2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Ο Τσάρος φρόντισε ως "Καίσαρας", να μετακομίσει στα Βόρεια Προάστια...


...κατά το "εκτός τίμιας και ωραίας" (γιατί όχι και σε "άνετης και πλουσίας" ίνα πληρωθή το ρηθέν υπό Βουλγαράκη: "το νόμιμον είναι και ηθικόν"
Αυτή είναι “σοσιαλιστική” διαβίωση…

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ εφημερίδας "Δημοκρατία" Αυτά να βλέπουν οι συνταξιούχοι, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, ο λαός… για να μαθαίνουν πως μπορεί να σωθεί ο τόπος από τους νεοφιλελεύθερους κυβερνήτες!
Εκτός αν αυξήθηκε ο τζίρος δουλειάς της συζύγου… πέρυσι δήλωσε ετήσιο εισόδημα 5.447 ευρώ… κι επειδή πάει καλά η οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας, ίσως… λέμε ίσως… κατόρθωσε με τον ιδρώτα της (έτσι μας έλεγε και ο Βουλγαράκης) να...
 φτιάξει 1, 2 και 3 εταιρίες, που να δικαιολογούν τα έσοδα και την καλυτέρευση της διαβίωσης του νεοφιλελεύθερου «τεχνοκράτη», ο οποίος σώζει την Ελλάδα από τη χρεωκοπία!
Aπό το Στοχασμός Πολιτική

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

παπα-Ηλίας είπε...

Το έγραψε, λέει, η εφημερίδα "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ", το αναδημοσιεύει το σάιτ "Πολιτική και Στοχασμός" και το αναδημοσιεύουν και οι "Ενωμένοι Μπλοκερς"...

Και τι μ' αυτό!

Το ιερατείο της Μπίλντεμπεργκ έχει κάμει τόσα και τόσα θαύματα και τόσα τερατουργήματα...

Και δεν θα μπορούσε κάποιος από τους εκλεκτούς μύστες της να πληρώνει με το μισθό των 4.500 ευρώ 3000 ενοίκιο!

Επιτέλους, επιβάλλεται και λίγος σεβασμός σε κάποια ιερά τέρατα...