2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Αυτη ειναι η σελιδα του ηρωα -blogger -ΑΜΕΑ-

"Power concedes nothing without demand…"
" Η Εξουσία δεν παραχωρεί τίποτα χωρίς αγωνα ..
http://jodymcintyre.wordpress.com/
αυτο το εκληπτικο παιδι ξεβρακωσε ολοκληρο το συστημα.........
ΑΣ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ 
ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ
Εδώ είναι δύο φωτογραφίες του αστυνομικού που πιστεύω ότι με έχουν δεχτεί επίθεση. I have been told he has badge number KF936. Μου έχουν πει ότι έχει διακριτικό αριθμό KF936. If you have any further information on this man, please contact Crimestoppers on 0800 555 111. Εάν έχετε οποιεσδήποτε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με αυτό το άτομο, παρακαλώ επικοινωνήστε με την Crimestoppers 555 111 0800.



ΠΑΝΩ  από 5000 καταγγελίες για τη συνέντευξη μαζί μου στην εθνική τηλεόραση.
τα κρατικά μέσα ενημέρωσης της χώρας μας, ο ρόλος του BBC είναι να προστατεύσει τα συμφέροντα της κυβέρνησης μέσω της κάλυψης είναι. Simple as that. Τόσο απλά.
καταγγελει τον δημοσιογραφο λεγοντας οτι  
Ο κ. Μπράουν πρόσφατα υπηρέτησε ως  δημοσιογράφος με το βρετανικό στρατό στο Ιράκ. A country which we are responsible for destroying, and for killing a million of it's people. Μια χώρα που είμαστε υπεύθυνοι για την καταστροφή, και για τη δολοφονία ενός εκατομμύριου  άνθρωπων. Ben Brown was a member of the occupying forces. Ben Brown ήταν μέλος των δυνάμεων κατοχής. In my view, this amounts to support for the invasion. Κατά την άποψή μου, αυτό ισοδυναμεί με τη στήριξη για την εισβολή.
Στις σκηνές αυτές, αστυνομικοί επιτίθενται στον Τζοντυ, τον πετούν κάτω από την αναπηρική του καρέκλα και τον σέρνουν στο δρόμο.
Δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσει κανείς εάν το ρίγος το προκαλεί το γεγονός, ότι ο Τζόντυ προσπαθεί να εξηγήσει το αυτονόητο -ότι δεν αποτέλεσε φυσική απειλή για τις δυνάμεις ασφαλείας, καθώς είναι ανάπηρος.
Πάσχοντας από εγκεφαλική παράλυση, ο Τζόντυ μιλά με δυσκολία, όμως πεντακάθαρα, εξηγεί ότι του επιτέθηκαν δύο φορές την ίδια βραδιά και όχι μία και την πρώτη, τον χτύπησαν με γκλοπ και τον έσυραν και πάλι.
Πως μπορεί να γελοιοποιηθεί ένας δημοσιογράφος, όταν δεν αναζητά την αλήθεια, αλλά προσπαθεί να εκμαιεύσει την αλήθεια που πιστεύει ή την «αλήθεια» που υπηρετεί… Όλα αυτά στο κατά τα άλλα σοβαρό και έγκυρο BBC

Jody McIntyre BBC interview greek subs


GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

2 σχόλια:

marianaonice είπε...

Εικόνες ντροπής στην Ευρώπη του 2011!!!
Τι άλλο να πει κανείς?
Μαθήματα θάρρους και ήθους από ένα παιδί ΑΜΕΑ!

Nefelovatis είπε...

Να είναι καλά το Παλικάρι,

Μια κι αποτελεί ένα παράδειγμα για όλους μας..

Εκείνος παλεύει, κι ας είναι καθηλωμένος πάνω σ’ ένα καροτσάκι..

Εμείς..;

Καλό Ξημέρωμα και

Καλή Λευτεριά να έχουμε..