσι απλά
Όχι όμως εκβιασμοί και απειλές
Και λαϊκά δικαστήρια που έχουν μάθει κάποιοι να στήνουν ερήμην των κατηγορουμένων
Και αφού σας ενδιαφέρει τόσο πολύ η δημοκρατικότητα μας γιατί δεν διαβάζετε και καμιά άλλη ανάρτηση να σχολιάσετε

kataggelies.weebly.com είπε...

Όντως το σχόλιο στοχοποιει ολους τους συντάκτες και ρίχνει την ευθύνη στον άνεμο
Μήπως κατά την προσφιλή τακτική τους πρέπει να τον δώσουν στον ιο της ελευθεροχαφιεδοτυπιας να άρει την ανωνυμία πέρα από κάθε νομοθεσία μιας σελίδας και να την κατηγορήσει για φασισμό;
Μου θυμίζει χούντα που λογόκρινε τα βιβλία
Αλλά όλα εδώ πληρώνονται χαφιέδες
Δεν ξέρετε ούτε καν την νομοθεσία

Ανώνυμος είπε...

ΦΟΒΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΑΡΑ
"Αντε και καλή τύχη μάγκες!"
Στο μπάτσο βλέπεις πέρασε μονάχα η κοροϊδία,
να έχει την ψευδαίσθηση πως είναι εξουσία,
και τώρα η χήρα του με δυο ορφανά,
με τρεις κι εξήντα σύνταξη, τη μοίρα βλαστημά
και μια γνωστή αιτία...

Ψωρο-κορώνα-γράμματα
στο τζόγο της ζωής
"Επάγγελμα;" "Ποιό επάγγελμα;"
"Τί επάγγελμα;" "Ληστής"

Τα τέρατα δικάστηκαν με μάρτυρα την πείνα,
αποκλεισμένα μια ζωή σε ακούσια καραντίνα.
Η απελπισιά περίστροφο και σφαίρες της, οι ανάγκες
Αντε... και καλή τύχη μάγκες.

Ανώνυμος είπε...

Τα τέρατα δικάστηκαν με μάρτυρα την πείνα,
αποκλεισμένα μια ζωή σε ακούσια καραντίνα.
Η απελπισιά περίστροφο και σφαίρες της, οι ανάγκες
Αντε... και καλή τύχη μάγκες.