2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Στην Κερατέα γίνεται Πόλεμος και το MEGA... χτενίζεται!!!



 Εδώ και πολύ καιρό, στην Κερατέα μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα στους κατοίκους της περιοχής και τα "όργανα της τάξης", δηλαδή το Κράτος.
   Οι κάτοικοι μάλιστα έχουν δείξει μια πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα ανθεκτικότητα στις επιθέσεις. Μια ανθεκτικότητα που στις τελευταίες δεκαετίες δεν έχει δείξει κανένα άλλο κοινωνικό, συνδικαλιστικό, φοιτητικό ή ακτιβιστικό κίνημα.
   Υπήρξε μάλιστα αναφορά στο ksipnistere.blogspot.com για καταγγελία ενός κατοίκου της περιοχής ότι κατά τη διάρκεια μιας διένεξης με τα ΜΑΤ, ένας αστυνομικός τράβηξε το όπλο του και του το κόλλησε στο λαιμό απειλώντας τον ότι θα τον σκοτώσει !?!?!
   Και αυτήν την κίνηση δε μπορώ να τη χρεώσω ως μεμονωμένο περιστατικό, διότι τους τελευταίους μήνες υπάρχει μια σκληρή στάση της Αστυνομίας απέναντι στους πολίτες οι οποίοι διαμαρτύρονται για τα όσα συμβαίνουν στην πατρίδα τους.
   Ανελέητες επιθέσεις σε ειρηνικούς διαδηλωτές, ξύλο σε εξεγερμένους κατοίκους, σύλληψη δημάρχου, απειλή σε "διοδιομάχους" για διώξεις, επιβολή της "τάξης" με κάθε έννομο ή παράνομο μέσο, ξύλο, ξύλο, ξύλο.

  Όταν λοιπόν υπάρχουν τέτοιου μεγέθους κινητοποιήσεις στην Κερατέα, που φτάνουν έως το βαθμό της τοπικής εξέγερσης, θα περίμενε κανείς τα κανάλια να προβάλλουν τις εξελίξεις σ αυτήν την περιοχή, να αναδείξουν τα θέματα, ακόμη και κατακρίνοντάς τα , θα έλεγε κανείς.

  Το πρόβλημα όμως είναι ότι εάν τα δείξουν, ακόμη και κατακρίνοντάς τα, είναι πολύ πιθανό, δεδομένης της γενικότερης κατάστασης, οι τηλεθεατές να τάσσονταν με το μέρος των εξεγερμένων πολιτών. Πράγμα απευκτέο για τα κανάλια φυσικά.
Διότι στις διαδηλώσεις το έχουν βρει το κόλπο με τους "κουκουλοφόρους" ασφαλίτες.
Αλλά οι κάτοικοι μιας περιοχής δε μπορούν να στοχοποιηθούν τόσο εύκολα.
   Και φυσικά τα κανάλια θα υποχρεώνονταν να δέιξουν και τις θηριωδίες της Αστυνομίας έναντι των κατοίκων της Κερατέας.
Αλλά φυσικά σιωπή παντού. Ακόμα και το "οικολογικό" ΣΚΑΙ (άλλη βρωμιά από κει).
   Μην αναρωτηθεί κανείς το γιατί.
   Η απάντηση βρίσκεται στην αοεργία των δημοσιογράφων κάθε φορά που υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση, μεγάλη διαδήλωση.
   Διότι μπορεί το παραμυθάκι με τους κουκουλοφόρους να πιάνει μέχρι στιγμής, αλλά με την τωρινή έκρυθμη κατάσταση τίποτα δεν είναι εγγυημένο, οπότε... σιωπή ιχθύος!

   Συμπεριέλαβα στον τίτλο τo MEGA, διότι δικαιωματικά του ανήκει ο τίτλος της "Ναυαρχίδας της Προπαγάνδας".
   Κι εγώ αυτά τα δικαιώματα τα σέβομαι, διότι έχουν κατακτηθεί με αγώνες επί παραθύρων.

ΥΓ.:Πραγματικά δεν ξέρω τα δεδομένα περί της δημιουργίας ΧΥΤΥ στην Κερατέα.
Ξέρω όμως ότι δε μπορεί ξαφνικά τόσος κόσμος να έγινε τρελός, να εξεγέρθηκε πρώτη φορά στη ζωή του, να διακινδυνεύει τη ζωή του για κάτι... άδικο!
Δεν είναι ούτε εργατοπατέρες, ούτε επαγγελματίες επαναστάτες, ούτε κουκουλοφόροι, ούτε τεμπέληδες: είναι μέσοι πολίτες μιας χώρας που έχει απωλέσει πλέον "την Αιδώ και τη Δίκη"...


GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

2 σχόλια:

http://antixyta.blogspot.com/ είπε...

Το ΠΑΡΑκράτος συνεχίζει να παραβιάζει τους νόμους, να παραπληροφορεί και να εκβιάζει. Τα ΜΜΕ πανυγηρίζουν γιατί πήρε παράταση το κλείσιμο των παράνομων χωματερών για 6 μήνες και έτσι δεν θα πληρώνουμε πρόστιμα.

παπα-Ηλίας είπε...

Τα μεγκάλα κανάλια είναι μεγκάλα για τα μεγκάλα συμφέροντα.

Και ως εκ τούτου ανύπρκατα για το φτωχό λαό .

Ή μάλλον, πιο σωστά, όπως φαίνεται, καταφανέστατα, εχθρικά...